Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΜΙΧΑΛΗΣ6510

Members
  • Περιεχόμενα

    30
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΜΙΧΑΛΗΣ6510

  1. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?? Προσπαθώ να κάνω διορθωτική πράξη εφαρμογής στην υπηρεσία δόμησης Μαρκοπούλου. Αφορά αλλαγή ιδιοκτήτη. ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ και συνεπώς το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ συμφωνούν με τους ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Μετά από πολλά έξοδα στο υποθηκοφυλακείο μάζεψα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Το πρόβλημα είναι ότι ο ελεγκτής της πολεοδομίας μου είπε ότι πρέπει να βρω ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ για να κάνει έλεγχο στις μερίδες του ιδιοκτήτη 10-03-1982. Δεν είναι πρώτη φορά που κάνω διορθωτική πράξη εφαρμογής αλλά είναι η πρώτη φορά που μου ζητάνε δικηγόρο. Ειδικά σε περίπτωση που δεν υπάρχουν διαφορές στις εισφορές και στα τμ οικόπεδου. Επίσης αυτά έχουν δεν έχουν ελεγχτεί κατά την πράξη εφαρμογής????
  2. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Η ενοικιάστρια μου δεν πληρώνει το τίμημα. Και επίσης αρνείται να πάει στην ΔΕΗ να αλλάξει το όνομα στο ρολόι. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα του συζύγου της (ελληνικό ΑΦΜ) αλλά αυτός βρίσκεται στην Αμερική ( χωρίς να ξέρω την διεύθυνση ) . Άρα δεν μπορώ να στείλω το εξώδικο. Το μισθωτήριο λέει ότι το συγκεκριμένο ακίνητο είναι Β ΚΑΤΟΙΚΙΑ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.