Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alberto Ruimundo

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Alberto Ruimundo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ,ζητουσανε ενα τετοιο χαρτι σε κατι δημοσιεσ προκυρηξεις απο που το παιρνω παιδια αυτο?
  2. γεια σου φιλε μου αφου εισαι οντως ακομα φοιτητης ,μπορεις σε παρακαλω να κανεις μια ερωτηση σε κανενα καθηγητη να σου πει τι μηχανολογικα δικαιωματα εχουμε?γτ νομιζω οτι δεν εχουμε και πολλα
  3. Γεια σας ,εχω παρει το πτυχειο οχηματων θεσσαλονικης και θελω να κανω τα σεμηναρια για Lpg/cnc.AN καταλαβα καλα με αυτα που εχω διαβασει ειναι τα εξησ: 1.παω στην διευθυνση μεταφορων και επικοινωνιων της περιοχης μου και δινω το πτυχειο επικηρωμενο(η επικυρωση φανταομε γινεται μεσω ΚΕΠ),δινω ενα παραβολο ,ταυτοτητα και μια αιτηση -χαρτι οτι δεν ειμαι λιποτακτης και εχει κανει τη θητεια μου. επισης λεει οτι χρειαζομαι και ενα πιστοποιητικο εργασιας απο τον εποπτη.εγω μονο πρακτικη εχω κανει συην bmw(αντιπροσωπεια),αρα λεγοντας εποπτη ποιον εννοει? -μετα για να βγαλω αδεια για lpg πρεπει ν εχω κανει το σεμηναριο,αρα η ερωτηση εδω ειναι γνωριζει κανεις ποσο κοστιει? -επισης αλλη μια ερωτηση μου εναι η εξης: καθε πτυχειο εχει δυνατοτητα να βγαλει κ αλλες αδειες μ την δυνατοτητα σεμηναριων,καθε φορα που γινεται αυτο θα πρπει να παμε στο ΥΜΕ και να κανουμε τα χαρτια για την εκδοση της?
  4. Γεια σας ,θελω να ρωτησω αν φτιαξω μια αποσυναρμολογουμενη αποθηκη στο κηπο μου 2,5μ υψοσ και 4χ4 θελω και αδεια για αυτο.επισης αν βαλω αν μικρο κοντεινερ σαν αποθηκη ,θελει και αυτο αδεια? ευχαριστω!!!!!!
  5. Γεια σας ,παλαιοτερα ψαχνοντας στο νετ ,ειχα βρει οτι μηχανολογοι ,ναυπηγοι και οχηματων εχουν επισης το δικαιωμα για να γινουν δασκαλοι οδηγησης και χωρις να πρεπει να παρακολουθησουν 2 ετη σε σχολη,θελω να ρωτησω ισχυει ακομα? και 2ον παω απλα και βγαζω ολα τα διπλωματα 'η πρεπει να παω σε καποια σχολη οδηγης (εξιδικευμενη)που προετοιμαζουν για τετοια πραγματα? Ευχαριστω!!!!!!
  6. Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο και την απαντηση σου,παω και κανω ολα αυτα πρωτα , πιστευοντας οτι υπαρχει η εκδοχη να με παρουν ως δοκιμο ή απο πριν πας στις ακτοπλοικες εταιριες και λες οτι εχω αυτο το πτυχιο και με ενδιαφερει να δουλεψω και σου λεν οτι σε προσλαμβανουμε και μετα πας να βγαλεις το ναυτικο?ή πας το βγαζεις και μετα πας και ψαχνεις αν σε παρουν καπου? επισης ολοι εδω μεσα λενε οτι χρειαζεται τρελο βυσμα για να μπεις στην ακτοπλοια ,ισχυει ή υπαρχει το στοιχειο της υπερβολης. ευχαριστω!!!!!!
  7. ο καθενας εχει δικο του δωματιο?η μενετε πολλοι μαζι ?στα ακτοπλο'ι'ικα ταξιδια π,χ εγω μενω ηρακλειο και υπαρχει το helenic seaways που κανει δρομολογιο ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΗΡΑ - ΙΟΣ - ΠΑΡΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ,ειδα σε προηγουμενο μνμ σου να γραφεις οτι ο δοκιμος εργαζεται απο 8 εως 5 ,σε αυτες τις περιπτωσεις τι γινεται μενει στο πλοιο και εχει οφφ μια μερα ?αν εχεις την καλοσυνη απαντησε μου σε παρακαλω ,γτ οντως ενδιαφερομε.
  8. γεια σας μπορει καποιος να μου πει ,αν για να πας δοκιμος γ 12 μηνες απο τει για να αποκτησεις Γ μηχανικου,υπαρχουν συγκεκριμενες ημερομηνιες μεσα στο χρονο ή μπορεις ν πιασεις δουλεια οποτε θες και να πρεπει ν συμπληρωσεις 12 μηνες? ευχαριστω!!!!
  9. γεια σας ,εγω εχω τελειωσει οχηματων τει θεσσαλονικης και στα δικαιωματα του υπουργκου διαταγματος φιανεται οτι μπορω να ασχοληθω ,θελω να ρωτησω το εξης και οποιος εχει την καλοσυνη ας απαντησει: 1.υπαρχει περιπτωση να δουλευεις στολιμανι ως μηχανικος και οταν τελειωσει το ωραριο σου να πας σπιτακι σου. 2.μπορεις να γινεις δοκιμος και να υλοποιησεις τη 12μηνη πρρακτικη ασκηση με τον παραπανο τροπο που περιεγραψα? ευχαριστω!!!!!!
  10. http://www.vt.teithe.gr/ ευχαριστω για την απαντηση ,στο παραπανω Link ,o προεδρος του τμηματος ετσι φαινεται οτι το προσφωνει,γιαυτο θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο site που βαζεις τη σχολη και σου βγαζει τηναγγλικη ορολογια αλλα και τα κρατη απο οπου αναγνωριζεται το πτυχιο .π.χ οποιοδηποτε πτυχιο εχει ο καθενας στηκατοχη του και θελει να μεταναστευσει σε καποια αλλη χωρα για παραδειγμα καναδα 'η ιαπωνια,υπαρχει καποιοσ τροπος ωστε να μαθαινεις την αναγνωριση του καθε πτυχιου στη καθε χωρα ή μονο αν συννενοηθεις με την πρεσβεια μπορεις να το κανεις? ευχαριστω!!!!!!!
  11. παιδια γεια σας ,εχω τελιωσει οχηματων τει θεσσαλονικης,παλια μας λεγανε οτι λεγομαστε τεχνολογοι μηχανικοι και τωραο νεος προεδρος λεει οτι δηλωνομαστε ωσ μηχανολογοι μηχανικοι οχηματων.μπορει καποιος ν μου τι ισχυει τελικα και πως λεγεται η σχολη μου στα αγγλικα γιατι η κοπελα μου ειναι αυστραλη υπηκοος και σκεφτομε ν την κανω απο δω. ευχαριστω!!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.