Μετάβαση στο περιεχόμενο

glafki81

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

glafki81's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μου ανατέθηκε να κάνω τα σχέδια ενός συνεργείου με διαμερίσματα του ιδιοκτήτη από πάνω! Μπορώ να βρω κάπου ένα πρότυπο σχέδιο συνεργείου αυτοκινήτων??Ευχαριστώ!!
  2. Μην ειστε τοσο απαξιοτικοι απεναντι στους αποφοιτους ΤΕΙ...κι εγω απο ΑΕΙ προερχομαι και δεν εχω δει προκοπη...ουτε σημαινει πως επειδη πηρα το πτυχιο χερω και τη δουλεια......Ξυπνηστε παιδια ολοι οι αποφοιτοι το ιδιο ειμαστε...μαθητουδια που τελειωσαν και δεν χερουν που πανε τα 4...Στην πραξη και στην εμπειρια με τον καιρο φαινονται ολα!!!!!!Εγω ειμαι υπερ των ΤΕΙτζιδων γιατι τους χρειαζομαστε!!!!!Αντε....η γνωση μας δημιουργησε περισσοτερα κομπλεξ αντι να μας ανοιξει τα μυαλα!!!! Προσπαθηστε να μην κολλατε στα τυπικα και την γραφειοκρατια οποτε σας συμφερει...το αν ο καθηγητης των τει εχει διδακτορικο η΄οχι δεν τον κανει λιγοτερο σημαντικο η' με λιγοτερες γνωσεις απο αυτον των αει.....δηλ ενταξι...πορει απλα να βαριεται η' να μην το βρισκει απαραιτητο το διδακτορικο...δν σημαινει οτι ειναι λιγοτερο εξυπνος η' ικανος αν διδαξει....εγω το ειπα και το ξαναλεω....εχουμε φτασει στο σημειο η γνωση να μας κομπλεξαρει αντι να μας ανοιγει τα μυαλα οπως πρεπει!!!!Εχω δει φαδαστικους καθηγητες με τρελα πτυχια και μεταπτυχιακα και διδακτορικα να διδασκουν και να ζητανε κρεβατι απο κοριτσακια για να τις περασοθν με 5 ....η' αλλους να σε κοβουν με 4,5 γιατι εχει μακρυ μαλλι και σκουλαρικι και την δικη σου ιδεολογια....και εχω δει και αλλους που διδασκον με το πτυχιο τους και καθονται οσος τους παρει γιανα σοθ εξηγησουν εκεινο το θεωρημα ποθ δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι παλα θελουν να μαθεις και να σε περασουν!λοιπο τα ρασα δεν κανουν τον παπα (μας το απαεδειξαν οι παπαδες μας τελευταια αλλωστε!)Ας μαθπυμε να συνεργαζομαστε και οχι να ανταγωνιζομαστε!!!!Μαζι=δημιουγω χωρια-γκρεμιζω!!! Παρατηρήσεις: _ Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. _ Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  3. Παιδιά όλοι από την πλευρά σας δίκιο έχετε...όλοι όμως το βλέπετε από ξεχωριστές οπτικές γωνιές....Εγώ πού σπούδασα Αγγλία και έρχομαι εδώ υποχρεούμενη να δώσω εξετάσεις για να μου πουν στην χώρα μου την Ελλαδίτσα ότι τα 7 χρόνια που έφαγα στην ξενιτιά (και όχι με έξοδα του μπαμπάκα μου όπως θα έλεγαν οι κακόβουλοι, αλλά με δουλειά παράλληλα) αξίζουν τον κόπο και ναι μωρέ, καλή είσαι, έλα να δουλέψεις στην Ελλάδα με το πτυχιακή σου από το Λονδίνο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, ότι την λατρεύω την Ελλάδα και γι αυτό γύρισα, παρόλο που οι αποδοχές μου στην Αγγλία ήταν άπιαστες για τα Ελληνικά δεδομένα, αλλά την υπεροψία την έχουμε εμείς οι Έλληνες και όχι οι ξένοι! Εμείς θεωρούμε τα ιδρύματα μας τα καλύτερα και απαξιώνουμε τους άλλους βάζοντας τους άλλους βάζοντας τους να δώσουν εξετάσεις για να δούμε αν επαρκούν οι γνώσεις τους για τα ελληνικά δεδομένα....τα ελληνικά δεδομένα που θέλουν παιδιά χωρίς πτυχίο αν παίρνουν καλά πόστα σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες, λόγο μέσου....αλλά κατά τα άλλα κρίνουμε αυτούς που δεν κουράστηκαν αρκετά για να περάσουν πανελλήνιες, αλλά κουράστηκαν υπερβολικά για να τελειώσουν στην ώρα τους το πτυχίο μιας και δεν υπάρχουν τα περιθώρια της μεταφοράς μαθημάτων σε άλλο χρόνο, δεν υπάρχουν απεργίες και καταλήψεις και κυρίως μπορούν άνετα να σε διώξουν από τη σχολή αν κάτι απλά τους στραβώσει (πράγμα που δεν γίνεται εδώ για πολλούς λόγους!!!!!)! Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  4. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους!!!!!!Μου δώσατε τα φώτα σας όλοι μηδενός εξαιρουμένου και πιστεύω να τα βγάλω πέρα......Και μην τσακώνεστε ρε παιδιά ....δεν με τρόμαξε κανένας σας και όλοι μου δε οδηγήσατε στο ίδιο σημείο: TEE! Thanx και πάλι
  5. Γεια σας συνάδελφοι!Είμαι νέα αρχιτέκτονας (τόσο νέα που δεν έχω γραφτεί στο TEE ακόμα!). Μου έτυχαν 2 καλές δουλειές εκτος του γραφείου που δουλεύω και επειδή ακόμα δεν έχω εμπειρία πάνω στο τι δικαιούμαι για πληρωμή, παρακαλώ θέλω την γνώμη σας... η μια δουλειά είναι επίβλεψη και μελέτη ενός cafe/bar και η άλλη είναι μελέτη και επίβλεψη μιας εξοχικής κατοικίας! Please χρειάζομαι τα φώτα σας....απότι ξέρω τοΤΕΕ κάτι αναφέρει για στάνταρντ αμοιβές μελέτης και επίβλεψης ή για το πως βγαίνουν τουλάχιστον! Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, ZaXoYs
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.