Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panagiotis Dim

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Panagiotis Dim's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω για την απάντηση. Για να γίνω συγκεκριμένος: Ο άνθρωπος που χρειάζεται το τοπογραφικό έχει συμβόλαιο για το τμήμα που του αντιστοιχεί το οποίο αναφέρει ότι έχει το 51% εξ΄ αδιανεμήτου. Άρα υποθέτω ότι πρόκειται για εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία. Παρ όλα αυτά όμως δεν έχει πλέον σχέσεις με τον άλλο συνιδιοκτήτη και τώρα θέλει τοπογραφικό. Άρα ξαναγυρίζω στις παραπάνω ερωτήσεις! ( εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος..)
  2. Καλησπέρα, Δυστυχώς εψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω την απάντηση στο φορουμ. Το ερώτημα θα φανεί γελείο στους περισσότερους αλλά προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τί θα πρέπει να προσέξουμε στη σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων που αφορούν εξ΄αδιαιρέτου (εντός ή εκτός σχεδίου) ιδιοκτησίες; Πιο συγκεκριμένα: 1) Προφανώς θα αποτυπώσουμε ολόκληρη την ιδοκτησία αλλά πως θα φαίνεται το τμήμα που αντιστοιχεί στον κάθε συνιδιοκτήτη; Θα πρέπει το τοπογραφικό να συνοδεύεται απο κάποιον πίνακα κάθετης ιδιοκτησίας; 2) Αλλάζει ως προς κάτι η δήλωση του 651/77 ή απλά επικυρώνουμε την αρτιότητα και οικοδομησιμότητα ολόκληρου του γεωτεμαχείου; 3) Στο όνομα του εργοδότη και την δήλωση για σαφή υπόδειξη των ορίων, υπογράφουν αναγκαστηκά όλοι οι συνιδιοκτήτες ή μπορεί να υπογράψει μόνο ο ενδιαφερόμενος; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.