Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dafni Spathara

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Σχετιζόμενα Επαγγέλματα
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

464 profile views
  1. Σε οικόπεδο υπάρχει ισόγειο τμήμα οικοδομής με άδεια και δίπλα ισόγειο τακτοποιημένο κτίσμα. Θέλω να κατεδαφίσω το κτίριο που έχει άδεια και να κάνω προσθήκη ορόφου πάνω από το τακτοποιημένο κτίσμα. Γίνετε? Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ
  2. Σύμφωνα με την παρ. 1, αρθρο 22, Ν. 4258/14, σε γήπεδο 100 στρεμμάτων, τα επί μέρους, μετά την διάσπαση κτίρια μπορεί να είναι και πάνω από τρία? και σε μεγαλύτερη απόσταση του 2Δ μεταξύ των κτιρίων? Είναι στην ευχέρεια του Σ.Α. αν θα εγκρίνει την μελέτη? Η πολεοδομία μετά την έγκριση του συμβουλίου μπορεί να απορρίψει την μελέτη? Παρακαλώ για την βοήθειά σας. Ευχαριστώ.
  3. Σε εκτός σχεδίου περιοχή έχω ύψος κτιρίου 7,50μ. + 1.20μ. στέγη για έργο που αφορά ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα, το Συμβουλίο Αρχιτεκτονικής απαίτησε για την στέγη είναι να έχει 22% κλίση και με αυτή την προϋπόθεση ξεπερνάω το 1.20 των όρων δόμησης όμως δεν ξεπερνώ το μέγιστο γενικό ύψος που είναι 8.70μ. Το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής υπέγραψε την μελέτη, θα έχω πρόβλημα με τον ελεγκτή δόμησης? Μπορεί κάποιος να μου πει τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ!
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω, σε ξενοδοχείο με οικοδομική άδεια του 1968, εκτός σχεδίου και εκτός ζώνης, που ήταν σε λειτουργία έως το 2000 και από τότε είναι ανενεργό μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης σε μόνιμες κατοικίες?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.