Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

duckman

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

duckman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα σε Ολους Νέος Διπλωματούχος Μηχανικός διάβασα όλο το topic, αλλά έχω κάποιες απορίες σχετικά με την ασφάλιση μου. 1. Αξίζει να εγγραφώ στο ΤΣΜΕΔΕ; Δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω την υπογραφή μηχανικού καθώς σαν Μη.Περ δεν έχουμε και πολλές, αλλά ούτε έχω σκοπό να δουλέψω ως ΕΕ. 2. Εάν απασχολούμαι ως μισθωτός μηχανικός ο εργοδότης μου θα πληρώνει μόνο ΙΚΑ εφόσον δεν έχω εγγραφή σε ΕΦΚΑ; Τι διαφορά έχει στην ουσία για ένα Μηχανικό, που δεν θέλει να χρησιμοποιεί την υπογραφή του να ασφαλιστεί στο ΤΣΜΕΔΕ, από το να δουλεύει ως μισθωτός με ασφάλεια στο ΙΚΑ όπου μπορεί να δουλεύει και σαν μη μηχανικός σε κάποια άλλη εποχιακή εργασία για παράγειγμα.
  2. Καλησπερα!Κανω μια εργασια επανω στα υδραυλικα πληγματα και συστηματα RESTER και απο τον καθηγητη μας ζητηθηκε να κανουμε υπολογισμους για ενα υδραυλικο πληγμα χωρις περαιτερω επεξηγησεις οταν τον ρωτησαμε. Εχετε καμια ιδεα ; Ευχαριστω!
  3. Σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας. Με μια καλη διπλωματικη πανω σε ενα συγκεκριμενο τομεα θα εχω ενα προβαδισμα στην δουλεια μου;Δηλαδη θα μαθω πραγματα που θα μου χρησιμευσουν; Οταν βγω απο το πανεπιστημιο δεν θα ξερω πολλα πρακτικα πραγματα που σιγουρα δεν τα εχουμε διδαχτει στο πολυτεχνειο αλλα πιστευω μεσα απο μια καλη διπλωματικη σε ενα τομεα που πραγματικα με ενδιαφερει θα μπορεσω να αποδειξω στην δουλεια μου οτι ειμαι σχετικος πανω σε αυτο που διαλεξα να δουλεψω Εσεις τι λετε; Ευχαριστω
  4. Καλησπερα!Ειμαι φοιτητης στο πολυτεχνειο 5ο ετος και φετος σκεφτομαι να αρχισω την διπλωματικη μου εργασια καθως δεν χρωσταω πολλα μαθηματα! Αυτο που με προβληματιζει ειναι ποσο σημαντικη ειναι η διπλωματικη για εναν τελειοφοιτο στην μετεπειτα δουλεια του(παντα σε ιδιωτικο τομεα γιατι το δημοσιο..).Ειμαι σε διλημμα αν πρεπει να κανω μια απλη διπλωματικη ετσι για να τελειωνω καθως οι καιροι ειναι δυσκολοι και καλη διπλωματικη σημαινει παραπανω χρονος επομενως και εξοδα η να αφιερωσω χρονο για να κανω κατι πιο σοβαρο. Ποσο σημαντικο ρολο παιζει κατι τετοιο;Θελω να ακουσω τις γνωμες σας μιας και θα ξερετε καποια πραγματα καλυτερα απο εμενα! Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.