Μετάβαση στο περιεχόμενο

stkostas

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

379 profile views

stkostas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ πολύ..!!με το που πήρα πτυχίο είχα βγάλει κάποιες άδειες στην περιφέρεια μου..!! Λογικά αυτές είναι..!! Όσο για τα προγράμματα βλέπω έχει διαφορά τις 4Μ μπορείς να μου πεις πια και αν ξέρεις κοστολογίου η αν κάθε χρόνο πρέπει να πληρώνω ξανά συνδρομή?
  2. Μόνος μου φυσικά, και πάρα πολύ ατελείωτες ώρες , στην σχολή ούτε καν κάναμε Αutocad.
  3. Καλησπέρα σας, Είμαι μηχανολόγος μηχανικός από ΤΕΙ και θέλω σιγά σιγά να κάνω την αρχή με κάτι δικό μου, να δουλεύω παράλληλα αλλά να ξεκινήσω να κάνω καμία μελέτη.Κυρίως θέλω να ασχοληθώ με μελέτες αερίου, ενεργειακά πιστοποιητικά ,πυρασφάλεια κτλ. Οι ερωτήσεις που θέλω να κάνω είναι : -αν μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος (με σεμινάρια,βιβλία ) -τι χρειάζεται από χαρτιά, αδείες , πιστοποιητικά (ας πούμε για μελέτες αεριόυ τι χρειάζεται από αδείες, πρόγραμμα ) -αν τα προγράμματα πρέπει να τα αγοράσω όλα. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη να ξεκινήσω. Υ.Γ : ξέρω πολύ καλό AutoCAD 2D & 3D Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.