Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

pmitsios

Members
  • Περιεχόμενα

    53
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Τρικαλα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.822 profile views

pmitsios's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Δεν θα βγάλεις άκρη με βάση ποιο νόμο..... Όλα τα κτίρια δημόσιου χαρακτήρα, ανάλογα με το ιδιοκτησιακό, είναι σε φάση τακτοποίησης με τον Ν.4178 από διάφορες υπηρεσίες. Έχω περίπτωση λυκείου (1970 κατασκευή) χωρίς οικοδομική άδεια για το κτίριο και έχουν μπλοκάρει την έκδοση άδειας λειτουργίας κυλικείου. Υπάρχει στο Δήμο ομάδα που έχει αναλάβει την τακτοποίηση των κτιρίων που ανήκουν στο Δήμο και αναμένω την ολοκλήρωση της διαδικασίας προκειμένου να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας.
  2. Υπάρχει και η γνωμοδότηση 178/2010 του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους: http://www.pxpa.gr/wp-content/uploads/2012/12/%CE%93%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CC%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%9D%CE%A3%CE%9A-178-2010.pdf και η οποία είναι αρνητική στην "συνένωση" όμορων με μισθωτήριο στο ένα. Βέβαια το ερώτημα είναι για συγκεκριμένη χρήση, αλλά δεν τονίζεται κάτι τέτοιο στην γνωμοδότηση. Το θέμα είναι, τι ισχύ έχει η γνωμοδότηση γενικότερα, γιατί δεν βρήκα "συνέχεια" απ το ΥΠΕΚΑ για το θέμα.
  3. Καλημέρα. Πάντως πριν περίπου 10 ημέρες για πληρωμή προστίμων αυθαιρέτων σε Εθνική και Eurobank, ζητήθηκε, ενώ μου είχαν δώσει μετρητά οι πελάτες μου, να κατατεθούν τα χρήματα πρώτα σε λογαριασμό της τράπεζας και μετά να γίνει η πληρωμή των προστίμων με μεταφορά του ποσού. Δέχθηκαν να γίνει με κατάθεση σε δικό μου λογαριασμό. Στην Εθνική αρχικά δεν ήθελε ο υπάλληλος να το κάνει.
  4. Καλή, δημιουργική και με πολλές δουλειές χρονιά....
  5. Πάντως εγώ μόνο με Opera κάνω υποβολή και γεωγραφικό εντοπισμό. Στους υπόλοιπους exlporer δεν... Δεν δοκίμασα να ανεβάσω αρχεία με κανένα.
  6. Σε μενα δεν ανοιγει καθολου σε chrome και firefox. Ανοιγει μονο με internet explorer αλλα δεν δουλευει οταν παω να κανω υποβολη. Δουλευει σε σας η υποβολη? "Η τοποθεσία web δεν μπορεί να εμφανίσει τη σελίδα"
  7. ευχαριστώ για την απάντηση. Να σημειώσω ότι ο ιδιοκτήτης έχει δηλώσει εγγράφως στο τοπογραφικό (με θεώρηση ΚΕΠ) ότι δεν έχει αξιώσεις κτλ για το επίμαχο τμήμα και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα το κατεδαφίσει.
  8. Καλησπέρα. Υπάρχει ένα οικόπεδο το οποίο είναι εντός οριοθετημένου οικισμού. Αποτελούσε αγροτεμάχιο διανομής και το 1985 με απόφαση Νομάρχη είναι εντός οριοθέτησης. Έχει πρόσωπο σε επαρχιακή οδό και βλέπω ότι το περιφραγμένο πλέον οικόπεδο, έμπροσθεν της οδού έχει "φάει" τμήμα της (60cm). Σημειώνω ότι υπάρχουν κράσπεδα και πεζοδρόμιο σε όλο το μήκος της οδού και μέχρι την υφιστάμενη περίφραξη και ο ιδιοκτήτης σε καμία περίπτωση δεν θέλει να οικειοποιηθεί το τμήμα της οδού. Για οικονομικούς και μόνο λόγους δεν δύναται να κατεδαφίσει σήμερα και να κατασκευάσει πιο μέσα νέα περίφραξη. Παλιότερα είχε βγει οικοδομική άδεια στο τότε αγροτεμάχιο και σήμερα νομιμοποιώ (μόνο νομιμοποίηση και όχι άλλη εργασία δόμησης) με άδεια δόμησης αυθαιρεσίες εκείνης της αδείας. Στο τοπογραφικό έδειξα ότι έχει γίνει κατάληψη της οδού και βάζω πιο μέσα την ρυμοτομική γραμμή. Απ' την υπηρεσία δόμησης δεν υπογράφουν το τοπογραφικό αν δεν κατεδαφιστεί η περίφραξη. Υπάρχει κάποια νομοθεσία για τους οριοθετημένους όπως υφίσταται για τις πράξεις εφαρμογής ή εφαρμόζονται τα ίδια? Μπορεί να μου ζητήσει η ΥΔΟΜ κατεδάφιση της περίφραξης ή πρέπει να υπάρξει απόφαση δημοτικού συμβουλίου? Μπορούν να μου μπλοκάρουν όντως την έκδοση της αδείας ή όχι? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. Μια χαρά! Ωραία επιλογή έκανα πάλι για plotter.... Ευχαριστώ συνάδελφε.
  10. Και κόστος για δοχείο και κεφαλή?
  11. Terry, έχω εδώ και λίγες ημέρες, μεταχειρισμένο τον canon 750. Αυτό το "Maintenance cartridge free space 60%" τι είναι; Στο 0% αλλάζω κεφαλή; Απ' οτι έχω δει έχει τυπώσει περίπου 5 ρολά Α1.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.