Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ήρωνας

Core Members
  • Περιεχόμενα

    94
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    8

Ήρωνας last won the day on Ιούλιος 9 2018

Ήρωνας had the most liked content!

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.432 profile views

Ήρωνας's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

231

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τίποτα δεν είναι ευκολο ή δεδομένο, όμως πιστεύω πως μπορείς να βρεις αυτό που περιγράφεις στο εξωτερικό (καλή δουλειά και να μένει κάτι στην άκρη). Μπορώ να σου μιλήσω για την εμπειρία που έχω από Ολλανδία και Δανία. Υπάρχουν αρκετές δουλειές στα αγγλικά, αλλά αν μιλάς την τοπική γλώσσα είναι πάντα συν και θα έχεις και 3-4 φορές περισσότερες επιλογές. Αλλα προσοχή, να μιλάς αρκετά καλά αγγλικά και να μπορείς να είσαι λειτουργικός στη δουλειά. Επίσης εκτιμάτα αρκετά η εμπειρία και η εξιδείκευση. Υπάρχουν και πιο "ανιδεικευτες" δουλειές (που είναι και πολύ πιο εύκολο να σε πάρουν) αλλά εκεί οι μισθοί πέφτουν. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσεις κάποι agency, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα έχεις πιο δυσμενές συμβόλαιο πχ. να έχεις 5-10% μικρότερο μισθό ή οι πρωτοι 6 μήνες μπορεί να είναι χωρίς κοινωνική ασφάλιση. Παρ'όλα αυτά πολλοί επιλέγουν τα agencies γιατί έχουν μεγάλα δίκτυα που μπορούν να σε προωθήσουν. Σε αυτές τις χώρες το μεγαλύτερο έξοδο είναι το ενοίκιο. Γι'αυτό μην στοχεύεις να μείνεις Κοπεγχαγη, Αμστερνταμ κλπ θα πληρώσεις διπλάσιο ενοικιο απο άλλες περιοχές. Και το πιο σημαντικό, κάνε καλή προεργασία, έχει υπομονή ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ. Υπάρχουν πολλοί που λένε, "θα παω 2-3 βδομαδες να δοκιμάσω αν θα βρω κάτι" και απλά χάνουν πολλα λεφτά για το τίποτα. Καλή τύχη!
  2. Τέτοια τέλη δεν έχουν κανένα απολύτως όφελος πέρα απο εισπρακτικό. -Δεν δίνουν κανένα κίνητρο/πίεση στο κατασκευαστή να φτιάξει πιο φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία -Δεν μειώνει την χρήση πλαστικών ούτε προωθεί την χρήση εναλλακτικών συσκευασιών -Δεν αυξάνει την πιθανότητα ανακύκλωσης της συσκευασίας απο τον καταναλωτή -Δεν μειώνει την πιθανότητα να πεταχτεί η συσκευασία στο φυσικό περιβάλλον.
  3. Αγαπητοί συνάδελφοι, Εχώ μια απορία σχετικά με το προγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ. Η κατάσταση έχει ως εξής: Σπίτι που τηρεί όλες τις προυποθέσης στην περιοχή της Χαλκιδικής ανήκει κατα το ήμισυ στη μητέρα μου και τον αδερφό της. Ο δεύτερος ήταν ανύπαντρος και το σπίτι αποτελούσε την πρώτη του κατοικία. Η μητέρα μου εχει ως Α' κατοικία ένα διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη (μαζί με τον πατέρα μου). Δυστυχώς, μετά απο πολλές περιπέτειες ο θείος μου απεβίωσε πριν λιγες μέρες. Όλο αυτό τον καιρό θέλαμε να κάνουμε χρήση του προγράματος Εξοικονομώ για να αναβαθμίσουμε το σπίτι ενεργειακά. Αλλα πλέον δεν υπάρχει άτομο που να χρησιμοποιεί το σπίτι ως πρώτη κατοικία. Πιστεύεται πως υπάρχει τρόπος να ενταχθεί το σπίτι στο εν λόγω προγραμμα; Έκανα μια αναζήτηση στο φορουμ αλλα δεν μπορεσα να βρω κάτι σχετικό (ευτυχώς δλδ).
  4. 100% μαζί σου. Απλά το ποδοσφαιρο είναι και αυτό μέρος της κοινωνίας μας. Όπως είναι τα πράγματα στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι και στα πρωταθλήματα μας. Θα σου έλεγα ότι η μόνη λύση είναι να ξαναγίνει το ποδόσφαιρο ερασιτεχνικό, αλλά έχω δει τι γινεται και στα ερασιτεχνικά ή ακόμα και στα παιδικά πρωταθλήματα, οπότε μάλλον ούτε αυτο είναι λύση.
  5. Δεν είμαι πολύ καλός στα νομικά οπότε αν κάνω κάποιο λάθος, ας με διορθώσει κάποιος. Σύμφωνα με τα πιο mainstream μέσα (sport24, gazzetta) που σιγουρα δεν ειναι ελεγχομενα απο τον ΠΑΟΚ, διαβάζει κάποιος πως για να υπάρχει περιπτωση παρανομίας πρεπει να έχει το ίδιο πρόσωπο, ή συγγενής του (μέχρι Β' βαθμό, που νομικά σημαίνει εγγονός-παππους, αδέρφια, κουνιάδοι, ακόμα και ο πρώτος ξάδερφος θεωρείται νομικά Δ' βαθμού συγγένεια) μετοχές σε 2 ΠΑΕ. Αυτή την στιγμή και με τα στοιχεία που έχουν δει το φως, τρίτος ξάδερφος του Σαββίδη έχει αγοράσει το ξενοδοχείο έξω απο το γήπεδο της Ξάνθης (Το λεγόμενο Σαλέ, όσοι είναι απο εκει το ξέρουν). Άρα ούτε μετοχές τις ΠΑΕ Ξανθη έχει ο Σαββίδης, ούτε κάποιος συγγενής μέχρι β' βαθμό. Θα συμφωνήσω πως η αγορά του ξενοδοχείου είναι ύποπτη και προφανώς έγινε για να υπάρξει κάποια φιλική σχέση με την Ξάνθη (πείτε το και παράρτημα αν θέλετε), αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν διαθέσιμα, ΔΕΝ είναι παράνομο. Και μάλιστα μιλάμε για μια εφάπαξ συναλλαγή σε ένα ακίνητο, όχι αγορά μετοχών.Αντίστοιχα ο Μελισσανίδης έχει τον ΟΠΑΠ και ο Μαρινάκης την NOVA, δύο εταιρίες που αποτελούν οριακά μονοπώλιο, έχουν ΑΜΕΣΗ και ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΗ συναλλαγή με τις ομάδες, οι δε μικρομεσαίες ομάδες επιβιώνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο τα λεφτά που παίρνουν απο αυτές τις 2 εταιρίες. Επίσης η σύνθεση της επιτροπής άλλαξε μόλις 2 βδομάδες πριν την αγόρευση με επιλογή του Αυγενάκη ενώ κατα την ψηφοφορία, 2 μέλη έλειπαν (αν αυτό σημαίνει κάτι). Κατα την γνώμη μου μιλάμε για μια ερασιτεχνική κίνηση απο τη μερια του Σαββίδη, τα κίνητρα είναι προφανή αλλα δεν βλέπω κάτι παράνομο (πάλι συμφωνα με όσα διαδίδονται). Αυτή την ερασιτεχνική παγαποντία (μάλλον επειδή είναι Πόντιος;;) την εκμεταλεύεται τώρα ο Ολυμπιακός για να παρει το πρωτάθλημα Κατα πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός να μην ήθελε ποτέ τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ ή να ήξερε πως κα΄τι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Κατάφερε όμως να γίνει χαμός και ακόμα και με την "ευνοϊκή" νέα ρυθμιση, θα υπαρξει αφαίρεση 5 ή 10 βαθμών, δλδ ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταθλητής. Έτσι και ο ΠΑΟΚ θα φανεί ευνοημένος και ο Ολυμπιακός θα πάρει αυτό που θέλει, το πρωτάθλημα. Και η δίκη για τα στημένα συνεχίζεται... ΥΓ. Σε περίπτωση που υπάρχουν όντως στοιχεία που δείχνουν αγορά ΜΕΤΟΧΩΝ της Ξάνθης απο τον Σαββίδη ή την οικογένεια του, θέλω η ομάδα μου να πέσει και όχι να σωθεί επειδή άλλαξε ο νόμος. Και το ίδιο νομίζω θέλουν οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσιδες και μη.
  6. Στην Ολλανδία για να αντιμετωπίσουν το ιδιο προβλημα (που το ονομασαν Nitrogen Crisis) αρχικα πρότειναν να μειώσουν την κτηνοτροφική παραγωγή τους κατα 50% και να μιεώσουν καθε είδος κατασκευαστικο έργο. Μετα απο πολυ μεγαλές αντιδρασεις εκ μέρους των αγροτών αλλα και κατοίκων απο περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με έλλειψη σπιτιών αποφάσισαν να μειώσουν το όριο ταχύτητας απο τα 130 στα 100 χλμ/ωρα απο τις 6.00 έως τις 21.00 σε ολη τη χώρα, να μειώσει πολυ λιγότερο την κτηνοτροφικη παραγώγη, να αλλάξουν την διατροφή των ζώων ώστε να παράγουν λιγότεερς εκπομπές αζωτούχων ενώσεων και να καθυστερήσουν σε βάθος πολλών ετών μεγάλα κατασκευαστικα πρότζεκτ και λιγοτερο αυτα που αφορουν νέες κατοικίες. Γενικά όσο περισσότερο αφήνουμε ένα πρόβλημα να κακοφορμίζει, τόσο πιο επίπονες λύσεις καλούμαστε να εφαρμόσουμε.
  7. Το Αλκμααρ βρίσκεται κοντά σto Αμστερνταμ όπου την ίδια μέρα παρaτηρήθηκε αυτό https://edition.cnn.com/videos/weather/2019/08/10/tornado-amsterdam-netherlands-vpx.cnn
  8. Απολύτως δεκτό Προσωπικά δεν το θεωρώ καν κομπίνα. Αν πωλούνται μέρη για να ξαναχρησιμοποιηθούν ή να ανακυκλωθούν, δεν βλέπω κάτι μεμπτό. Αρκεί φυσικά να μην φωρτώνουν με επικίνδυνα αποβλητα τα τρίτα κράτη. Προφανώς γίνεται για την βελτιστοποίηση του κέρδους, αλα αν έτσι μπορούν να φτάσουν ορισμένες τεχνολογίες σε υποανάπτυκτα κρατη είναι κάπως θετικό. Αρκέι όπως είπα να μην τα χρησιμοποιούν ως χωματερές. Άλλωστε μια παρόμοια περίπτωση είναι τα αυτοκίνητα όπου τα μεταχειρισμένα 10ετίας βγαίνουν απο την Γερμανία και πωλούνται σε άλλες χώρες (μαζί και η Ελλάδα).
  9. Εκτός αν σκόπευαν να εγκαταστήσουν τις εν λόγω ανεμογεννήτριες στα Κρητικά βουνά, δεν βλέπω τι σχέση έχει το άρθρο αυτό.
  10. Θα σας έβαζαν ανεμογενήτριες με τεχνολογία του '90; Γιατί σε αυτό αναφέρεται το άρθρον σε ανεμογεννήτριες 20ετίας. Ελπίζω να έχεις ενημερωθεί πόσο πολύ έχει μειωθεί το κόστος KWh απο ανεμογεννήτριες τα τελευταία χρόνια.
  11. Η καμινάδα είναι σε οριζόντια θέση; Και τι προσανατολισμό έχει; Η εύκολη λύση είναι να αλλάξετε προσανατολισμό ωστε να "κοιτάει" προς την μεριά απο την οποία φύσαει πιο σπάνια. Άλλη λύση είναι η απόληξη της καμινάδας να είναι κατακόρυφα, αν και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο σε πολυκατοικία. Edit: Μπορεί να βρεις και κάποιο καπέλο που μπαίνει στην απόληξη της καμινάδας και την προστατέυει περισσότερο. Πάντω αν βλεπεις ότι ο υδραυλικός σου δεν συγκινείται, ψάξε κάποιον άλλο επαγγελματία.
  12. Αυτό ήταν και το αποκορύφωμα της χρονιάς τους X μέσα στην Τούμπα. Ο καθένας χαίρεται με ό,τι μπορεί Αλλα και οι παικτες πρέπει να ξυπνήσουν λίγο, ήταν το δεύτερο χειρότερο παιχνίδι μας για φέτος. Δεν είναι ώρα για ξεκούραση.
  13. Συναδελφε, υπάρχουν περιπτώσεις που γίνεται κάτι τέτοιο. Δεν έχω ασχοληθεί και άρα δεν ξέρω 100% την νομοθεσία. Οι νόμοι που βρήκα στα γρήγορα είναι οι παρακάτω: https://www.forin.gr/laws/law/3631/nomos-4512-2018#!/?article=29717 http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/b1909_2003.pdf http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/138-65.1111924150862.pdf Για την διάθεση ιλύος μάλλον ο δεύτερος νόμος είναι αυτός που θα σε καθοδηγήσει. Πάντως πέρα απο το νόμο, θα σε συμβούλευα να ψαχτείς παραπάνω, καθώς η ιλύς δεν είναι και το πιο σταθερό υλικό (για την χρήση που προτείνεις) γι'αυτό και χρησιμοποιείται ως επιφανειακό βελτιωτικό εδάφους. Επομένως, νομίζω πως θα χρειαστείς ένα μεγάλο ποσοστό απο άλλο υλικό πλήρωσης το οποίο θα αναμείξεις με ένα πιο μικρό ποσοστό ιλύος. Επίσης η ιλύς πρέπει να είναι σταθεροποιημένη σε ότι αφορά την μικροβιακή της δραστηριότητα και να τηρεί τα όρια συγκέντρωσης βαρέων μετάλλων.
  14. Στο σχόλιο σου κάνεις καποιες ερωτήσεις (είτε ρητορικές, είτε γιατί δεν ξέρεις την απάντηση), διατυπώνεις μια θεωρία χωρίς τεκμήρια και παρουσίαζεις σιγουριά και απολυτότητα στο συμπερασμά σου. Ελπίζω να συμφωνούμε στο ότι ασχέτα αν όντως είσαι πολύ καλά ενημερωμένος και δεν είσαι απόλυτος, το σχόλιο σου δείχνει το αντίθετο. Δεν μιλάω για το τι πραγματικά είσαι, αλλα το τι φαίνεται στο αρχικό σου σχόλιο. Προσωπικά αν δω κάποιον να ρωτάει κάτι, να μην δίνει την απάντηση και να βγάζει αμέσως σιγουρο συμπέρασμα χωρίς να αναφέρει κάποια τεκμήρια, η πρώτη μου σκέψη είναι πως δεν ξέρει την απάντηση και όχι πως την ξέρει αλλα δεν θέλει να μας την πει. Και άρα θεωρώ λογικό να γράψω πως "η απάντηση στο ερώτημα σου είναι 2 κλικ μακριά". Δεν θεωρώ προσβλητικό να μου πει κάποιος ότι δεν είμαι καλά ενημερωμένος όταν δεν του παρουσιάζω στοιχεία. Αντιθέτως θα του απαντήσω με κάποια στοιχεία για να του δείξω πως δεν είμαι. Ούτε χρησιμοποιήσα χαρακτηρισμούς όπως ""φαντασμένος γκουρού". Και αν όντως σε ενοχλούν η επικριτικότητα μου, η ευκολία με την οποία βγάζω συμπεράσματα χωρίς τεκμήρια και το "προφανώς" που χρησιμοποίησα, ας μην έκανες ακριβώς τα ίδια πριν απο εμένα :). Επίσης δεν με θεωρώ γκουρου και μπορώ να παραδεχτώ τα λάθη μου. Το "προφανώς" και η εκτιμηση "2-10" ήταν όντωςλανθασμένη, γιατί ισχύει για πολύ συγκεκριμένα προϊόντα και άρα είναι μια λάνθασμένη γενίκευση. Γι'αυτό και στο δεύτερο μου σχόλιο γράφω πως υπάρχουν περιπτώσεις που τα single use είναι φιλικότερα απο τα επαναχρησιμοποιούμενα. Και θεωρώ πολύ πιο ορθό να παραθέτω το λινκ για να διαβάσει ο άλλος ολόκληρη την μελέτη και όχι να παραθέσω screenshots. Αυτό όμως είναι προσωπική άποψη. Αν θες να σου παραθέσω που συγκεκριμένα βρήκα κάτι μέσα στο λινκ, ευχαρίστως να το απαντήσω. Για να μην γράφουμε σεντόνια θα σου αναφέρω επιγραμματικά τι παραβλέπεται στα άρθρα και γι'αυτό μπορεί να είναι προτιμότερα τα single use πλαστικά: Δεν λαμβάνεται υπ' όψιν η συσκευασία ούτε oι μακροχρόνιες περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τα πλαστικά που καταλήγουν εκτός του προβλεπόμενου κύκλου ροής. Σε κάθε περίπτωση που το single use βγαίνει προτιμότερο, είτε εξετάζεται τελική κατάληξη του πλαστικού που δεν είναι ρεαλιστική στα περισσότερα κράτη της ΕΕ είτε εξετάζεται μη ευνοϊκό σενάριο για τα reusables. Σε κάθε περίπτωση έχουμε το best case scenario για τα πλαστικά μιας χρήσης αλλα όχι για τα επαναχρησιμοποιούμενα. Αφού λοιπόν μιλάμε για την Ευρώπη των 25 θα πρέπει να βλέπουμε αν η έρευνα εξετάζει κάποιο ρεαλιστικό σενάριο για αυτά τα κράτη. Δεν υπάρχει μόνο μια κατηγορία πλαστικού ούτε μια κατηγορία πορσελάνης/γυαλιού. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν πολύ φιλικότερες εναλλακτικές γυαλιού ή κεραμικού ή ακόμα και πλαστικού πολλαπλών χρήσεων αλλά όχι φιλικότερη κατηγορία πλαστικού μια χρήσης. Το σενάριο του μη-πλυσιματος πολύ ρεαλιστικό και καθόλου ξεφτίλα. Τα single use πολλές φορές πετιούνται ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται για πόση νερού ενώ τα κεραμικά/γυάλινα επαναχρησιμοποιούνται χωρίς πλύσιμο όλη την ημέρα για πόση νερού ακομη και ροφήματος (εγώ πάντως δεν πλένω το φλυτζάνι μου αν πάω να βάλω 2η δόση γαλλικού ή τσαγιού). Δεν μιλάμε μόνο για ποτηράκια καφέ (που είναι η πιο ευνοϊκή περιβαλλοντικα κατηγορία για το single use ). Σε άλλες κατηγορίες αντικειμένων τα single use έχουν ακόμα χειρότερες επιδόσεις. Σε καμία έρευνα δεν είδα να λαμβάνεται υπ'όψιν το πλύσιμο που πιθανόν να χρειάζεται ένα single use πλαστικό για να ανακυκλωθεί σωστά (οργανικά υπολλείματα μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρο τον κάδων ανακυκλώσιμων αν δεν καθαριστούν) Σε πολλές χώρες (ή σε περιοχές των χωρών) της ΕΕ δεν υπαρχουν οι υποδομές και εγκαταστάσεις για να ανακυκλωθούν (ή να αποτεφρωθουν με ανάκτιση θερμότητας)τα περισσότερα απο τα single use πλαστικά και άρα αυτομάτως δεν είναι προτιμότερα απο τα επαναχρησιμοποιούμενα. Δεν λαμβάνεται καθόλου υπ'όψιν το τι θα γίνει μελλοντικά. Όσο τα χρόνια περνάνε η εξόρυξη ενός βαρελιού πετρελαίου έχει αυξανόμενο περιβαλλοντικό αποτύπωμα ενώ απο την άλλη το μείγμα καυσίμου στην ΕΕ των 25 θα γίνεται όλο και ποιο πράσινο. Επίσης υπάρχουν τεχνολογίες όχι απλά για ικανοποιητική απομάκρυνση αλλά για ανάκτηση του αζώτου και του φωσφώρου απο τα υγρα απόβλητα ενώ στα βόρεια κράτη έχει ξεκινήσει και η ανακτηση θερμότητας απο τις αποχετεύσεις. Ακόμη και τα πλυντήρια πιάτων εξελίσσονται ώστε να έχουν μικρότερη χρήση νερού και ενέργειας. Σε πολλές περιπτώσεις γίνονται άστοχες συγκρίσεις ή υπάρχουν αστάθμιτοι παράγοντες που δεν λαμβάνονται υπ'όψιν. Πχ τα travel mugs δεν έχουν αντίστοιχο single use σκεύος στην κατηγορία τους και το να τα χρησιμοποιεί κάποιος για καθημερινό ποτήρι (που δεν είναι ο λόγος για τον οποίο κατασκευάστικες) είναι προσωπική (κακή περιβαλλοντικά) επιλογή. Γιατί να χρησιμοποιήσω το travel mug 1000 φορές όταν μπορώ να πιώ απο γυάλινο σκεύος 40 φορες και να έχω το ίδιο αποτέλεσμα; Σε μια εταιρία 40 φορές είναι ο καφές ενός μήνα και ήδη έχω πατσίσει με το πλαστικό μιας χρήσης. Επίσης υπάρχουν κατηγορίες πλαστικών που είναι βλαβερές για την υγεία (ιδίως όταν πίνουμε ζεστά ροφήματα) και άρα υπάρχει πιθανό κόστος υγείας σε βάθος χρόνου. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε 2 ή 3 ποτηράκια όταν θέλουμε να πιούμε κάτι ζεστό για να μην καούν τα χέρια μας και αρα αυτομάτως πολλαπλασιάζεται το περιβαλλοντικό κόστος. Γενικά οι έρευνες εξετάζουν μια πολύ ορθολογική χρήση των πλαστικών μιας χρήση και συγκεκριμένα των λεπτών ποτηριών (που δεν έχουν πολύ πλαστικό) που είναι παρα πολύ εξειδανικευμένη και όχι αντιπροσωπευτική. Το πρόβλημα μας δεν είναι τόσο η παραγωγή ή η χρήση αλλά η υπερκατανάλωση και η κατάληξη τέτοιων πλαστικών. Με λίγα λόγια όσο και να θέλουμε, τα single use πλαστικά (απο πετρέλαιο) δεν πρόκειται να γίνουν φιλικότερα στο περιβάλλον ενώ το επαναχρησιμοποιούμενα σκεύη έχουν τεράστιο περιθώριο βελτίωσης. Τα δεύτερα μπορούν να γίνουν φιλικότερα μέσα απο μια απλή ενημέρωση του χρήστη για ορθή χρήση, ακόμη και χωρίς βελτίωση στον τρόπο παραγωγή τους. Όταν δε πάρουμε ως δείγμα επαναχρησιμοποιούμενα σκέυη που κατασκευάζονται και πλένονται με ακόμα πιο φιλικούς τρόπους προς το περιβάλλον εχουμε πολύ μεγάλη διαφορά. Τώρα αν κάποιος εδω πέρα θεωρεί πως όντως εμείς τα πλαστικά ποτηράκια και πιρουνάκια τα ανακυκλώνουμε στο βαθμό που υποθέτουν οι μελέτες ενώ αλλάζουμε τα ποτηρια και τις κούπες μας καθε 2 χρόνια τότε εγώ έχω λανθασμένη εικόνα στο μυαλό μου. Καλή χρονιά λοιπόν με υγεία και χαρα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.