Μετάβαση στο περιεχόμενο

vkalfou

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Bradford, United Kingdom
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

vkalfou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους σας που μου απαντήσατε! Με βοηθήσανε αρκετά οι απαντήσεις σας! Να στε καλά παιδιά!
  2. Καλημέρα! Για αρχή αγαπητέ μου cvlengnr με βάση αυτό που έγραψες υποθέτω πως όταν ήσουν ακόμη φοιτητής σχεδίαζες υποβρύχιους σιδηροδρόμους, όπως επίσης και πως χωρίς να σου διδάξουν κάτι το σχεδίαζες και έπαιρνες βραβεία γι αυτό. Ας μου επιτρέψεις λοιπόν να σου δώσω ένα μεγάλο μπράβο για τα κατορθώματά σου μιας και σε θαυμάζω. Ας μου επιτρέψεις επίσης να σου πω ότι στην Αγγλία δεν πήγα επειδή είμαι άσχετος, υποθέτω πως το είπες επειδή ΥΠΕΘΕΣΕΣ ότι δεν πέρασα στις πανελλήνιες, αλλά επειδή α) ήταν επιλογή μου και β) ήταν επιλογή μου να πάω να σπουδάσω και να ΜΕΙΝΩ στη χώρα που γεννήθηκα. Επίσης, αν όντως ήμουν άσχετος δε θα με επιλέγανε για την πρακτική μου τον επόμενο χρόνο στην Jacobs Engineering. Γενικότερα όμως σε ευχαριστώ που μου έδωσες ακόμη ένα λόγο να μη θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα ώστε να έχω συναδέλφους σαν εσένα που το μόνο που ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν είναι να μειώνουν τους υπολοίπους ώστε να φανούν καλύτεροι. Φίλε Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Με βοήθησες αρκετά ώστε να μπορέσω να σχεδιάσω/υπολογίσω την οροφή. Θα ανεβάσω το τελικό σχέδιο σε μερικές ημέρες. Φίλε μεταλλατζη θα είναι και το υπόλοιπο από χάλυβα, ναι! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
  3. Παιδιά καλησπέρα σε όλους! Είμαι φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας και εχω μία εργασία όπου ένα μέρος της είναι να σχεδιάσω μία σκεπή. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δε μας έχουν δείξει γενικότερα τη διαδικασία σχεδιασμού (όχι μόνο σκεπής αλλά γενικότερα) και τώρα τα έχω βρει σκούρα. Σημ. Θα χρησιμοποιήσω αγγλικούς όρους για τα περισσότερα μιας και δεν ξέρω πως είναι στα ελληνικά. Πρέπει να σχεδιάσω το truss της στέγης. Όπως ανέφερα και στον τίτλο θα είναι μεταλλικό. Το συνολικό πλάτος είναι 24m και μου έχουν δώσει ότι θα έχω 3 truss κατά μήκος. Το ύψος της στέγης είναι στα 3 μέτρα και η γωνία του truss είναι στις 30° για να φεύγει το νερό. Αν μπορούσατε θα ήθελα κάποιος να μου πει τι τύπου truss θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Ένα που βρήκα και μου κάνει είναι αυτό http://prntscr.com/36lgrr . Επίσης, τις τεγίδες σε τι διάταξη θα πρέπει να μπουν; Ανά πόσα μέτρα δηλαδή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.