Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostassss

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kostassss's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπορεί κάποιος διπλ. μηχανικός δημόσιος υπάλληλος να βγάλει ΜΕΚ ??
  2. Θα παρακαλούσα κάποιον από τους Συντονιστές ή όποιον άλλο γνωρίζει να δώσει μια απάντηση στα ανωτέρω ερωτήματα, (και αν είναι δυνατό με παραπομπή σε νομοθεσία) πέρα από το συνάδερφο ΘΕΟΧΑΡΗ!
  3. Επειδή είμαι νέος συνάδερφος και τώρα άρχισα να ασχολούμε με αρτιότητες ενημερώστε με, Ο παραδοσιακός δημοτικός πεζόδρομος πλάτους 2,00μ. δεν μπορεί να γίνει 4,50 που απαιτείται με παραχώρηση λωρίδας 2.50μ. ?? Οι παραχωρήσεις λωρίδων για δημιουργία δρόμων (όχι για διαπλάτυνση) δεν απαγορεύτηκαν με τη γνωστή απόφαση του ΣΤΕ πέρυσι ? Τι ακριβώς απαγορεύσεις σχετικά με τις παραχωρήσεις ισχύουν για παραδοσιακούς οικισμούς, και από πότε χρονικά? Ευχαριστώ!
  4. Σας ερωτώ, Σε ένα οικόπεδο εντός παραδοσιακού οικισμού των Κυκλάδων με όρους δόμησης σύμφωνα με το ΦΕΚ345/2-6-99 μπορεί να γίνει κατάτμηση με άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδα, όταν βγαίνουν έξι οικόπεδα, αλλά τα τρία έχουν πρόσωπο σε παραχωρημένη από το 2001 λωρίδα διέλευσης σε δημόσια χρήση από το γείτονα 4,50μ. πλάτους (που είχε κάνει και αυτός κατάτμηση) και τα άλλα τρία σε παραδοσιακό δημοτικό πεζόδρομο πλάτους 2,00μ., που πληρούν κατά τα άλλα τους όρους δόμησης ήτοι >600μ2 εμβαδό και >13,00 πρόσωπο στο συνεκτικό τμήμα του οικισμού ??Ευχαριστώ!
  5. Και εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα διαβάζοντας το Ν.1734/87 (φεκ -189Α) και την ΥΠΕΧΩΔΕ εγκλυκλιος 30589/ΕΓΚ.2/92 που μου είπε ο κ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ. Οπότε αν είναι σίγουρο ότι δεν οικοδομείτει, σας ευχαριστώ!!
  6. Ένα γήπεδο εκτός ορίων οικισμού αν χαρακτηριστεί βοσκότοπος μπορεί να οικοδομηθεί ; Αν ναι, σύμφωνα με το γνωστό ΠΔ της 24-05-85 ΦΕΚ270 όπως ισχύει ; Αν όχι, ισχύει η δασική νομοθεσία;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.