Μετάβαση στο περιεχόμενο

Hisoka Uchiha

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Hisoka Uchiha's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν είναι πχ 10μετρα απο τον αντιστροφέα ( ο μετρητής ) οπως το υπολογίζω ... τι διατομή πρεπει να χρησιμοποιήσω ?
  2. Και μετά τον αντιστροφέα πρεπει να βάλω 5x10mm οπωσδήποτε έτσι... γιατι το ζητάει νομιζω η Δ.Ε.Η για τριφασική παροχή. Βασικά ειναι διασυνδεδεμένη η φωτοβολταική εγκατάσταση χωρίς ιδιοκατανάλωση , δηλαδή μονο για πώληση .
  3. 4μμ εχω βάλει θέλει 6μμ δηλαδη? Η πτώση τάσης για το 4μμ μου βγαίνει 0.9% .
  4. Ευχαριστώ πολύ ! Καθε στοιχειοσειρά έχει 246.2V και 15.36A , το ελάχιστο που μπορεί να παρει για να ξεκινίσει την τροφοδοσία είναι 188V αρα ειμαί εντάξει ετσι? ή θα πρέπει να είμαι κοντά στην ονομαστική 580V ? θα μπορούσα να συνδέσω και τα 12 πάνελ της καθε στοιχειοσειράς σε σειρά αλλα τι διατομή αγωγού θα χρησιμοποιήσω 1,5μμ^2 ? και τι διατομή καλωδίου θα φεύγει απο τον αντιστροφέα ? Το κάθε πάνελ έχει Vmp = 35.2V , Imp = 7.68A , Pmp = 270W.
  5. Καλησπέρα παιδιά ! Εχω μια εργασία να κάνω για ενα εργαστήριο στην σχολή μου και έχω την εξής απορία. Εχω 2 στοιχειοσειρές Φωτοβολταικών πάνελ νοτίου προσανατολισμού και οι 2, που η κάθεμια αποτελείτε απο 12 πάνελ με συνολική εγκατεστημένη ισχύς 6480W. Έχω επιλέξει εναν SMA TRIPOWER 7000TL τριφασικό αντιστροφέα και η απορία μου είναι αν μπορώ να παω 2 στοιχειοσειρές στον αντιστροφέα ή θα πρεπει να πάω 3 στοιχειοσειρές ωστε να τις μοιράσει σε 3 φάσεις ??? Δηλαδή μπορεί να δουλέψει και με 2 στοιχειοσειρές?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.