Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nickzick

Members
  • Περιεχόμενα

    59
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nickzick

  1. Μια από τα ίδια και σε μένα, ξεκόλλησε αλλά δεν προχωράει με τίποτα μετά την αποδοχή.. Ακόμα γίνονται υπαγωγές και στέλνουν e-mail, οπότε μόλις χαλαρώσει το σύστημα μάλλον θα προχωρήσουμε κ εμείς!
  2. Άνοιξε η επιλογή "Σύνδεση ως Εγγυητής" οπότε εγγράφεσαι εκεί, μετά ο ωφελούμενος σε δηλώνει σαν εγγυητή και ξαναμπαίνεις ως εγγυητής όπου σου εμφανίζει πλέον τις αιτήσεις στις οποίες σε έχουν δηλώσει ως εγγυητή και πατάς αποδοχή.. Δεν το έχω κάνει ακόμα για 100% σιγουριά αλλά έτσι πιστεύω ότι γίνεται..
  3. Σας ενημερώνουμε ότι διατηρείται η δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων και επεξεργασίας για τις ΠεριφέρειεςΝοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων μέχρι την δέσμευση των διαθέσιμων πόρων και υπάρχει η δυνατότητα για επεξεργασία υπαρχουσών αιτήσεων στις υπόλοιπες περιφέρειες, καθημερινά 8:00 με 20:00. Aπό την Τρίτη 17/4/2018 έως και την Κυριακή 22/4/2018 θα παρέχεται η δυνατότητα στους υφιστάμενους χρήστες του συστήματος για επεξεργασία, ανάκληση και εκ νέου υποβολή αιτήσεων, για όλες τις Περιφέρειες. Τεχνικά προβλήματα που είχαν ανακύψει κατά τη δημιουργία/ επεξεργασία και υποβολή της αίτησης έχουν αντιμετωπιστεί. Αιτήσεις που εμφανίζονται ως «κλειδωμένες» στο σύστημα θα πρέπει να ανακληθούν και να επανυποβληθούν. Το ίχνος και το ιστορικό υποβολής αίτησης που ανακαλείται παραμένει στο σύστημα αλλά η αίτηση χαρακτηρίζεται ως οριστικά ακυρωθείσα και δίνεται έτσι η δυνατότητα για υποβολή νέας για το ίδιο ακίνητο / ίδιο ΑΦΜ. Για το ανωτέρω διάστημα το σύστημα δεν θα είναι διαθέσιμο σε νέους χρήστες (δημιουργία νέας αίτησης) για τις Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία. Η δυνατότητα δημιουργίας νέων αιτήσεων σε αυτές τις Περιφέρειες θα ενεργοποιηθεί εκ νέου την Τρίτη 24/4/2018.
  4. Δελτίο Τύπου 27/3/2018 Συνεχίστηκε και την Τρίτη ομαλά η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης. Συνολικά στις έξι Περιφέρειες έχουν ολοκληρωθεί 7.459 αιτήσεις, και 3.821 ενδιαφερόμενοι έχουν ξεκινήσει να καταχωρούν στοιχεία, χωρίς ακόμα να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Νοικοκυριά που οριστικοποίησαν την αίτηση Επιπλέον εγγεγραμμένοι στο σύστημα υποβολής αίτησης Βορείου Αιγαίου 759 359 Δυτικής Μακεδονίας 1.645 463 Ιονίων Νήσων 339 322 Κρήτης 1.296 767 Πελοποννήσου 1.655 886 Στερεάς Ελλάδας 1.765 1.024 Σύνολο 7.459 3.821 Ειδικά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχουν ήδη εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 2.108 ωφελούμενοι, οι αιτήσεις των οποίων εκτιμάται ότι θα δεσμεύσουν το σύνολο των πόρων προς διάθεση (μετά και την απόφαση για διπλασιασμό του αρχικού προϋπολογισμού), με αποτέλεσμα για τη συγκεκριμένη Περιφέρεια να απενεργοποιηθεί η δυνατότητα δημιουργίας νέων αιτήσεων. Για τις υπόλοιπες πέντε Περιφέρειες η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα συνεχίσει να ενεργοποιείται καθημερινά, 8:00-20:00, έως ότου δεσμευτεί το σύνολο των πόρων που τελικά θα διατεθούν.
  5. Το πρόβλημα σύνδεσης μέσω ΑΑΔΕ έχει αποκατασταθεί. Μπορείτε να συνδεθείτε κανονικά
  6. Σας ενημερώνουμε ότι στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας έχει δεσμευτεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων του Προγράμματος. Για τις περιφέρειες αυτές υπάρχει η δυνατότητα για επεξεργασία υπαρχουσών αιτήσεων το διάστημα από Τετάρτη 28/3 έως Κυριακή 1/4. Απενεργοποιείται η δυνατότητα δημιουργίας νέων αιτήσεων για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και διατηρείται η δυνατότητα επεξεργασίας αιτήσεων. Θα διατηρηθεί η δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων και επεξεργασίας για τις περιφέρειες Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Ιόνιο, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη μέχρι την δέσμευση των διαθέσιμων πόρων, καθημερινά 8:00 με 20:00.
  7. Απίστευτο, εγώ βλέπω τώρα την προηγούμενη! Σε κανένα 10λεπτο φαντάζομαι θα δω και αυτήν! Μα πόσο περίεργο........
  8. Δεν έχω δει πουθενά επιλογή για ακύρωση σε οριστικές αιτήσεις...
  9. Αυτή την ανακοίνωση μόλις την εμφάνισε σε μένα, πως είναι δυνατόν εσύ να την έβλεπες 20 λεπτά πριν??? Αυτό είναι από τα περίεργα του συστήματος....
  10. Στα νέα και ανακοινώσεις το είδα, πριν λίγο το ανεβάσανε με χθεσινή ημερομηνία...
  11. Αναβάθμιση Πληροφοριακού Συστήματος (επίλυση προβλημάτων αλλαγής email) Μετά την πρόσφατη αναβάθμιση έχουν επιλυθεί προβλήματα αλλαγής email που είχαν ανακύψει κατά την λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος. Όσοι εκ των χρηστών κατά το στάδιο υποβολής email είχαν καταχωρήσει λάθος email και δεν έχουν λάβει τον επιβεβαιωτικό κωδικό, μπορούν να προχωρήσουν στην διόρθωση του μέσω της σχετικής επιλογής αλλαγής email.
  12. Κάνε επανεκκίνηση, πάνε σε άλλο υπολογιστή, καμιά φορά πιάνει κ έτσι...
  13. Φαίνεται ότι το σύστημα δουλεύει ρολόι πλέον (φτου φτου να μην το ματιάσουμε!). Εμείς της προηγούμενης βδομάδας τα είδαμε όλα!!! Μπορείς να δώσεις στο περίπου τον αριθμό πρωτοκόλλου? Ξεκίνησε από το μηδέν ή συνεχίζει από το 30000+ που το αφήσαμε?
  14. Βάζεις το ΑΤΑΚ εκείνου που κάνει την αίτηση και στα στοιχεία συνιδιοκτησίας βάζεις τα ΑΤΑΚ όλων.
  15. Περιμένεις όπως όλοι να δούμε πότε θα εξεταστούν οι αιτήσεις και θα γίνουν οι υπαγωγές. Τι περίπου αριθμό πρωτοκόλλου πήρες για να συγκρίνουμε με αιτήσεις των προηγούμενων περιφερειών?
  16. Άνοιξε! Στην ώρα του!! Καλή επιτυχία συνάδελφοι. Και δυστυχώς για όσους έχουν εκκρεμότητες το σύστημα επιτρέπει νέες αιτήσεις / επεξεργασία παλιών μόνο για τις περιφέρειες που ανοίγουν σήμερα..
  17. Στη δική μου περίπτωση (διαμέρισμα) η άδεια του 1979 είχε τα τετραγωνικά της οικοδομής. Στο πεδίο 1 έβαλα τα τετραγωνικά του διαμερίσματος που φαίνονται στο Ε9 και προχώρησα κανονικά.
  18. Να κάνω μια ερώτηση... Μέσα στο 2017 απέκτησα 2ο παιδί. Στην αίτηση μου έβαλα 1 τέκνο και πήρα επιχορήγηση 65% καθώς ένα είχα δηλώσει στην τελευταία φορολογική δήλωση και δεν ήξερα μήπως με έκοβε αν έβαζα δύο. Υπάρχει κανείς που να έχει παρόμοιο θέμα και αν έκανε κάτι? Έχω στείλει e-mail στο ΥΠΕΝ ρωτώντας μήπως και υπάρχει κάποιος τρόπος να ανέβει το ποσοστό στο 70%.. Θα ενημερώσω αν πάρω ποτέ απάντηση..
  19. Να πω και γω ότι θυμάμαι να τα συνοψίσουμε να βγάλουμε ώρες λειτουργίας.. Δευτέρα 07:45 - 10:45. Μετά έπεσε και άνοιξε το μεσημέρι (νομίζω στις 15:00) αλλά κολλούσε στο αιώνιο loading της οριστικής υποβολής μέχρι που το κατέβασαν εντελώς κατά τις 21:00... Τρίτη άνοιξε στις 08:00 και έπεσε αμέσως, ενώ ξανάνοιξε στις 13:00 περίπου και ως τις 16:30 με τις παύλες αντί για αριθμό πρωτοκόλλου... Τετάρτη θα άνοιγε στις 08:00 πήρε αναβολή και άνοιξε στις 10:00 ενώ όσοι είχαν πάρει παύλες, είχαν πλέον αριθμό πρωτοκόλλου στη "συνοπτική εικόνα". Κατά τις 11:00 τελείωσαν τα λεφτά για Ήπειρο, 12:00 για Δυτική Μακεδονία, 13:00 Θεσσαλία ενώ κατά τις 19:00 έκλεισε και πάλι. Σήμερα άνοιξε στις 14:30, στις 15:30 τέλος τα λεφτά για Κεντρική Μακεδονία και 16:30 για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ενώ ταυτόχρονα κλείδωσε το σύστημα και αιτήσεις τέλος.. Οπότε, σε τέσσερις ημέρες λειτουργίας, το σύστημα ήταν ανοιχτό για... 23 ώρες περίπου με τα χίλια μύρια προβλήματα που δεν επέτρεψαν σε αρκετό κόσμο να ολοκληρώσει αιτήσεις.. Ελπίζω να τα κατέγραψα σωστά...
  20. Πάνε ακόμα δύο περιφέρειες... Σας ενημερώνουμε ότι στην Περιφέρεια Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Θεσσαλίας έχει δεσμευτεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων του προγράμματος. Μπορείτε να προχωρήσετε σε υποβολή αίτησης για να ενταχθείτε σε λίστα επιλαχόντων. Οι αιτήσεις της λίστας θα ικανοποιηθούν εφόσον απελευθερωθούν δεσμευμένοι πόροι του προγράμματος ή προκύψουν πρόσθετοι πόροι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.