Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Maverickj13

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Maverickj13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχει κανεις αλλος καποια πληροφορηση σχετικη με το θεμα?
  2. Ω, ναι! Στο τμημα Αδειες Λειτουργιας Θεατρων και Θεαματων...(αφου πρωτα ρωτησα στο τμημα για καταστηματα)
  3. Μα αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω. Ο δήμος μου λέει ότι αφού δεν θα έχεις ποτά, αναψυκτικά, φαγητά κτλπ δε σου βγάζουμε εμείς άδεια (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους βγάζουν μόνο αν είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος) και με μπέρδεψαν! Όταν θα έρθει ο έλεγχος και θα πεί που είναι η άδεια, θα τους πώ να απαντήσουν και εμείς την ψάχνουμε???? Ξαναλέω τα άτομα θα είναι κάτω απο 50. Αν έχω καταλάβει καλά, οποιοςδήποτε χώρος κάτω απο 50 άτομα δεν είναι ΚΥΕ αλλά εμπίπτει στους κανονισμούς περί "καταστήματος" και όχι σαν συνάθροιση κοινού. Και μία ακόμα απορία, απο ποια υπηρεσία υγειονομικού μπορώ να πάρω μία ιδέα για το τι χρειάζομαι. ( Ο χώρος είναι στο Μοναστηράκι).
  4. Όχι δε θα μαζεύονται παιδιά με την έννοια του παιδότοπου. Οι ηλικίες θα είναι απο 15 και πάνω, θα μπαίνουν σε ένα δωμάτιο, θα προσπαθούν να βρουν λύση σε ένα πρόβλημα σε στυλ παζλ και θα φγεύγουν. Ούτε αναψυκτικά, ούτε καφέ, ούτε κάτι σχετικό με υγειονομικού ενδιαφέροντος. Πάραυτα δε θα χρειαστώ να πάρω κάποια άδεια απο το υγειονομικό ως υπηρεσία?
  5. Παρόλο που θα παρέχω υπηρεσίες και δε θα πουλάω προιόν δε χρειάζομαι άδεια απο πουθενά? Οι παίχτες θα μπαίνουν στον χώρο και θα παίζουν ένα παζλ / παιχνίδι ( όχι ηλεκτρονικό ή διαδικτυακό αλλά στον χώρο), δε χρειάζομαι ούτε από δήμο ούτε από υγειονομική υπηρεσία κάτι?
  6. Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται για ένα σύνθετο πρόβλημα και θέλω λίγο τν βοηθειά σας. Έχουμε ένα κτίριο στο Μοναστηράκι χτισμένο το 1830, με όροφο που έχει ανεγερθεί το 1957. Έχει επιφάνεια 176 τμ κύριας χρήσης και 40 τμ βοηθητικής χρήσης. Εδώ να πώ ότι η πολεοδομία έχει χάσει τον φάκελο. Θέλουμε να εκδόσουμε άδεια για λειτουργία εμπορικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών με πληθυσμό κάτω των 50 ατόμων. Δεν θα είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος ( δεν θα υπάρχουν τρόφιμα, ποτά κτλπ). Θα μαζεύονται ωστόσο παρέες και θα παίζουν κάποια παιχνίδια που θα διαρκούν ορισμένη ώρα. ( μάξ 25 άτομα συνολικά στον χώρο). Η προηγούμενη χρήση του ήταν γραφείο. Στον δήμο που ρώτησα ακόμα και στην υπηρεσία θεάτρων και θεαμάτων έφαγα πόρτα και μου είπαν οτι αυτοί βγάζουν άδεια μόνο αν είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στην πυροσβεστική όλα κομπλε, θα κάνουμε κανονικά με βάση το Αρθρο 10 και θα ζητήσουμε εξαιρέσεις για τον πληθυσμό καθώς δε θα ξεπερνά τα 25 άτομα. Απο πού μπορώ να βγάλω κάποια άδεια λειτουργίας??? Θα χρειαστεί να πάω και στο Υγειονομικό στην Κηφισίας? Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.