Μετάβαση στο περιεχόμενο

πρόβατο

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

πρόβατο's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μιας και την υπέβαλες για πες μου, μου βγάζει συνέχεια το μύνημα ότι αν δεν έχω λογίστη δεν θα υπαχθώ σε αυτοέλεγχο (δηλαδή αυτοπεραίωση?). Δηλαδή πρέπει όπωσδήποτε να έχω λογιστή?
  2. Καλό είναι να κάνει ο συνιδιοκτήτης, που στο όνομά του είναι το παρόβολο, ακόμα μια αίτηση με τα στοιχεία του - την οποία φυσικά θα συνυπογράψει και ο άλλος. Που σημαίνει: 2 αιτήσεις με τα στοιχεία του καθενός, οι οποίες συνυπογράφονται και από τους δύο.
  3. Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας, υποβάλεις υπέυθυνες δηλώσεις και εξουσιοδοτήσεις όλων των ιδιοκτητών. Η αίτηση πρέπει να φέρει τις υπογραφές όλων. Τώρα, το παράβολο από την εφορία και η απόδειξη που θα κόψεις θα είναι στο όνομα ενός. Εγώ, έτσι το προχώρησα και δεν εμφανίστηκε κανένα πρόβλημα. Όσο για το πρόστιμο, δε ξέρω αν είναι στο όνομα του ενός ή όλων.
  4. cna σαν διαχειριστής το τρέχω Μάλλον θα περιμένω ως Δευτέρα να μιλήσω με κάποιον τεχνικό του ΤΕΕ Ευχαριστώ πάντως για την άμεση ανταπόκριση
  5. Καλησπέρα, Συνάντησε κανείς πρόβλημα στην εγκατάσταση του λογισμικού ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ? Στην διάρκεια της εγκατάστασης εμφανίζει μήνυμα ''δεν ήταν η δυνατή η καταχώρηση της λειτουργικής μονάδας C:\PROGRAMFILES(x86)\COMMONFILES\BUSINESSOBJECTS\2.7\BIN\EXPORTMODELLER.DLL'' Προσπάθησα να το εγκαταστήσω σε win 7 (64bit) που τρέχουν από bootcamp σε imac
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.