Μετάβαση στο περιεχόμενο

jtvitali

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

394 profile views

jtvitali's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα είχατε ανεβάσει κάποιο αρχείο για την παραγωγή μηκοτομών αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε αυτό?

     

    1. gvarth

      gvarth

      Καλησπέρα .

       

      Προσπαθώ να σας στείλω κάτι εδώ και μέρες αλλά υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή μου με το Internet λόγω έργων γενικώτερα.  Θα προσπαθήσω να σας το στείλω αύριο μέσα στην ημέρα μέσω e-mail . [email protected] και ΟΧΙ μέσω του Michanikos.gr.

      Viber : 6937 951642 , Προσθέστε με στις επαφές σας για άμεση επικοινωνία.

      Στείλτε μου παρακαλώ το e-mail σας .

      Καλό σας βράδυ . Να είστε καλά .

       

       

       

  2. Καλησπέρα, είμαι μηχανικός αλλά δεν ασχολούμαι με κτιριακά και πολεοδομικά θέματα, όμως μια πολύ καλή φίλη ανοίγει κτηνιατρείο και ζήτησε τη βοήθεια μου. Ο χώρος στον οποίο θα στεγαστεί το κτηνιατρείο είναι ένας ισόγειος χώρος καταστήματος με υπόγειο χαρακτηρισμένος αποθήκη σε ένα συγκρότημα με "διώροφα κτηρία καταστημάτων με υπόγειες αποθήκες και πάρκιγκ" (έτσι ακριβώς είναι στην άδεια). Ο χώρος πριν τον νοικιάσει η φίλη μου ήταν κομμωτήριο και είχε γίνει εσωτερική διαμόρφωση με γυψοσανίδες τόσο στο ισόγειο όσο και στο υπόγειο, η οποία σε γενικές γραμμές κρατήθηκε κάνοντας μικρές αλλαγές/προσθήκες στο ισόγειο ώστε να οριοθετηθούν πλήρως οι χώροι που προβλέπονται από τις παραγράφους α και β του άρθρου 1 του Π.Δ.463. Αρχικά για την αδειοδότηση στη νομαρχία έδωσα στη φίλη μου τα σχέδια κατόψεων (1/50) ισογείου και υπογείου και το τοπογραφικό της άδειας και επιπλέον σχέδια αποτύπωσης του χώρου, εσωτερικής διαμόρφωσης και προσδιορισμού χρήσεων χώρων κατόψεων ισογείου και υπογείου σε κλίμακα 1/100 (έτσι απαιτούνται) του συγκεκριμένου καταστήματος. Από την νομαρχεία την ειδοποίησαν ότι χρειάζονται σεντόνια (δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσαν) και όταν επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν ότι θέλουν τα μεγάλα σχέδια της άδειας (απ'ότι κατάλαβα) και πάνω σε αυτά να φαίνεται η εσωτερική διαρύθμιση και ο προσδιορισμός χώρων και να γράψω πάνω στα σχέδια ότι είναι χώρος κύριας χρήσης. Ρώτησα ένα συνάδελφο ο οποίος εξεπλάγει που μου ζήτησαν να σημειώσω επάνω στα σχέδια της άδειας την σημερινή εσωτερική διαμόρφωση αλλά δεν ήξερε κάτι παραπάνω, μου είπε όμως να γράψω πάνω στο σχέδιο ότι ο χώρος ισογείου είναι χώρος κύριας χρήσης σύμφωνα με την άδεια και τις ισχύουσες διατάξεις και επίσης να κάνω έλεγχο κάνοντας αίτηση στο πολεοδομικό γραφείου του δήμου για τη χρήση γης και αν επιτρέπεται εκεί που βρίσκεται το κατάστημα να ανοίξει κτηνιατρείο. Ψάχνοντας βρήκα ότι στην πραγματικότητα αυτό που μάλλον χρειάζεται για την αδειοδότηση είναι Βεβαίωση Χώρου Κύριας Χρήσης (ΒΧΚΧ) Μήπως θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να με ενημερώσει: 1. Εαν αυτό που απαιτείται είναι η Βεβαίωση Χώρου Κύριας Χρήσης και αν ναι τι ακριβώς απαιτείται να κάνω για την έκδοση αυτής της βεβαίωσης? 2. Στην αίτηση στο πολεοδομικό γραφείο τι ακριβώς χρειάζεται να υποβάλλουμε για την χρήση γης? αυτό το επίσημο χαρτί είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της βεβαίωσης χώρου κύριας χρήσης? Σε τι χρήσεις επιτρέπεται το κτηνιατρείο? σε γενικής κατοικίας? 3, Αυτό που μου είπε να βάλω πάνω στο σχέδιο της πολεοδομίας την αποτύπωση ισχύει και αν όχι (μου φαίνεται παράλογο να βάζω χέρι σε σχέδιο που έχει επάνω σφραγίδα) τι θα πρέπει να ετοιμάσω για υποβολή και τι θα πρέπει να γράφω επάνω? Ευχαριστώ εκ των προταίρων για την βοήθεια
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.