Μετάβαση στο περιεχόμενο

Roy_Hobbs

Core Members
 • Περιεχόμενα

  1.067
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  8

Roy_Hobbs last won the day on Απρίλιος 19 2017

Roy_Hobbs had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

562 Εξαιρετική

6 Ακόλουθοι

Σχετικά Roy_Hobbs

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

4.592 profile views
 1. αν θες δοκίμασε να αυξήσεις το χρόνο αερισμού και ενημέρωσε μας αν έγινε κάτι, είναι δωρεάν οπότε μπορείς να ξεκινήσεις από εκεί
 2. το σπίτι αερίζεται επαρκώς σε καθημερινή βάση? καμιά φορά ο καλός αερισμός είναι αρκετός για τη λύση του προβλήματος. Από προσωπική εμπειρία συναντώ συνήθως αυτό το πρόβλημα σε οικογένειες με μικρά παιδιά που έχουν μονίμως τις μπαλκονόπορτες κλειστές για να μην κρυώσει το παιδί.
 3. καλησπέρα, έχω μια παλιά δήλωση Ν.4178/13 σε οριστική υπαγωγή χωρίς ανεβασμένα αρχεία. Πηγαίνοντας να ανεβάσω τα αρχεία συνειδητοποίησα ότι δεν είχα προσθέσει το Μηχανολόγο Μηχανικό τότε και δεν μπορώ να το κάνω τώρα. Μπορώ να ανεβάσω την έκθεση Η/Μ χωρίς να υπάρχει Μηχανολόγος στην ομάδα έργου (υποθέτω πως όχι)? Τι άλλο μπορώ να κάνω (π.χ. αίτημα να ανοίξει ξανά η δήλωση)? ευχαριστώ
 4. στο ΤΕΕ μιας που είπαν ότι δεν επιτρέπεται δε βοήθησαν στο τι πρέπει να γίνει? με την παλιά διαδικασία πάντως αν ήθελες να ακυρώσεις άδεια χρειαζόσουν απλά μια αίτηση και μια υπεύθυνη δήλωση ιδιοκτήτη που να ζητούσε την ακύρωση και μετά από λίγες ημέρες έβγαινε η βεβαίωση ακύρωσης.
 5. όπως ακριβώς τα λέει ο avgoust, να προσθέσω απλά ότι επειδή η χρέωση είναι γύρω στα 6 ευρώ το φύλλο (μπρος-πίσω) και επειδή η σύσταση μπορεί να είναι άνετα 40 φύλλα (80 σελίδες) κοιτάξτε αρχικά μήπως τη βρείτε από διαχειριστή, άλλο ιδιοκτήτη κλπ. Κάποια από τα στοιχεία που χρειάζεστε πιθανώς να τα βρείτε και στον τίτλο σας, αλλά αν θέλετε να προχωρήσετε σε συνελεύσεις ή/και νομική οδό θα χρειαστείτε σίγουρα και σύσταση - κανονισμό.
 6. Roy_Hobbs

  ΕΦΚΑ και εισφορές

  η εκκαθάριση του 2017 σας έχει γίνει? σε μένα είναι ακόμα στο 2016
 7. θα πρέπει να δείτε (πέραν του τίτλου σας) τη σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας και τον κανονισμό της πολυκατοικίας (αν δεν έχετε στοιχεία για την ανεύρεση σύστασης - κανονισμού θα τα βρείτε στον τίτλο σας). Εκεί θα βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει όπως αποκλειστική χρήση, επιτρεπόμενες χρήσεις κλπ. Αν δείτε ότι κάτι δεν έχει γίνει όπως θα έπρεπε θα πρότεινα κατ'αρχάς να συγκαλέσετε γενική συνέλευση και αν δε βρείτε άκρη ούτε εκεί να απευθυνθείτε στο δικηγόρο σας. Η ερμηνεία της σύστασης - κανονισμού προϋποθέτει μια minimum τριβή με αντίστοιχα έγγραφα, αν νομίζετε ότι δεν την έχετε θα πρέπει από την αρχή να απευθυνθείτε σε μηχανικό - δικηγόρο.
 8. με τον τρόπο που ρωτάτε δε σας βλέπω να παίρνετε απάντηση
 9. επίσης μήπως έχετε τοποθετήσει κεριά στην εστία που καίνε σχετικά συχνά?
 10. αν είναι καλή η γειτόνισσα, μήπως αξίζει τον κόπο για κανά ταχύρυθμο course υδραυλικού, να το φτιάξει μόνος του κιόλας. Καλή χρονιά σε όλους!!
 11. Roy_Hobbs

  Αναδρομικά τσμεδε

  να ελπίζεις να μη βγει στις 10 Ιανουαρίου
 12. ρε θηρίο George, ωραίο διάγραμμα έστησες! Προσωπικά πάντως θεωρώ ότι η διαδικασία υπαγωγής στον εκάστοτε σε ισχύ νόμο αυθαιρέτων εμπεριέχει 'θεώρηση από δημόσια υπηρεσία', άρα προκαταβάλλω ΦΕΜ. Το ίδιο κάνω και σε διαδικασίες που δεν εμπλέκεται ΥΔΟΜ αλλά διαφορετική δημόσια υπηρεσία (π.χ. Περιφέρεια) όπως προεγκρίσεις λειτουργικότητας κλπ. Όσον αφορά στο χρονικό ζήτημα υποβολής του ΦΕΜ: αν θυμάμαι καλά από παρόμοιες συζητήσεις για ΑΠΥ-ΤΠΥ του 2018 μπορούν να υποβληθούν εντός του 2018 χωρίς πρόβλημα, για παραστατικά παλαιοτέρων ετών μου φαίνεται ότι θεωρείται εκπρόθεσμη με ότι αυτό συνεπάγεται. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος αν γνωρίζει. Καλές γιορτές σε όλους!
 13. Roy_Hobbs

  Αναδρομικά τσμεδε

  Δώστε παρατάσεις στο λαό (μόνο αυτό έχει μείνει)
 14. Roy_Hobbs

  Αναδρομικά τσμεδε

  τα αναδρομικά δεν έχουν σχέση με το Β2016
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.