Μετάβαση στο περιεχόμενο

bonadina

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Άλιμος
  1. Γνωριζει κανείς αν η κατάληψη θα επεκταθεί και στον τομέα Έκδοσης των Εγγυητικών Επιστολών;; Πρέπει οπωσδήποτε να παραλάβω εγγυητική συμμετοχής. Δεν φτάνει που το κέντρο είναι απροσπέλαστο απο συγκοινωνιακής απόψεως, θα πρέπει να υποστώ μια ενδεχόμενη κατάληψη που κατ' ουσίαν απλά θα προσθέσει και άλλη καθυστέρηση στο πρόβλημα δυσλειτουργίας του ΤΣΜΕΔΕ.
  2. Πριν από 2 χρόνια είχα ασχοληθεί με την στελέχωση μιας ανώνυμης εταιρίας, και είχα βοηθηθεί αρκετά από το σχετικό site του Υπεχωδε, σε σχέση με την εγγραφή νέας εταιρίας στο ΜΕΕΠ. Τώρα πλέον δεν υφίσταται αυτό το site, και δεν μπορώ να πάρω πληροφορίες από πουθενά μιας και στην αρμόδια Διεύθυνση Δ-15 δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα... Εν πάσει περιπτώσει, χρειάζομαι πληροφορίες άμεσα, σχετικά με την αντικατάσταση ενός στελέχους μιας Α.Ε., και σχετικά με το κατά πόσο η εταιρία πρέπει να μείνει εκτός Δημοπρατήσεων Δημοσίων έργων έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπερα σε ολους τους συναδελφους μηχανικους! Κατα την στελεχωση μιας νεας εταιριας, προκειμενου αυτη να γραφτει στο ΜΕΕΠ, απαιτειται απο το στελεχος η υπογραφη μιας Υπευθυνης Δηλωσης αποκλειστικης απασχολησης. Μηπως γνωριζει κανεις το κειμενο που πρεπει να γραφτει επακριβως για αυτου του ειδους την υπευθυνη δηλωση;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.