Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dets

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

327 profile views

Dets's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα ήθελα να μην ακούγεται όλη αυτή η φασαρία από κάτω και γι'αυτό άνοιξα θέμα εδώ γιατί δεν ξέρω φίλε μου. Δεν είπα ότι θα κάνω κάτι στην τύχη, απλά θέλω μερικές γνώμες. Η ερώτηση μου είναι να μου πείτε μερικές ιδέες με τις οποίες θα πετύχαινα καλή ηχομόνωση. Ας μου γράψει κάποιος κάποια υλικά, πως θα τα εφάρμοζε (π.χ. στο δάπεδο μπορώ να βάλω μοκέτα και από πάνω πετροβάμβακα και μετά κάποιο παρκε?).
  2. Όχι απο μετρήσεις τίποτα. Θέλω να μειώσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι λίγο άσχετος με την ηχομόνωση, ότι διαβάζω εδώ μέσα, γι'αυτό σας ζητάω τι υλικά και πως να εφαρμοστούν.
  3. Λοιπόν στο μαγαζί δεν γίνεται να γίνει κάποια παρέμβαση. Ότι μπορούμε να κάνουμε είναι στο δωμάτιο. Αυτό που θέλω να μάθω είναι ποια είναι η καλύτερη λύση για όσο το δυνατό καλύτερη ηχομόνωση. Έψαξα εδώ στο forum. Μερικές ιδέες είναι να βάλω φύλλο καουτσούκ με πετροβάμβακα ή φελλό με πετροβάμβακα ακόμα και μοκέτα με πετροβάμβακα. Θα έχει αποτελεσμα κάτι από αυτά?
  4. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορώ να πετύχω ηχομόνωση με το να ηχομονώσω το δωμάτιο. Άσχετα από το κόστος, υπάρχει λύση για πλήρη ηχομόνωση του δωματίου? Με ενδιαφέρει να μάθω αν γίνεται να πετύχω ηχομόνωση, με τι υλικά και πως θα τα εφαρμόσω.
  5. Καλημέρα σας. Καινούριος στο forum και ξεκινάω με ηχομόνωση. Λοιπόν, θέλω να ηχομονώσω ένα δωμάτιο περίπου 20μ2 με ξύλινο δάπεδο. Το δωμάτιο βρίσκεται πάνω από μαγαζί στο οποίο υπάρχει μουσική, ομιλίες και συρσίματα (όλα τα καλά δλδ). Αυτό που θέλω είναι να μου προτείνεται λύσεις με τις οποίες θα επιτύχω την μέγιστη δυνατή ηχομόνωση. Θέλω να μου πείτε με τι υλικά και πως θα γίνει η εφαρμογή τους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.