Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kotsosbas

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

535 profile views

kotsosbas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα Θα ήθελα να μάθω σε περίπτωση καθαίρεσης στέγης πολυκατοικίας του 1998 και τοποθέτηση μόνωσης στο δώμα, τι απαιτείται από άδειες, μελέτες, κλπ? Μου είπαν πως χρειάζεται καινούργιες μελέτες Η/Μ και καινούργια ΜΕΑ, γνωρίζει κάποιος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Κατέθεσα στην υπηρεσία το ερωτηματολόγιο και μια τεχνική έκθεση 2 σελίδων για την Γνωστοποίηση Επαγγελματικού Εργαστηρίου Χαμηλής Όχλησης και μου την απέρριψαν για την τεχνική έκθεση καθώς είναι μικρή. Έχει κάποιος συνάδελφος πρότυπο Τεχνικής Έκθεσης εγκατάστασης επαγγελματικού εργαστηρίου χαμηλής όχλησης. Έστω με τις βασικές ενότητες, διότι η υπάλληλος μου έδειξε ενός άλλου συναδέλφου η οποία ήταν πάνω από 20 σελίδες. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Ποια είναι η εγκύκλιος του Μαρτίου, αν σας είναι εύκολο? Παθητική, μελέτη και κάτοψη, δεν υπάρχει στον φάκελο της πολεοδομίας στις υπόλοιπες κατόψεις δεν υπάρχει υπογραφή μόνο στην Ο.Α. μπορείτε να την δείτε κιόλας, όπου έχω κυκλώσει είναι και οι μοναδικές σφραγίδες ΥΓ Έχω σβήσει κάποια από τα στοιχειά. Η Π.Υ. πλέον ζητάει να ανέβουν στο e-adeies και μετά εγκρίνονται από τον προϊστάμενο πυρασφάλειας. Οπότε σκέφτηκα να τα ανεβάσω εκεί και ύστερα ας βγάλουν παρατήρηση ότι δεν συμπίπτουν τα τ.μ. της μελέτης με της Ο.Α.
  4. Το σχολείο χτίστηκε με μελέτη από τον Ο.Σ.Κ. και είναι όλα πρόχειρα, ούτε ονόματα μελετητών κλπ. Καθώς αυτά ανεβαίνουν στο e-adeies, αν εγώ τα ανεβάσω στο σύστημα ώστε να μπορέσω να πληρωθώ την δουλειά μου καθώς επίσης και να ξεμπλέξω από αυτό το οποίο που ίσως να μην λυθεί και ποτέ, και μετά να βρει τρόπο η σχολική επιτροπή μαζί με τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ γιατί λογικά αυτοί είναι υπεύθυνοι πλέον, θα έχω πρόβλημα σαν μελετητής πυρασφάλειας του υφιστάμενου κτιρίου?
  5. Καλησπέρα κτίριο με οικοδομική άδεια του 1991 τριώροφο με υπόγειο δεν είχε παθητική και ενεργητική ούτε στην πολεοδομία οπότε ούτε και στην Π.Υ. (το κτίριο Δημοσίου, Σχολείο). Κατέθεσα τις μελέτες με την υφιστάμενη κατάσταση όπου το υπόγειο είναι πολλά τετραγωνικά παραπάνω από αυτά που δείχνει η Ο.Α. του τότε Ο.Σ.Κ.. Ο προϊστάμενος πυρασφάλειας ζητάει νομιμοποίηση ή προσθήκη τμήματος στην Ο.Α. (για να πάω με την 41) διαφορετικά, επειδή δεν συμπίπτουν τα τετραγωνικά, δεν μου προχωράει την μελέτη. Σε ερώτηση μου "που αναγράφεται ότι απαιτείται νομιμοποίηση της υφιστάμενης κατάστασης" δεν γνωρίζει να μου απαντήσει και απλά μου ζητάει να συμπίπτουν τα τ.μ. διαφορετικά δεν προχωράει την μελέτη μου. Από την άλλη η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει χρήματα για νομιμοποίηση και ζητάει να της παραδώσω την μελέτη πυρασφάλειας για την εφαρμογή της. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα με την Π.Υ. και τι έκανε εν τέλει?
  6. εγω 8 που περασα copy paste το εκανα με τις παυλες απο το δισέλιδο και περασε σε ολα με την πρώτη.
  7. Αριθμο ασφαλείας N***7-7***0-B***E-X αυτης της μορφης πρέπει να ειναι
  8. Εγώ καθώς αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα σε κάθε αίτηση που έκανα στην δεύτερη σελίδα που στα περνάει μόνο του τα έσβηνα πατούσα αποθήκευση τα περνούσα από την αρχή στο τμήμα που έβγαζε το σφάλμα αποθήκευση και δούλευε (αν δεν διορθωθεί υπάρχει λάθος στο Ε1 ή στο Ε9)
  9. Καλημέρα σας. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου απαντησει στις 3 αποριες που εχω: Α. Στην περίπτωση αντικατάστασης λέβητα φυσικού αερίου στο σενάριο ποιες είναι η ελάχιστες τιμές που μπορούμε να βάλουμε για να είμαστε καλυμμένη καθώς επίσης και να πληρούμε τις ελάχιστες απαιτήσεις του ΚΕΝΑΚ.? Β. Στην περίπτωση που προσθέσω και ηλιακό και έχω προχωρήσει και στην αντικατάσταση λέβητα πρέπει υποχρεωτικά να πάω με την κατηγορία 4.Γ? Γ. Στην αντικατάσταση κλιματιστικού για ψύξη ποιες είναι οι ελάχιστες τιμές για το σενάριο (παρόμοια με το Α) ? Ευχαριστώ πολύ.
  10. Α. Στην περίπτωση αντικατάστασης λέβητα φυσικού αερίου στο σενάριο ποιες είναι η ελάχιστες τιμές που μπορούμε να βάλουμε για να είμαστε καλυμμένη καθώς επίσης και να πληρούμε τις ελάχιστες απαιτήσεις του ΚΕΝΑΚ.? Β. Στην περίπτωση που προσθέσω και ηλιακό και έχω προχωρήσει και στην αντικατάσταση λέβητα πρέπει υποχρεωτικά να πάω με την κατηγορία 4.Γ? Γ. Στην αντικατάσταση κλιματιστικού για ψύξη ποιες είναι οι ελάχιστες τιμές για το σενάριο (παρόμοια με το Α) ? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.