Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

panos2080

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by panos2080

  1. Εδώ και 3 ημέρες για περίπου 4-5 ώρες δεν μπορώ να λάβω και να στείλω κανένα email. Παρατήρησα σύνηθως απο τις 14:00 μέχρι τις 21:00. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ
  2. Τι γίνεται αν κάποιος είναι EUR ING εγγεγραμένος στο FEANI? Μπορεί να κάνει εγγραφή στο Engineering Council και να θεωρείτε Chartered ή είναι γνωστός ο τίτλος οπότε αναγνωρίζεσαι αυτόματα?
  3. Ρε παιδια θα με βοηθησει καποιος? Και να μην γνωριζεται μπορειτε να το συμπληρωσετε δεν θα σας παρει πανω απο 2-3 λεπτα.
  4. Κανω μια ερευνα σχετικα με το θεμα Value Management. Οποιος θα ηθελε να βοηθησει παρακαλω ας συμπμηρωσει το ερωτηματολογιο. Ευπροσδεκτες κ απαντησεις απο μηχανικους που δεν ξερουν για το θεμα. Ευχαριστω Questionnaire.doc
  5. Εχω κανει αιτηση για Chartered Engineer μεσω European Directive Route.Η διαδικασια ειναι συμπληρωνεις καποια εντυπα στα οποια δειχνεις την εμπειρια σου κ τα στελνεις.Σαν Chartered engineer ειναι επισης πιο ευκολο να βρεις δουλεια στην Μεγαλη Βρετανια.
  6. Εχω εκδοση αδεια για υπεραγορα τροφημων.Ο ιδιοκτητης νοικιασε κ το διπλανο μαγαζι κ θελει τωρα να κανω συννενωση για να παρει αδεια λειτουργειας σαν ενιαιο. Ξερω οτι γινεται συνενωση με υπευθηνη δηλωση του ιδιοκτητη του διπλανου οτι δεχεται την συνενωση κ με το μισθωτηριο.Ξερω περιπτωση σε αλλη πολη που εχει γινει.Το προβλημα μου με την πολεοδομια ειναι οτι μου ζητανε καποια νομοθεσια που να το επιτρεπει αυτο.Δηλαδη καπου που ναλεει οτι με αυτα τα δικαιολογητικα μπορει να γινει. Μπορει καποιος να με βοηθησει??? ------ Σε μια νέα οικοδομή που το ισόγειο είναι κατάστημα ο ιδιοκτητης (Α) νοικιάζει κ το διπλανό κατάστημα που ανήκει σε διαφορετική οικοδομή κ ειναι διοκτησία αλλου (Β) κ θέλει να τα ενώσει (ειναι μεσοτοιχεία) κ να πάρει άδεια λειτουργείας ως ενιαίο.Ξέρω οτι άλλη πόλη έχει γίνει με δήλωση του ιδιοκτήτη (Β) οτι δέχεται την συνένωση και με το μισθωτήριο.Ισχύει κάτι τέτοιο?Και αν ναι μπορώ να το υποστηρίξω με κάποια νομοθεσία? Απαγορεύονται οι διπλές δημοσιεύσεις.
  7. Ολοι μας το εχουμε παθει αυτο.Ελπιζω να μην του εχεις δωσει σχεδια στα χερια.Κατα την γνωμη μου το μονο που μπορεις να κανεις ειναι (αν βεβαια δεν σχεδια στα χερια του ) ειναι οταν ξαναερθει να του πεις δεν στα δινω γιατι θελω τοσα.Αλλιως μπορεις μονο να ελπιζεις να σου ξαναρθει παρομια δουλεια κ να την ξεθαψεις απο το αρχειο σου.Οσο για προκαταβολες που ειπαν αλλοι δεν νομιζω οτι μπορεις ευκολα να το κανεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.