Μετάβαση στο περιεχόμενο

silou

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Νέο Ηράκλειο
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

silou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. φαντάζομαι ότι θα είναι κάπως παρόμοιο με τις κάρτες paysafe από την άποψη ότι μπορείς να προμηθευτείς εικονικό χρήμα νόμιμα από το ψιλικατζίδικο ή περίπτερο της γειτονιάς σου , απλά το bitcoin έχει γίνει και πιο γνωστό από δημοσιεύματα στον Τύπο κλπ.
  2. ενδιαφέρον φαίνεται, αν και πιστεύω όχι ιδιαίτερα χρήσιμο.
  3. όπως το διάβασα (ως τίτλο θέματος) νόμιζα ότι σατύριζε την κατάσταση και έδινε εναλακτική ονομασία για τον σερβιτόρο σε καφετέρια.. γλύτωσα τα χειρότερα....
  4. γυφτογύφτουλες... και από την μύγα ξύγκι..
  5. Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος, άνεργος, ηλεκτρολόγος, απόφοιτος τει πειραιά, (ο πρόλογος προς αποφυγή παρεξηγήσεων) . τι εστί ρε παιδιά άνοιγμα του επαγγέλματος του μηχανικού?? δεν έχω μηχανικό στο ευρύτερο περιβάλλον μου, και σε π.μ. να μου απαντήσετε θα το εκτιμήσω. Με εκτίμηση, Π.Δ.
  6. μοιράζω την σκέψη μου στα 3 1) άκυρο - οι δυο αγάπες μου + = τρολάρισμα (αγάπη 2) by κκε (αγάπη 1) που θα χε την πλάκα του αν ψηφιζόταν σε επίπεδο χώρας/ δημοψηφίσματος 2) ναι - συντηρούμαι μαζί με 2 άτομα ακόμα από την σύνταξη του πατέρα μου που δεν έζησε για να την δει και τώρα μπορεί να χαθεί και αυτό. και αδιαφορώ και εγώ και οι άλλοι 2 για το τι θα απογίνουμε χωρίς αυτή (μόνο έσοδο μέχρι στιγμής βέβαια) αλλά κρατήσεις από τα 18 του κλπ δεν γουστάρουμε να τα χαρίσουμε σε κανέναν καθίκη, όταν ο ίδιος τα κράταγε για την πάρτη του και την οικογένεια που θα δημιουργούσε 3)όχι .. είναι η επιλογή μου στο παρόν θέμα και αν οι κκεδες δεν τυπώσουν δικό τους τρολλαριστικό ψηφοδέλτιο θα είναι πιθανότατα και η απάντηση μου στο ερώτημα του κράτους. Δεν έχω παιδιά να θρέψω, έχω παιδιά που περιμένουν να τα κάνω , ασ μην μου τα στερήσουν οι πατημένοι τα 40
  7. προσωπικά το βλέπω για καλό .. ας καθόμουν να διάβαζα στο λύκειο (ή σε κατατακτήριες) , ώστε να οφεληθώ από αυτό ως απόφοιτος ΑΕΙ.. απ'την άλλη τι τει τι αει , το 3-5 χρόνια προυπηρεσία δεν θα το χα ούτως ή άλλως για να βρω δουλειά . Στο πιο συγκεκριμένο και on topic η απορία μου είναι γιατί να διαβάζω για επιστολή της ΕΕΤΕΜ απτον μηχανικο-> τα πολυτεχνικανεα -> το αλφαβιτα κλπ κλπ και απο την ίδια την εετεμ τίποτα? όταν φρέσκος φρέσκος ως μηχανικος (ΤΕ) της έδωσα την εγγραφή κ την ετήσια συνδρομή (36ευρώπουλα) τα στερήθηκα απτα 30+15+17 ευρω της άδειας ηλεκτρολόγου μηχανικού τ.ε. και λοιπά γ@μ-e-σιατικα... το μόνο που χω πάρει είναι η απόδειξη και μια κόλα Α4 με το τι πληρώνω στα 30+15+17 της άδειας... τουλάχιστον ας μου κάναν μια κοινοποίηση της εκπροσώπησης μου.. ας το γράφαν τουλάχιστον στο σαιτ της εετμ.. ( υ.γ. υπερβολικό μπινελίκομα στην εετεμ ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα μεγάλης περιόδου ανεργίας )
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.