Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Stavroula Sykara

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Stavroula Sykara

  1. Καλησπέρα, Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είδα το μήνυμα αρκετά καθυστερημένα. Η δραστηριότητά μου θα είναι και στην Ελλάδα και στην Κύπρο και σκέφτομαι που με συμφέρει περισσότερο να έχω την έδρα μου. Ίσως τελικά να συμφέρει να είναι εκεί που θα είναι και η μόνιμη κατοικία (πράγμα το οποίο ακόμα το ψάχνω). Ευχαριστώ πολύ πάντως για το χρόνο σας συνάδελφε.
  2. Καλησπέρα σας συνάδελφοι, Ενδιαφέρομαι για μεταφορά της επιχείρησής μου (ελ. επαγγελματίας) από Ελλάδα σε Κύπρο και αντίστοιχα εγγραφή στο αντίστοιχο επιμελητήριο και ταμείο ασφάλισης. Είμαι διπλ. πολιτικός μηχανικός και θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς τι ενέργειες πρέπει να γίνουν (πολύ συνοπτικά) πχ να δώσω ξανά εξετάσεις για άδεια άσκησης; Να δηλώσω έδρα στην Κύπρο και αν δραστηριοποιούμαι και στην Ελλάδα θα συμφέρει αυτό; ΤΙ ΦΠΑ έχουν στην Κύπρο και αν οι εισφορές είναι πιο λίγες; Θα ήθελα μια γενική εικόνα και εννοείται θα επικοινωνήσω και με λογιστή. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.