Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

xafto

Members
  • Περιεχόμενα

    48
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xafto's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ!!! ------------------------------------------------------------- συγνώμη αλλά μετά από 2 ώρες δεν έχω καταλάβει κάτι...... αν έχω παροχή εισόδου 5m3/h σύμφωνα με τον τύπο πιο είναι το Vmin????
  2. Γειά σας, Μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος την νομοθεσία ή την τεχνική προδιαγραφή για κατασκευή αντλιοστασίου ανύψωσης λυμάτων εντός οικισμού. Συγκεκριμένα αναζητώ: 1) αν υπάρχει πρόβλεψει για χρόνο αποθήκευσης σε τυχόν βλάβη (παρά το δύδιμο αντλιτικό συγκρότημα και την τοποθέτηση Η/Ζ) του αντλιοστασίου και πόσος είναι. 2) υποχρεώσεις σχετικά με την απόσμησή του. Ευχαριστώ πολύ.
  3. μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι απαιτήται από Η/Μ μελέτες για έκδοση οικοδομικής αδειας κατοικ'ιας εντός σχεδίου πόλης................ ευχαριστώ!!!!!!!
  4. στο ίδιο μήκος κύματος (κλιματισμος) για κρεοπωλείο σε κτήριο πριν του 55 για αναθεώρηση μελέτη κλιματισμού απαιτήτε???
  5. zavi όταν δεν γνωρίζουμε κάτι καλό είναι να μην προτείνουμε λύσεις του ποδαριού και κατευθύνσεις όχι και τόσο υπεύθυνες...... Υ.Γ. τα clopy paste standards νομίζω έχουν αρχίσει να καταργούνται……….το νου σου λοιπόν ------------------------------------------------------------------------------------------------- αυτό κατάφερα και εντόπισα........... http://www3.mnec.gr/ts/egkyklios_dimosiotitas.doc και για ΕΣΠΑ http://www.eydamth.gr/CMS/index.php?option=com_content&view=article&id=331&Itemid=439 αν υπαρχει και κάτι άλλο καλοδεχούμενο................
  6. αν θες να φτιάξεις εσύ την σύμβαση.......τι γράφεις????? Παρακαλώ αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας! ilias
  7. μήπως γνωρίζει κάποιος τις προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν οι ταμπέλες των έργων?????................ Παρακαλώ αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας! ilias
  8. αν και χωρίς πολλές πληροφορίες νομίζω η βέλτιστη λύση είναι με εναλλάκτη (οπότε δεν χρειάζεται να έχεις δύο συστήματα θέρμανσης ζεστού νερού) θερμότητας και αποθήκευση ποσότητας ζεστού νερού (εκμεταλλεύεται στο 100% τους ηλιακούς συλλέκτες)
  9. ευχαριστώ πάρα πολύ................ιδιαιτέρως τον CostasV δηλαδή και μέσα σε σιδεροσωλήνες πάλι το βάθος όδευσης είναι 70 cm δεν μπορεί να πάει πιο ανάβαθα???????? γνωρίζει κάποιός...............
  10. σε περίπτωση οδοφωτισμού όπου πρέπει να χρισιμοποιηθεί για την διέλευση των καλωδίων σίδηρο σωλήνα σε τι βάθος πρέπει να τοποθετηθεί και τι φρεάτια χρησιμοποιούνται???
  11. έχω ψάξει κάμποσο για δωρεάν με τίποτα.............. αλλά ούτε και στα ελληνικά δεν μπορω να το βρώ........
  12. ευχαριστώ πολύ !!!!!! για να το βρεί (το πρότυπο) καποιος στα ελληνικά??????
  13. για κατασκευή πισίνας υπάρχει το din 19643 αν το έχει κανείς υπόψιν του ας γράψει τη γνωρίζει (είναι οι διεθνείς προδιαγραφές για την κατασκευή πισίνας)
  14. ευχαριστώ πάρα πολύ Ηλία...... εξελίξεις..... το έμαθα και από την πυροσβεστική το συζήτησα με τον ιδιοκτήτη ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν απαιτείται και να του κάνω την υπεύθυνη δήλωση που χρειάζεται…..το χειρότερο όταν του είπα ότι δεν υπογράφω αν δεν το εγκαταστήσει μου απαντάει ότι πια δεν υπάρχουν αυτοψίες… ακούς ακούω να λες!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.