Μετάβαση στο περιεχόμενο

Buck Rogers

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Χημικός Μηχανικός

Buck Rogers's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Υπενθυμίζω ότι δεν θέλω να χάσω το μελετητικό κατ.27 (άρα δεν μπορώ να φύγω από ΤΕΕ, σωστά) και δεν θέλω να σταματήσω το ΤΣΜΕΔΕ, άρα η μόνη επιλογή είναι η παρακάτω: Θα κοιτάξω και τις προτάσεις της... atsalovergas πιο πάνω βέβαια, αν και εξαρχής είχαμε πει να μην μπλέξουμε τόσο πολύ γιατί η παραμονή μου στην Κύπρο ίσως είναι μόνο 8-12 μήνες. Μια διευκρίνιση παρακαλώ: εάν απλά κόβω ΔΠΥ ως έλληνας ελ.επ. προς την Κυπριακή εταιρία (-εταιρίες) και εργάζομαι στην Κύπρο δηλαδή χωρίς να είμαι μισθωτός, έχω πλήρη ασφάλιση στην Κύπρο λόγω ΤΣΜΕΔΕ;
  2. Καλημέρα σας, οι ερωτήσεις μου είναι ασφαλιστικές κυρίως αλλά και εργασιακές, με σειρά: Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας (πάλι) επειδή θα χρειαστώ τις μελέτες κατηγορία 27 στην Ελλάδα. Πριν λίγες ημέρες έκανα πάλι έναρξη επαγγέλματος και όποτε βρω χρόνο θα κάνω τις διαδικασίες για το μελετητικό. 1) Μελετητικό πτυχίο για κατηγορία 27 μπορούν να έχουν μόνο οι ελ.επ. και όχι μισθωτοί, σωστά; 2) Δεν υπάρχει πρόβλημα αν είμαι ελ.επ. στην Ελλάδα και μισθωτός στην Κύπρο (ή και σε άλλη χώρα ΕΕ, αν ξέρετε); Δηλαδή όσον αφορά κάποιο Νόμο ή και το μελετητικό που είπαμε; Και κάνω δύο φορ.δηλώσεις ξεχωριστές απ'όσο ξέρω. 3) Ως μισθωτός στην Κύπρο, και αναγκαστικά ασφαλισμένος ΚΑΙ εκεί, αυτή η ασφάλιση δεν έχει μια κάποια υπερκάλυψη με το ΤΣΜΕΔΕ; Πώς τα ξεμπλέκω αυτά; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.