Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Giorgost33

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Giorgost33

  1. Σε αυτήν η σκουριασμένη - φαγωμένη βίδα της προηγούμενης βαλβίδας.
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα αγοράσω τους εξολκείς .Τώρα αν κάποιος γνωρίζει την μετέπειτα διαδικασία (τα βήματα που κάνω αφού βγάλω την βίδα ) καλό θα ήταν να τα γράψει, όχι τίποτε άλλο για να μην "σακατέψω" το καλοριφέρ.
  3. Εχω θέρμανση με φυσικό αέριο . Σε ένα απο τα καλοριφέρ έχει σκουριάσει η βίδα σε μία εκ των δύο βαλβίδων του .Την γύρισα με κατσαβίδι φαγώθηκε και δημιουργησε κύκλο στο κεφάλι της βίδας. Δοκίμασα ηλεκτρικό κατσαβίδι αλλα και πάλι μηδέν εις το πηληκιον. Γνωρίζεις κανείς τρόπους για να την βγάλω χωρίς να καταστρέψω το πλαστικό ρυθμιστη που την περιβάλλει ;;;
  4. Γνωρίζει κανείς αν στους παρακάτω εκτυπωτές τελείωσει το ένα μελανάκι (απο τα 4 -5 που έχουν) σταματάνε να εκτυπώνουν ή αν συνεχίζουν να εκτυπώνουν με τα υπόλοιπα 3 ; !!!!!! - ΗP Deskject 3525 . - Epson Expression hom xp-215. - Cannon pixma MG 5550 .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.