Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

xobit

Members
  • Περιεχόμενα

    68
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xobit's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να επιλέξω αντεπίστροφη βαλβίδα διαστάσεως DN 80, cast iron. Μέχρι στιγμής μου έχουν προτείνει την ZETKAMA απο τον Χρυσαφίδη! Έχετε άποψη για την μάρκα αυτή? Κάποια άλλη? Ευχαριστώ.
  2. Το πρόβλημα είναι το εξής: έχω 2 ψύκτες οι οποίοι δεν είναι σε λειτουργία γιατί έχουν R22. Για την αναβάθμιση μου ζήτησαν α ποσό και για αγορά καινούργιων 4α, ποσό το οποίο είναι απαγορευτικό παρά μονάχα εαν ο χρόνος ζωής των καινούργιων σε σχέση με τα αναβαθμισμένα είναι πολύ μεγαλύτερη. Οι ψύκτες είναι μάλλον είναι 20-ετίας εταιρείας Trane. Έχει κάποιος κάποια σχετική εμπειρία απο αναβάθμιση ψυκτών, δηλαδή εαν βγάζουν συχνά προβλήματα και τι αξίζει να κάνω;
  3. μου έστειλαν prospectus για chiller με διάμετρο 88.9 mm έξοδο, κάτι που αντιστοιχεί σε 3,5'' (και μένα μου έκανε εντύπωση..) και προσπαθώ να βρω τι γίνεται και κατσκευαστικά (την αναλογία συλλέκτη-αναχωρήσεων..). Σκεφτόμουνα για συλλέκτη 5''!!
  4. Προχωρόντας το thread, θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα. Ποια είναι η αναλογία διάστασης του συλλέκτη με τις αναχωρήσεις? Δηλαδή, για παράδειγμα αν ο κεντρικός συλλέκτης μου βγαίνει 4'' το ελάχιστο της αναχώρησης πόσο μπορεί να είναι? 3,5''? 3''?2,5''? 2'' (ενα τυχαίο παράδειγμα για να γίνει αντιληπτό η ερώτηση)
  5. Γίνεται παρασκευασία των γύρων, καλαμακίων κτλ κτλ..ευχάριστώ. Το χω υπόψι μου για τις εταιρείες απλά ψάχνω μήπως υπάρχει και κάτι νομοθετικά.Ευχαριστώ
  6. Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς τι εναλλαγές αέρα χρειάζονται για μια μονάδα επεξεργασίας κρέατος ή αν πηγαίνει με τα άτομα, ή οτιδήποτε. Γενικά αν υπάρχει κάποιος κανονισμός για το πως αντιμετωπίζονται αυτοί οι χώροι υγιεινής γιατί μάλλον θα χρειαστεί να κάνω και μελέτη κλιματισμού οπότε θα πρέπει να βρω συνθήκες κτλ κτλ..Ευχαριστώ
  7. Καλησπέρα.Μήπως έχει κανείς καμία κλασσική τεχνική περιγραφή (για πολεοδομία) για ηλιακούς συλλέκτες?
  8. Ιχσύει αναλογία στήλης-θερμίδων?
  9. Συνάδελφοι καλησπέρα.Θέλω να αλλάξω μερικά σώματα στο σπίτι μου τα οποία είναι παλία.Το πρόβλημά μου είναι ότι μερικά είνα μονόστηλα και δεν βρίσκω πουθενά την αντιστοιχία με τα δίστηλα,τρίστηλα....Μήπως έχει κανείς υπόψη του κάποια εταιρεία που βγάζει μονόστηλα?Έχω ψάξει αλλά δε βρίσκω τίποτα.
  10. Ξέρει κανείς αν ισχύει η τυποποίηση που υπάρχει στην ΤΟΤΕΕ για τους σωλήνες PP και PB?Αν οχι ξέρει κανένας ποιοι ισχύουν?
  11. Επειδή έχω μπερδευτεί.Η διαφορά των επιλλεκτικών ηλιακών συλλεκτών απο τους απλούς είναι μονο στην απορροφητικότητά τους?ή οι απλοί είναι αυτοί οι κλασσικοί που μπαίνουν στα σπίτια?
  12. Αυτό για να μπορέσω να το περάσω στ πολεοδομία υπάρχει και σε κάποιο βιβλίο το οποίο μπορώνα αναφέρω?
  13. Για να βρω την πτώση πίεσης θα πρέπει να βρω την παροχή!πως θα τη βρω σαυτο το κύκλωμα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.