Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alexandros Konstantaras

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

716 profile views

Alexandros Konstantaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείς έναν δικηγόρο, εφόσον σε κατηγορούν είτε έχεις δίκιο είτε άδικο θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις κατηγορίες.
  2. σίγουρα στο ΔΠΘ όπου τελείωσα δεν ίσχυε το δεύτερο που λες, καθως γνώριζα πολλά άτομα που είχαν εισαχθέι στο τμήμα μου ( πολιτικός μηχανικός) μέσω κατατακτήριων και κανείς του δεν είχε κάποιο μέσον, εφόσον πετύχεις καλή επίδοση στις εξετάσεις η θέση είναι δική σου. Σκέψου μήπως η αποθάρρυνση ήταν σκόπιμη απο όσους σου είπαν ότι δεν αξίζει...
  3. Πιστεύω περισσότερο έχει σχέση εσένα ποιά μαθήματα σου άρεσαν και που είχες κλίση μέχρι το 3ο έτος, επίσης αν χρωστάς πολλά μαθήματα καλό θα ήταν να διαλέξεις έναν λιγότερο απαιτητικό τομέα ώστε να μην καθυστερήσουν οι σπουδές σου.
  4. Όντως για τους πολιτικούς μηχανικούς απθ ισχύει άλλο ΦΕΚ
  5. Ναι εγω εννοω οτι και η βεβαίωση στο ΦΕΚ αναφέρεται, αν δεν αναφέρονταν σε αυτο τοτε προφανως και μπορει να λεει οτι θελει….
  6. Η βεβαίωση που αναφερω, βεβαιώνει τη υπαγωγή της σχολης στο φεκ.
  7. πιστεύω πως αν αναφέρεις ότι πρόκειται για integrated master όπως αναφέρει και το αντίστοιχο έγγραφο που δίνει η εκάστοτε σχολή, θα μπορείς να φέρεις τον τίτλο, σαν τίτλο του master, αυτο που παρατηρώ απο συναδέλφους είναι να δηλώνουν την ειδίκευση τους, π.χ hydraulics engineering
  8. Κατα εκει θα κατευθυνθώ, πιστευεις οτι στα νησια υπαρχει μεγαλυτερη ζήτηση; Το μόνο που με απασχολει ειναι οτι οι πιο πολλοι ζητανε ηδη 2-3 χρονια εμπειρια σε επίβλεψη π.χ. Αν εστελνα σε μια τετοια θεση χωρις εμπειρια θα θεωρουνταν σαν να μη ξερω που βαδίζω; Αν παρακολουθούσα καποιο σεμιναριο για το νόμο περι αυθαιρέτων θα αντισταθμίζε πιστευεις την ελλειψη εμπειρίας; Ευχαριστω.
  9. σας ευχαριστω πολύ, οντως φαινεται λιγο βουνο η αγορα εργασίας αλλα πιστευω για όλους έτσι ηταν στην αρχή. Τα λόγια σας είναι ενθαρυντικά!
  10. δυστυχώς όπως τα λές είναι, πολλόι γνωστοί μου δουλεύουν με 600-1000 ευρώ,δεν έχω θέμα αρχικά με τις απολάβές καθώς γνωρίζω ότι και λόγω απειρίας αυτές θα είναι, το μεγάλο ζήτημα είναι ότι ακόμα και αυτές οι θέσεις ζητάνε εμπειρία. Η αρχική πρόσβαση στην αγορά είναι αυτό που φαντάζει δύσκολο. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  11. Καλησπέρα στο φόρουμ και καλή χρονία. Καθώς ετοιμάζομαι να λάβω την άδεια απο το ΤΕΕ θα ήθελα να ρωτήσω έμπειρους συναδέλφους για συμβουλές σχετικά με την ανεύρεση εργασίας. Είμαι πολιτικός μηχανικός απο επαρχιακή πόλη χωρίς οικογενειακό υπόβαθρο στο χώρο. Κάνω μεταπτυχιακό στην υδραυλική μηχανική και παράλληλα θα ήθελα να αποκτήσω τις πρώτες μου εργασιακές εμπειρίες καθώς γνωρίζω ότι η σχολή απέχει αρκετά από όσα ζητούνται στο επάγγελμα. Παράλληλα μαθαίνω γερμανικά ώστε στο μέλλον να κοιτάξω και για ευκαιρίες στην ευρώπη, απλά θα ήθελα πρώτα να έχω μια ιδεά και 1-2 χρόνια εμπερία. Σας ευχαριστώ!
  12. Ειμαι στην ιδια θέση με εσένα αλλά σε αλλον τομέα ( πολιτικός μηχανικός ), πολλοι γνωστοί μου βρηκαν μεσω linkedin, επίσης πολλές εταιρίες αν μπείς στο σαιτ τους έχουν και άλλες θέσεις εργασίας που δεν υπάρχουν σε αγγελίες στο linkedin. Τέλος ακόμα και αν η αγγελία ζητάει προυπηρεσία 1-3 έτη έσυ στείλε βιογραφικό, αν δούν ότι πχ έχεις κατι που τους αρέσεις όπως μια πιστοποίηση ίσως προτιμηθείς. Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά σου εύχομαι να βρείς κάτι άμεσα!
  13. Με excel ή ακόμα και με matlab αν θες και ενα προγραμματάκι με γραφικό περιβάλλον μπορείς άνετα να φτιάξεις ενα τετοιου είδους προγραμματάκι. Αναφέρω την matlab γιατί είναι απο τις πιο φιλικές προς το χρήστη, γλώσσες προγραμματισμού.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.