Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γεώργιος Ευστρατίου

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Γεώργιος Ευστρατίου's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Σε οικοπέδο , εκτός σχεδίου , μη άρτιου και μη οικοδομήσιμου για την υδροδότηση του απαιτείται μια άδεια μικρής κλίμακας σύμφωνα με την πολεοδομἰα. Σε περίπτωση απλής περίφραξης όμως σύμφωνα με ΝΟΚ χρειάζεται μια ενημέρωση προ 48 ωρων και όχι αδεια μικρής κλίμακας. τι μπορώ να κάνω? μήπως κάτι δε κατάλαβα καλα?
  2. Ειχα κατεβασει καποια δεδοτα σε excel τα οποια ειχαν κατηγορια 1.2.3. Και διαβάζοντας κ παραπάνω ερωτηματα για το που θα βαλουν την ταδε αυθαιρεσια σε ποια κατηγορια δεδοτα μπερδευτικα... Επισης εχω βρει ενα προγραμματακι δεδοτα. Θα ειναι χρησιμο να το κατεβασω? Ή κ ενα ενημερωμενο excel ειναι αρκετό?
  3. Το σχετικο φεκ το εχω κοιτάξει αλλα που αναφερει για κατηγορία δεδοτα 1,2,3 ?
  4. Επειδή έχω χαθεί λίγο με τις κατηγορίες δεδοτα που μπορώ να ενημερωθω σχετικα?
  5. ναι οντως αυτο ηταν, το ειχα διαβασει αλλα ηθελα να λυσω το προβλημα εισερχομενων πριν πιασω εξερχομενα, αλλα με αυτο λυθηκε και το αλλο.. ευχαριστω πολυ!
  6. καλησπέρα, προσπαθώ να συνδέσω το teemail στο gmail μου ως διακομιστή βάζω το pop3.teemail.gr και ως θυρα εχω προσπαθησει με την 110 και την 995 αλλα χωρίς αποτέσμα. δημιουργείται η ετικέτα στο gmail χωρίς να λαμβάνει κάποιο μηνυμα για ονομα βαζω "ονομαμου-teemail" και για κωδικο αυτό που εχω λαβει απο το ΤΕΕ χρειάζεται καποια ρυθμιση και απο το teemail μηπως??
  7. έχω τη συναίνεση όλων και έχουν όλοι χτίσει υπό αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο το προσύμφωνο;; σε όποιο συμβολαιογραφο απευθύνθηκα δεν είχε ξανακάνει... η αεροφωτογραφία είναι απαιτούμενη; αν ναι μόνο από αθήνα μπορώ να την προμηθευτώ;
  8. Σε περίπτωση εξ αδιαιρέτου, το προσύμφωνο πρεπει να συνταχθει πριν ή και κατά τη διάρκεια της τακτοποίησης; μπορούμε να κάνουμε στο συστημα τόσες δηλώσεις όσοι και οι ιδιοκτήτες ή θα πρέπει να γίνει μια; προσωπικα επιλέγω ο καθένας να εχει την δικη του επειδη τα τετραγωνικα και τα προστιμα διαφερουν Σε καθε περίπτωση τα τετραγωνικά της καθε ιδιοκτησιας θα συγκριθουν με τα επιτρεπομενα πολεοδομικα μεγεθη και οσον αφορα τα σχεδια που θα ανεβασω στην πορεια θα πρεπει να φαινονται και οι κατοψεις των άλλων ιδιοκτησιων ή μονο αυτη που τακτοποιω;
  9. Η παλαιότητα σε συνάρτηση με τη λεπτομέρεια είναι τρομακτική!
  10. ευχαριστώ πολύ δε θα το περίμενα να ήταν ιός, δεν είχα γενικά antivirus, με ένα scan λύθηκε το πρόβλημα!
  11. Σύμφωνα με έρωταπάντηση 255 και ας ξεπερνάει το 70% μπαίνει με μειωτικό συντελεστη. Αν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσουν οι συνάδελφοι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.