Μετάβαση στο περιεχόμενο

I_Need_Petrol

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εμπορία Δομικών Υλικών-Εξοπλισμού
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

I_Need_Petrol's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Οι ηλεκτρικές (55 KW) και θερμικές (125 KW) ανάγκες μιας νοσοκομειακής μονάδας καλύπτονται από εγκατάσταση συμπαραγωγής αεριοστρόβιλου ανοικτού κύκλου, που αποτελείται από ένα Η/Ζ ζεύγος και έναν λέβητα φυσικού αερίου. Βαθμός απόδοσης κύκλου Joule: 38% Βαθμός απόδοσης γεννήτριας: 95% Βαθμός απόδοσης λέβητα φ.α.: 80% Το ποσοστό της θερμότητας που ανακτάται ανέρχεται στο 56% της συνολικής θερμότητας του καυσίμου που δεν εκμεταλλεύεται η Θ.Μ. Πως υπολογίζεται ο λόγος C (ηλεκτρισμός/χρήσιμη θερμική ενέργεια) ?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όσους μπουν στον κόπο να απαντήσουν.
  2. Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι, Θα ήθελα την γνώμη σας για την επιλογή τριφασικού inverter σε διασυνδεδεμένο (δίκτυο Μ.Τ.) Φ/Β πάρκο στον Νομό Βοιωτίας. Ονομαστική Ισχύς Εγκατάστασης: 200ΚWp Για τα modules, τα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνονται στο pdf που επισυνάπτω. Τα modules είναι οργανωμένα σε arrays (ενός τύπου) συνδεδεμένα εν σειρά. Το κάθε array αποτελείται από 12*2=24 modules. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπουν στην διαδικασία να απαντήσουν! SOLAR CELL HELLAS -φβ πάνελ.pdf
  3. Ευχαριστώ sdim για την καλή σου διάθεση. Απλά δεν μπορώ να κατανοήσω ή/και να δικαιολογήσω την ειρωνεία. Όπως δείχνει και η καμπύλη εκμάθησης άλλωστε η πρόοδος αρχικά είναι αργή μέχρι να κατανοήσεις το τι παίζει και σίγουρα οι περισσότεροι έχουν περάσει από αυτό το στάδιο. Ευχαριστώ όσους καλοπροαίρετα ανταποκριθούν!
  4. Έλεγα να μην μπλέξω με νόμους κτλ. μιας και πίστευα πως θα βρεθεί μια ιδιοφυία σαν κι εσένα να έχει πρόχειρη την απάντηση.
  5. Καλησπέρα στους εραστές της γνώσης, Γνωρίζετε πως γίνεται η κατηγοριοποίηση (μικρής/μεσαίας/μεγάλης κλίμακας) με βάσει την ισχύ για ένα επίγειο Φ/Β πάρκο σε αγροτική περιοχή από την Ρ.Α.Ε;;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.