Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

στεργιος μαλιγκουρας

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by στεργιος μαλιγκουρας

  1. αυτο το μπορει να το αναλαβει και ο ιδιώτης ή πρέπει υπωχρεωτικά να το δώσει σε μηχανικό?
  2. πανω στην αδεια λεει οτι ισχυει για 4 χρονια.αν ήταν επ αοριστων θα το έγραφε?
  3. Καλημερα σε ολους. στην περιοχή της Αργυρουπολης θελω να φτιαξω μια οικια 3ου οροφου.εχει αδεια του 83 και τα μπετα έπεσαν το 84.εκτοτε δεν εχει γίνει καμια αλλη εργασια.τα μπετα ειναι σύμφωνα με την τοτε άδεια και εγω δεν θα κανω καμια παρανομία.Πρέπει να κάνω αναθεώρηση αδείας ή κατι παρεμφερές ή προχωραω στις εργασίες κανονικά με αυτήν την άδεια?το οίκημα που θα γίνει ειναι 60 τ.μ (οσα λέει η αδεια δηλ.) και αν θελει καινούργια αδεια πόσο κοστολογείται κατα προσέγγιση. ευχαριστω
  4. Εγω σαν υπεργολάβος εχω σχέση μόνο με τον ανάδοχο των έργων που είναι μηχανικός ΕΔΕ.αν μου τα υπογράψει αυτός δεν ισχύουν?
  5. τα ποιο μεγαλα έργα μου ειναι στο δημόσιο αλλα σαν υπεργολάβος.πρέπει να συμπληρώσω το έντυπο Γ που βρηκα αναρτημένο ή μπορώ να φτιάξω ενα δικό μου ποιο απλό?
  6. καλησπέρα συναδελφοι, θελω να γραφτώ στο ΜΕΚ Α.εχω ολα τα δικαιολογητικά έτοιμα εκτός απο τα πιστοποιητικά εμπειρίας.μπορω απλά να γράψω τα έργα που εχω κατασκευάσει με προυπολογισμό και στο τέλος συνολικό κόστος κατασκευής ή πρέπει να πάω απο πόρτα σε πόρτα και να μαζεύω υπογραφές.
  7. καλημερα σε ολους.εχω παρει πτυχιο απο τει ηλεκτρολογιας 25 απριλιου 2005.δυστηχως ομως λογο στρατιωτικων υποχρεωσεων ορκιστηκα μετα απο ενα εξαμηνο.διαβασα οτι μετα απο πεντε χρονια και ανευ εξετασεων μπορω να γραφτω στο ΤΣΜΕΔΕ και να παρω εργοληπτικο πτυχιο ΜΕΚ Α1.ειναι αληθεια ή πρεπει να περιμενω ενα εξαμηνο ακομα.στο ΤΣΜΕΔΕ που παιρνω τηλεφωνο δεν το σηκωνει κανενας.ξεχασα να σας πω οτι εδω και 3,5 χρονια ειμαι εργολαβος και εχω ολοκληρωσει αρκετα εργα.πανω απο 60 κομμενα τιμολογια της ταξεως των 4000 - 5000 ευρω εκαστος.
  8. καλησπέρα.υπαρχουν ψηφιακοί ραγας μονοφασικοι και τριφασικοι.για το gsm modem δεν το εχω ψαξει ποτε.
  9. καλησπερα σας.θελω να αγορασω μια ταρατσα στην περιοχη της αργυρούπολης(επι της Αλιμου)-αθηνα η οποια ειναι 120 τ.μ και κτιζει 50 τ.μ .ο λογος ειναι για να το ενωσω με το απο κατω που ειναι δικο μου.θελω να μου πειτε σε ποια κατα προσεγγιση τιμη θα ηταν καλο να το αγορασω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.