Μετάβαση στο περιεχόμενο

pavlskla

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pavlskla

  1. Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς συνάδελφος τιμή ζώνης για τον οικισμό Αγίου Βασιλείου στην Κόρινθο? Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα, Υπάρχει διαφορά στην τιμή ζώνης για Ραφήνα εκτός σχεδίου (που είναι 600) περιοχή Κιούπι αν είναι εντός ζώνης οικισμού . ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα, Περίπτωση Διώροφης μεζονέτας με υπόγειο και σοφίτα έχουμε τις εξής αυθαιρεσίες: Αλλαγή χρήσης Υπογείου σε Κύρια Επέκταση Σοφίτας εντός και εκτός κάλυψης Επέκταση Ορόφου εντός και εκτός κάλυψης Στον έλεγχο για την κατηγορία 4 ή 5 ποια τετραγωνικά μετράνε στην υπέρβαση? (σύμφωνα με τον νόμο το υπόγειο και τα εντός κάλυψης της σοφίτας δεν μετράνε) του ορόφου αν δεν δημιουργείται αυτοτελής όροφος υπολογίζονται ? Στον υπολογισμό για την υπέρβασή δόμησης για να δεις για τον συντελεστή τετραγωνιδίων βάζεις τα ίδια που έκανες και τον έλεγχο για την κατηγορία 4 ή 5 ή τα συνολικά ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς Τ.Ζ. εκτός σχεδίου ΒΙ.ΠΑ Κρυονερίου ?
  5. Ευχαριστώ πολύ, πάντως κάπου είχα διαβάσει ότι επειδή στην περιοχή της Ραφήνας υπήρχε τιμή ζώνης μεγαλύτερη από 2200 δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν ελάχιστη το 600.
  6. Καλησπέρα, Γνωρίζουμε τιμή ζώνη για Ραφήνα εκτός σχεδίου περιοχή Κιούπι. ευχαριστώ.
  7. Καλησπέρα Γνωρίζει κάποιος το email της πολεοδομίας στο Αιγάλεω για να κάνω μια αίτηση χορήγησης σχεδίων. Ευχαριστώ
  8. Καλησπέρα έχω μία ερώτηση σε σχέση με την έκδοση άδειας αποπεράτωσης αυθαίρετου. Ο αναλυτικός προυπολογισμός για τα φορολογικά θα γίνεται με τις τιμές της Εγκ.8/90 ή τις τιμές του παραρτήματος Β' του Ν. 4495/2017. ? Αναφέρεται σε κάποιο ΦΕΚ η κάπου αλλού γιατί έχω πρόβλημα με την πολεοδομία ?
  9. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση : Επανειλημμένως έχω ρωτήσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας του προγράμματος αν ο ενεργειακός επιθεωρητής για το 2ο ΠΕΑ μπορεί να είναι ο ίδιος με αυτόν που έκανε το 1ο ΠΕΑ και μου απάντησαν πως πρέπει να έχω διαφορετικούς ενεργειακούς επιθεωρητές. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω, έχει ολοκληρώσει κανείς τις εργασίες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.