Μετάβαση στο περιεχόμενο

Cerebrus

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. απο το γραφείο μου είπαν οτι το μονο που θα πληρωσω παραπανω ειναι η αδεια για το χτίσιμο ( όλα νόμιμα ) . Περα απο αυτο το εξτρα έξοδο εγω θα παω μονο τα επιπλα μου.
  2. Επειδή ρώτησα για προκατ η τιμή για ένα αντίστοιχο σπίτι με το ΦΠΑ είναι κοντα στα 85.000€. Σας παραθέτω την προσφορα που μου έστειλα γιατι μου φαίνονται λίγα. Οικονομική προσφορά.xlsx
  3. Καλημέρα σας. Με λένε Νίκο και είμαι ιδιώτης. Έχω ένα σπίτι στο Περιστέρι που θέλω να κάνω μια ανακαίνιση και θέλω τα φώτα σας. Το σπίτι είναι κατασκευής του 55 χωρίς κολόνες. Το θέμα είναι το εξής. Θέλω να χτίσω στον επάνω όροφο για να γίνει μεζονέτα και να γίνει στον κάτω όροφο ενοποίηση των χώρων. Από ένα γραφείο ανακαινίσεων που πήγα μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει.Δεν μπορούν να φύγουν οι τοίχοι. Άλλο γραφείο μου είπε ότι μπορεί να γίνει με κοιλοδοκό. Υπάρχει καμια λύση ?
  4. Επανέρχομαι στο θέμα. Μίλησα με τεχνικό που ήρθε σπίτι από τον κατασκευαστή ( να είναι καλά η εταιρία φοβερή εξυπηρέτηση χωρίς πλάκα ) και μου είπε ότι: 1.Επειδή το σπίτι είναι παλαιάς κατασκευής και είναι χτισμένο με μπατικό τούβλο πρέπει να γίνει θερμοπρόσοψη. Θα έχω λιγότερη απώλεια θερμοκρασίας. 2.Επειδή το σπίτι έχει ψιλό ταβάνι ( 3,20 ) η καμινάδα φτάνει περίπου τα 5 με 6 μέτρα με αποτέλεσμα να έχει πολύ αέρα. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη κατανάλωση στα ξύλα και τα καυσαέρια που χρειάζονται, φεύγουν αέρα πατέρα επάνω. Οπότε οι 2 λόγοι που δεν έχω την επιθυμητή απόδοση είναι οι παραπάνω. Η πρόταση και από τον κατασκευαστή και από τον τεχνικό είναι ένα έξτρα τάμπερ το οποίο θα το ελέγχω εγώ. Στο τζάκι που έχω είναι αυτόματο με το άνοιξε - κλείσε της πόρτας. Η γνώμη σας... ?
  5. Σε τι δεν έχω απαντήσει να απαντήσω.
  6. Εσείς αν είχατε ένα σπίτι με ύψος 3,30 το ταβάνι θα μπαίνατε στο τριπάκι να το πάτε στα 3μ ίσως και στα 2.8 ? στις κρεβατοκάμαρες να φανταστείτε με τα κλιματιστικά και δεν μπορει να πιάσει θερμοκρασία πχ 23 για να κλεισει το κλιματιστικό . Κάτι τελευταίο. Επειδη μου ειπατε σε ενα ποστ πως χρειάζομαι μηχανικό για να δει τις απώλειες έχετε να μου στείλετε σε πμ καποιο τηλεφωνο για Αθηνα ?
  7. θα ήθελα καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση σου. Το σπίτι είναι 30ετίας αλλά έγινε ανακαίνιση.Μπήκαν σε όλο το σπίτι πόρτες και παράθυρα αλουμινίου και στην ταράτσα έγινε 15 πόντους μόνωση. Τώρα τα υλικά δεν θα θυμάμαι αλλά αν χρειαστεί τα βρίσκω. Το μόνο που σκέφτομαι να κάνω με την καινούργια χρονιά είναι θερμοπρόσοψη γιατί είναι μονότουβλο και μας είχε βγάλει πολύ υγρασία στους τοίχους. Τα τετραγωνικά του σπιτιού μου τα έβγαλε μια φίλη που είναι πολιτικός μηχανικός και τα έδωσε σε έναν φίλο της και εκείνος μας είπε τι θερμίδες θέλει το κάθε δωμάτιο. Η θερμοκρασία νερού στο τζάκι κυμαίνετε μεταξύ 55-60 βαθμούς. Έχω δει η θερμοκρασία δωματίων να φτάνει μεχρι 21 βαθμους αλλα τώρα στα πολύ κρύα με το ζόρι παει 20. Είμαι πολύ απογοητευμένος και δεν ξέρω τι να κάνω για αυτο θα ηθελα τις γνώσεις σας. Κατι που δεν ξερω αν παίζει ρολο.το τζακι το δουλευω με πευκο και δρυς
  8. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έβαλα πρόσφατα τζάκι το οποίο συνδέεται με τα καλοριφέρ. Όλα έγιναν από την αρχή οπότε τα πράγματα είναι καινούργια. Είμαι πολύ απογοητευμένος όμως γιατί δεν είναι αυτό που περίμενα. Εχω αγοράσει 3 ψηφιακά θερμόμετρα και τα έχω βάλει το ένα στο σαλόνι και τα αλλα 2 στις κρεβατοκάμαρες. Η θερμοκρασία δωματίου δεν εχει παει ποτε 23 βαθμούς με εξωτερική θερμοκρασία άνω των 10 βαθμών . Το μονο που σκέφτομαι ειναι οτι επειδη ειναι παλιο το σπιτι ίσως να μην έχει καλή μόνωση και να εχει απώλειες . Μόνωση στην ταράτσα έχει γίνει αλλα περιμετρικά όχι και ειναι και μονοτουβλο. Αν έχει βάλει κανεις θα ήθελα τις γνωσεις σου μπας και κανω εγω κατι λαθος. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.