Μετάβαση στο περιεχόμενο

Angelos8

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Angelos8's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Για να γίνω περισσότερο κατανοητός.Υπάρχουν δύο διαμερίσματα στο όροφο.Η πολυκατοικία είναι σχέτικα καινούργια (2003).Δεν έχει γίνει κάποια παρέμβαση για διαχωρισμό διαμερισμάτων.Το δικό μου περιγράφετε στο σχέδιο του συμβολαίου με αριθμό Δ10.Το δικό μου ειναι 43.6 τ.μ. Το δίπλανο είναι σύμφωνα με το συμβόλαιο το Δ11 και εχει 50.47 τ.μ. Δηλαδή περιγράφονται στο συμβόλαιο τα πραγματικά στοιχεία και είναι όλα νόμιμα. Όταν όμως πήγα στην πολεοδόμια και ζήτησα την συγκεκριμένη κάτοψη του ορόφου διαπίστωσα πως εμφανίζεται ένα μόνο διαμέρισμα με αριθμό Δ10 που περιλαμβάνει και το δικό μου και διπλανό διαμέρισμα σαν ένα! Συνεπώς έχει γίνει λάθος απο τον μηχανικό που παρέδωσε λάθος σχέδιο στην πολεοδομία ή το έκανε εσκεμμένα,δεν γνωρίζω. Να επικοινωνήσω μαζί του και να του ανέφερω το πρόβλημα? Υπάρχει περίπτωση κάποιου προσθήμου? Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
  2. Καλησπέρα σας, Δεν είμαι απο τον κλάδο σας και έχω σχετικά λίγες γνώσεις και σκέφτηκα να ανοίξω αυτο το θέμα σε περιπτωση που μπορείτε να με βοηθήσετε. Θα σας ήμουν ευγνώμων. Έχω κανονικά ένα διαμέρισμα στην κυριότητα μου αλλά στο συμβόλαιο που υπέγραψα όταν το αγόρασα,το σχέδιο που απεικονίζετε το σπίτι και περιγράφετε ειναι διαφορετικό απο αυτό που υπάρχει στην πολεοδομία της πόλης μου. Δηλαδή ενώ στο σχέδιο του συμβολαίου απεικονίζετε το διαμέρισμα που υπάρχει και στην πραγματικότητα, δηλαδή σε ένα όροφο υπάρχουν 2 διαμερίσματα (το δικό μου και ένα άλλο) και όλα τα άλλα στοιχεία είναι αληθή,στο σχέδιο που υπάρχει στην πολεοδομία απεικονίζετε μόνο το δικό μου διαμέρισμα! Επίσης το δήλωσα στο κτηματολόγιο με το σχέδιο του συμβολαίου. Μπορεί να υπάρξει κανένα πρόβλημα με το κτηματολόγιο ή την πολεοδομία? Εαν υπάρξει τότε τι θα έπρεπε να κάνω? Σας ευχαριστω για την προσοχή σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.