Jump to content

myri

Core Members
 • Content Count

  7,018
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

myri last won the day on December 31 2019

myri had the most liked content!

Community Reputation

504 Εξαιρετική

About myri

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

7,765 profile views
 1. Καλά ... εδώ υπάρχουν ΥΔΟΜ σε δήμους (πχ η ΥΔΟΜ Αμαλιάδος) που αρνούνται να εκδώσουν e-adeies εδώ και χρόνια και δεν καίγεται καρφί σε κανέναν!
 2. Ενημέρωση: Πριν λίγο ήρθε ο τεχνικός, άνοιξε τον λέβητα και φύσηξε τον αισθητήρα εισαγωγής νωπού αέρα (Kit Pressostato) και πράγματι πήρε μπρος. Ελπίζω να κρατήσει. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους!
 3. Καλημέρα και πάλι, Δυστυχώς δεν βρήκα πουθενά κάποια πληροφορία στο τεχνικό φυλλάδιο για το αν ο λέβητας είναι συμπύκνωσης ή όχι. Σχετικά με τη μόνωση εσωτερικά η καμινάδα φαίνεται στην φωτογραφία 1, στην αρχή δεν έχει μόνωση, λογικά όταν γίνεται κατακόρυφη (μέσα στο Inox, από το οποίο περνάνε άλλες 2 καμινάδες) μονώνεται. Επίσης από όσο καταλαβαίνω (φωτογραφία 2) και οι καμινάδες στην ταράτσα είναι μονωμένες, ήταν αναμμένη η θέρμανση σε άλλο διαμέρισμα (έβλεπα το καυσαέριο) και την έπιασα και δεν ήταν καυτή. Τέλος έψαχνα στο φυλλάδιο σωλήνα παροχέτευσης για
 4. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ @dfeid για την άμεση απάντηση. Πρέπει να ψάξω για τον τύπο του λέβητα στο εγχειρίδιο (δεν το βρήκα με μια πρώτη ματιά). Και θα ανέβω αύριο στην ταράτσα μπας και καταλάβω τι γίνεται με την μόνωση. Μήπως έχεις υπόψιν σου κάποιον σχετικό τεχνικό στην Αθήνα; Και πάλι ευχαριστώ!
 5. Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά! Τη βοήθειά σας θα ήθελα σχετικά με έναν επιτοίχιο λέβητα αερίου Unical EVE-05 εσωτερικού χώρου που έχω σπίτι μου και χαλάει παραδοσιακά κάθε Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά και μένουμε χωρίς θέρμανση και χωρίς ζεστό νερό! Ο λέβητας εγκαταστάθηκε από τον κατασκευαστή το 2013 και είναι σε λειτουργία περίπου 3 χρόνια (με το ίδιο πρόβλημα). Φέτος όπως και πέρσι τέτοια εποχή με πολύ κρύο σταμάτησε η λειτουργία του με την ένδειξη "AF". Σύμφωνα με τo εγχειρίδιο το πρόβλημα βρίσκεται στην εξαγωγή/απαγωγή του καυσαερίου (βλ. εικόνα 1).
 6. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει νεότερη νομοθεσία. Διάβασε εδώ http://www.domiki.gr/content/kpn/text_2h/0.htm και ειδικότερα Κώδικας βασικής πολεοδομικής νομοθεσίας > Μέρος-ΙΙ > Κεφάλαιο-Η > Αρθρον-163 (Αρθ-2 παρ.1, 2, 4 και 5 ΠΔ-24/31-5-85, παρ.2 και 3 Αποφ-88217/3752/5.1/17-2-87, ΠΔ/29-12-89, ΠΔ/22-1-90, Αρθ-1 παρ.1 ΠΔ-21.6/11-7-91, Αρθ-1 παρ.1 ΠΔ-11/21-1-94) ΚΤΙΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ, ΓΕΩΡΓΟΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΣΦΑΓΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ --- Επίσης σε ενδιαφέρει Ν-3937/11 (ΦΕΚ-60/Α/31-3-11) ΚΕΦ
 7. Παιδιά σας ευχαριστώ πααααααααρα πολύ. Ήδη έχω πάρει μια κατεύθυνση. Θα διαβάσω προσεχτικά αυτά που μου παραθέσατε και δα δοκιμάσω και την πλατφόρμα. Και πάλι ευχαριστώ.
 8. Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το ιστορικό του γηπέδου δεν το έχω. Διαβάζω όμως πάνω στο τοπογραφικό για δικαστικές αποφάσεις οπότε υποθέτω υπάρχει ένας πλούσιος φάκελος για το θέμα. Ο δρόμος που έχει τεθεί σε κοινή χρήση εξασφαλίζει την ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία. Ο αιγιαλός (γραμμή ορίου αιγιαλού & γραμμή ορίου) έχει καθοριστεί με ΦΕΚ το 1994. Το γήπεδο έχει εμβαδό 12στρ. >10 στρ. Άρα αν διαβάζω καλά το άρθρο 9 παρ.2α Ν-3937/11 (ΦΕΚ-60/Α/31-3-11) είναι άρτιο σύμφωνα με τον κανόνα (?). Δεν εντοπίζω κάπου στην νομοθεσία τον περιορισμό για το
 9. (από μεταφορά)-Pavlos33 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα μια κατεύθυνση σε κάποια θέματα που με απασχολούν σχετικά με την αρτιότητα οικοδομησιμότητα εκτός σχεδίου. Διάβασα το [ΠΔ 24/5.85 ΦΕΚ 270 Δ' 31-5-85 τροποποιήθηκε με Ν 3937/11 άρθρο 9] διότι η περιοχή είναι Natura και κατάλαβα τα βασικά θέματα σχετικά με την δόμηση εκτός σχεδίου. Την νομοθεσία την βρήκα εδώ: http://www.domiki.gr/content/kpn/text_2h/0.htm Το γήπεδο με το οποίο ασχολούμαι είναι άρτιο βάσει της παραπάνω νομοθεσίας. Η βασική μου απορία είναι η πρόσβαση στο γήπεδο που γίνεται από τσιμεντοστρωμένη οδό π
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.