Μετάβαση στο περιεχόμενο

Rodi2

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

226 profile views

Rodi2's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και εσυ πως το ξέρεις; Μαζί παίρνουμε τηλέφωνο;; Έλεος δηλαδή ο καθένας με τον χαβά του έτσι απλά για να πούμε κάτι!
  2. Εννοούσα πως όλες οι Νατουρες χτίζονται με 10 στρέμματα. Η μόνη παρέκκλιση που υπάρχει είναι αυτή των 4 στρεμμάτων τα οποία είτε προϋπήρχαν του 2003 ή εάν είναι μετά το 2011 πρέπει να βλέπουν σε κοινόχρηστο δρόμο. Αυτά έχω καταλάβει και προσπαθώ να δω εάν ανήκω σε κάποια τέτοια κατηγορία. Σίγουρα ο μηχανικός πρέπει να εξετάσει τη συγκεκριμένη περίπτωση καθώς δεν μπορεί κάποιος να γνωρίζει αλλιώς τι ισχύει. Μια τελευταία ερώτηση, η ημερομηνία δημιουργίας του οικοπέδου είναι η ημερομηνία που εγώ τα αγοράζω από τους τωρινούς ιδιοκτήτες και τα ενώνω; Ευχαριστώ.
  3. Σ’ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την απάντηση. Δεν έχω μηχανικό, προσπαθώ εδώ και 1 εβδομάδα να κλείσω ραντεβού και δεν.... νομίζω πως με το που ακούν Νατουρα, κάτω από 10 στρέμματα κλπ, δεν βλέπουν φως στο τούνελ οποτε.... Τελοσπαντων θα ψάξω για κλπ μηχανικό. Μέχρι τότε έχω φαει άπειρες ώρες να ψάχνω στο διαδίκτυο μήπως και βρω κάποια παρέκκλιση καθώς με λιγότερα από 10 στρέμματα σε Νατουρα πολύ δύσκολα τα πράγματα..
  4. Έστω αυτό, πως μπορώ να βρω εάν ο δρόμος που βλέπω μέσα στο google maps και περναει μέσα από το αγροτεμάχιο για να καταλήξει στον αρχαιολογικό χώρο (μοναστήρι) θεωρείται ότι με καλύπτει; 🤔 δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοω.. επίσης ένας Μεσιτης μου είπε ότι εάν συμφωνήσουμε τα γειτονικά αγροτεμάχια να δώσουμε από τα μέτρα μας μπορεί να δημιουργηθεί δρόμος. Δεν ισχύει αυτό;
  5. Σε αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου, συνολικού εμβαδού 6 στρ., πρόσωπο 50 μέτρα, μπορώ να χαρίσω μέρος του αγροτεμαχίου για τη δημιουργία κοινόχρηστου αγροτικού δρόμου έτσι ώστε να μπορώ να χτίσω κατά παρέκκλιση; (Χρειάζομαι 4 στρέμματα και πρόσωπο σε οδό, καθώς πρόκειται για νατούρα) Επίσης, υπάρχει όντως ήδη δρόμος, ο οποίος διέρχεται από το αγροτεμάχιο μου, δεν γνωρίζω εάν είναι χαρακτηρισμένος ως αγροτικός, ο οποίος οδηγεί σε αρχαιολογικό χώρο, ήτοι μοναστήρι και αρχαίο νεκροταφείο. Μήπως βάσει αυτού μπορώ να χτίσω κατά παρέκκλιση;
  6. Σκέφτομαι την αγορά 4 αγροτεμαχίων τα οποία βρίσκονται εντός Νατούρα και αρχαιολογικής ζώνης τύπου Β, περίπου 6,5 στρεμμάτων συνολικά. Τα ερωτήματα μου είναι: - Θεωρείται άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση; (>4 στρέμματα). Ποιος θεωρείται ο χρόνος δημιουργίας τους; όταν εγώ τα αγοράσω ή από τότε που τα έχουν στην κατοχή τους οι ιδιοκτήτες τους; (προς του 1990) - Σε περίπτωση που δεν μπορώ να χτίσω οικία και χρειάζομαι 10 στρέμματα για να το κάνω, πόσο χτίζω στα 10 στρέμματα; - Μπορώ να βάλω τροχήλατη καντίνα; Έχω δικαίωμα χρήσης του προτιμησιακού καθώς βλέπει σε παραλία; Προσπαθώ να δω εάν με συμφέρει η αγορά τους, μην δώσω χρήματα για κάτι που τελικά δεν θα μπορώ να αξιοποιήσω. Παρακαλώ θερμά για τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.