Μετάβαση στο περιεχόμενο

kgkoul

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kgkoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα ήθελα να μάθω ποιές χρήσεις επιτρέπονται σε υπόγειο Ξενοδοχείου τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων καθώς και ποιοι χώροι είναι υποχρεωτικοί να δημιουργηθούν. (το τεχνικό τμήμα του ΕΟΤ Θεσσαλίας δεν λειτουργεί αφού δεν υπάρχει ούτε ένας μηχανικός.) Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  2. Έχω μία αποθήκη εκτός σχεδίου με νόμιμη άδεια που απέχει από το πίσω όριο 3,00μ (έτσι φαίνεται και στο τοπογραφικό της άδειας και στο στέλεχος της). Θέλουμε να κάνουμε αλλαγή χρήσης σε κατοικία και δεν το δέχονται αφού λένε πως δεν τηρείται το Δ πλέον.
  3. Έχω τους όρους δόμησης από έναν οικισμό που αναφέρει σύστημα δόμησης "πτέρυγες"...Δηλαδή??
  4. Αφού θα αλλάχθούν τα εξωτερικά κουφώματα πρέπει να βγει νέα άδεια, καθώς και οι μετατροπές σε ηλεκτολογικά και υδραυλικά δεν μπορούσαν να είναι τόσο απλές. Το θέμα είναι με την κανονική άδεια που κατέθεσα.. ΓΟΚ άρθρο 22 παρ 1 (λόγους χρήσης και υγιεινής σε νόμιμα κτίσματα) ΓΟΚ άρθρο 23 παρ 1 (νόμιμα κτίσματα, αυτά που έχουν νόμιμη άδεια) σωστά?
  5. Ο φάκελος έχει σχέδια αρχιτεκτονικά και τοπογραφικό χωρίς όρους δόμησης που τυχόν να ίσχυαν τότε. πρέπει να είναι από τις πρώτες άδειες της πολεοδομίας εδώ. Επειδή είμαι "νέος" σε αυτή την "κοινότητα" δεν ξέρω αν μπορώ να προσθέσω ένα ερώτημα. αν το πάω ως αλλαγή χρήσης? Ή δεν επιτρέπεται η αλλαγή χρήσης σε αυτό το κτίσμα? Σας ευχαριστώ παντως για την βοήθεια.
  6. Ρώτησα στο ΤΕΕ στο τμήμα ΓΟΚ και μου είπαν για λόγους υγιεινής και χρήσης αλλά στην πολεοδομία δεν το δέχονται. Ποιά είναι η νομοθεσία για λόγους υγιεινής και χρήσης?
  7. Έχω ένα κτίσμα με νόμιμη άδεια του έτους 1955 (όχι προ του '55) σε οικόπεδο 55 τ.μ. η παρέκλιση είναι 70 τ.μ. προ του 63. θέλω να κάνουν οι πελάτες μου κάποιες αλλαγές. Κατέθεσα άδεια μικρής κλίμακας και μου την γύρισαν πίσω και τώρα που κατέθεσα κανονική άδεια με όλες της μελέτες πάλι μου γύρισαν πίσω τον φάκελο. Υπάρχει τρόπος να βγει νέα άδεια (για κουφώματα, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά κ.τ.λ) για νόμιμο κτίσμα αλλά σε μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο οικόπεδο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.