Μετάβαση στο περιεχόμενο

Steelman

Members
 • Περιεχόμενα

  191
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  6

Steelman last won the day on Φεβρουάριος 7

Steelman had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

27 Καλή

Σχετικά Steelman

 • Κατάταξη:
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

393 profile views
 1. Η ΕΕΤΕΜ είναι ο ορισμός της σαπίλας του σωματείου με το ίδιο προεδρείο εδώ και 30 έτη. Εννοείτα ποτέ δεν προσέφερε κάτι και δεν έχει λόγο ύπαρξης. Και το βασικό μην ξεχνάτε δεν είναι καν επιμελητήριο. Σύλλογος είναι.
 2. Συνάδελφε οι μηχανικοί Τ.Ε. στην ουσία δεν υπάρχουν από την στιγμή που θα έχουν 5 έτη σπουδών. Δηλαδή θα έχουν τα ίδια επ. δικαιώματα που θα έχει και ένας μηχανικός με 5 έτη σπουδών βλέπε Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής κ.τ.λ.
 3. Πολύ σωστή απόφαση, επίσης κατά την άποψή μου άργησε λίγο, αλλά έτσι καταργείται η ΕΕΤΕΜ ή τουλάχιστον δεν έχει λόγο ύπαρξης.
 4. Μια χαρά είναι όλα. Οι Μηχανικοί ΤΕ έχουν 5έτη σπουδών με το καινούργιο νομοσχέδιο.
 5. Mε την εγγραφή των Πτυχ. Μηχανικών στο ΤΕΕ τη ΕΕΤΕΜ διαλύεται σαν μαγαζάκι.
 6. Υπάρχει ΦΕΚ συνάδελφε που ορίζει τα επ. δικαιώματα των Τοπογράφων Μηχανικών Τ.Ε.;
 7. To παραπάνω είναι άκυρο αφού δεν έχει ισχύ για τους Μηχανικούς Τ.Ε. καθώς όπως είναι γνωστό, ουδέποτε είχαν επ. δικαιώματα οι Μηχανικοί Τ.Ε. από την ίδρυσή τους. Ούτε το παραπάνω έχει ισχύ, καθώς είναι γνωστό ΜΟΝΟ Π.Δ. και ότι έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ έχει νόμιμη ισχύ. Καμία εγκύκλιος δεν έχει ισχύ ενός Π.Δ ούτε μπορεί ποτέ να αντικαταστήει ένα Π.Δ. Το ίδιο ισχύει και χαρτάκια από το ΝΣΚ. Επίσης να επισημάνω ακόμη μαι φορά, οι Μηχανικοί Τ.Ε, ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχαν επ. δικαιώματα μέχρι σήμερα.
 8. Συνέδελφε δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις. Δεν υπάρχει Τεχνολόγος Μηχανικός αν εννοείς αυτό, υπάρχει στις μέρες μας Πολ. Μηχανικός ΤΕ και από του χρόνου δεν θα υπάρχει ούτε αυτό, αλλά σκέτο Πολ. Μηχανικός. Βλέπε ΠΑΔΑ κ.τ.λ.
 9. Eνώ σήμερα να υπογράφει αρχιτέκτονας στατικά ή τοπογραφικά είναι όπως θα έπρεπε να είναι έτσι; Πλήρη απελευθέρωση, ο καθένας επ. δικαιώματα στο αντικείμενό του.
 10. Είπαμε: Πλήρη απελευθέρωση, όλοι τα ίδια επ. δικαιώματα.
 11. Πλήρη απελευθέρωση για όλους. Και -1000 να φτάσω ένα να θυμάστε: Πλήρη απελευθέρωση, όλοι τα ίδια επ. δικαιώματα. Καλημέρα σας κύριοι.
 12. Συμφωνώ, πλήρη απελευθέρωση, όλοι τα ίδια επ. δικαιώματα.
 13. Συνάδελφε δεν με ενδιαφέρει τι νομίζει ο καθένας με την λογική της Ελλάδος. Το τι θεωρεί ο ΧΜ ούτε καν με απασχολεί. Μην σκέπτεσαι όπως τώρα και τι ισχύει στην Ελλάδα, που ο πολ. μηχανικός υπογράφει για παράδειγμα για όλο το σύμπαν. Αυτά όλα θα αλλάξουν και θα γίνουν από την αρχή για όλους.
 14. Είναι δικαίωμα της κάθε σχολής το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει. Για αυτό θα γίνεται και η επιλογή για το ίδρυμα, δηλαδή βάση του προγράμματος σπουδών που έχει και όχι με τι χρώμα είναι βαμμένο από έξω. Στο ξαναλέω, όλοι οι Πολ. Μηχανικοί θα έχουν τα ίδια επ. δικαιώματα, με το Master απλά θα έχεις εξειδίκευση. Δεν έχει καμία σχέση ο ΧΜ με τον ΠΜ. Μην κρίνεις όπως είναι σήμερα επειδή σήμερα είναι αχταρμάς αλλά κανείς δεν διατίθεται να τα αλλάξει επειδή ή δεν γνωρίζουν απο ακδημαϊκά ή επειδή υπάρχουν συμφέροντα. 3+2 και τέλος συνάδελφοι, πάμε για Bologna και εμείς εδώ στο Uganda !
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.