Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ο Χρήστος Σπίρτζης νέος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων


dib

Recommended Posts

Προς τους mods

 

Εγω δεν ανάρτησα τέτοιο κείμενο με το βιογραφικό του Σπύρτζη....άλλα έγραψα !!!!!

 

Ως εκ τούτου έσβησα το περιεχόμενο που αναρτήθηκε.

Edited by dib
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Είδες πως την πάτησε;;; Δεν είπε εκεί ένα στρογγυλό 1000% κάτω από την αξία του το Ελληνικο για να γίνει Υπουργός, με το 222% και πολύ του πήγε για αναπληρωτής.. 

Link to comment
Share on other sites

Τόσο καιρό που ήταν εξαφανισμένος ενώ γινόταν χαμός μ ένα κάρο προβλήματα στον επαγγελματικό μας χώρο τι νομίζεις οτι έκανε;; Δημόσιες σχέσεις με τους επόμενους για να εξασφαλίσει το (πολιτικό) του μέλλον! Για τα μάτια του κόσμου ασχολήθηκε και λίγο με την Ταυτότητα Κτιρίου και ξεμπέρδεψε. Εντελώς τυχαία ασχολήθηκε τελευταία και με το Ελληνικό το οποίο τώρα θα πέσει στα νύχια του ως αρμόδιος υπουργός..

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ολα για την καρέκλα δεν υπάρχει καμία σωτηρία για τον κλάδο και για την χώρα.... Και για το τυπικό πάλι τους χειρότερους μας φέρνανε...Θα μας τσακίσουν, εδώ θα είμαστε. 1-2 μεγαλοεργολάβοι και οι υπόλοιποι στην ανεργία!!

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε elm4st κακώς τον κατηγορείς, αυτός και οι όμοιοί του πάντα έτσι λειτουργούσαν και τις δουλειές τους μια χαρά τις κάνανε, δε νομίζω ότι πήγε χαμένος κανένας τους. Το θέμα είναι αν αυτοί που τον διαλέξαν έχουν καταλάβει ότι βάλανε σε αυτό το πόστο έναν άνθρωπο ο οποίος τόσα χρόνια στα προβλήματα που είχαν οι μηχανικοί ήταν απέναντι και όχι δίπλα. Ο κόσμος είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε, δεν κατέβηκε από τον Άρη ο Σπίρτζης χθες, ειδικά στο θέμα των εισφορών που καίει έκανε σκοπίμως τον Κινέζο και το ξέρουν ΑΠΑΝΤΕΣ. Κάτι τσαμπουκάδες ήξερε μόνο να κάνει στο παλιό του αφεντικό το Βενιζέλο όταν κατάλαβε ότι το καράβι βουλιάζει. Αποδεικνύεται ότι ήξερε τί έκανε. Του ανοίξανε πόρτα για να τον ξεπλύνουν από τις αμαρτίες του παρελθόντος. Πολύ φοβάμαι ότι αυτοί που τον επέλεξαν θα έχουν σύντομα την τύχη των προηγούμενων. Κρίμα.

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.