Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

dsworks

Core Members
  • Περιεχόμενα

    922
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

dsworks last won the day on Ιούλιος 19 2019

dsworks had the most liked content!

3 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dsworks's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Helpful Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

429

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μόλις το έλυσα, χρειάστηκε να κατέβουν τα dpi στο PDF της εικόνας. Πρέπει να κοιτάμε την επισκόπηση αποδεικτικού πριν την υποβολή. Χθες βράδυ πάτησα υποβολή με το που τα είδα όλα πράσινα. Και σήμερα, νέο ΚΗΔ και δοκιμές... Καλό βράδυ σε όλους!
  2. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα από χθες βράδυ. Ενώ όλη η διαδικασία προχωράει κανονικά, στο αποδεικτικό υποβολής δεν εμφανίζεται η εικόνα του τοπογραφικού, παρά μόνο ένα πλαίσιο και η ψηφιακή υπογραφή στη θέση της. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος;
  3. Το συγκεκριμένο οικόπεδο μένει εκτός σχεδίου, για κάποιο λόγο. Μυρίζει πρόβλημα από χιλιόμετρα! Πιθανότατα, δασικό. Πρέπει να το μελετήσει κάποιος μηχανικός.
  4. έχουμε και το επίσημο: Ν.4990/2022 άρθρο 39, ΦΕΚ 210-Α-11.11.2022 Patrick, αυτό αφορά μόνο το συγκεκριμένο ζήτημα.
  5. Η συγκεκριμένη παράταση αφορά στην οριστικοποίηση των αρχικών εγγραφών, σε 313 συνολικά περιοχές. Παραδείγματα: Μαρούσι, Νίκαια
  6. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ελλειπής δήλωση στην πλατφόρμα. Δείξε μας τι έχει δηλώσει εδώ. Ή ανέβασε το DXF να του ρίξουμε μια ματιά
  7. Είναι παλιό θέμα, αλλά δεν το βλέπω σαν είδηση αλλού. Ψηφίστηκε η νέα παράταση, σε αναμονή του ΦΕΚ. εδώ το νομοσχέδιο μετά την ψήφιση: https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/18a4e643-1429-4e6b-a317-d7c6a29adabf/12130751.pdf είναι το άρθρο 39, σελ 44
  8. Το πρόβλημα δεν είναι στο DXF. Δεν έχεις συμπληρώσει όλα τα στοιχεία ακινήτου στην πλατφόρμα.
  9. Σήμερα είδα ψηφιακή υπογραφή & έκδοση ΚΗΔ, κλπ με άϋλη ψηφιακή υπογραφή που έχουν μοιράσει στα υπουργεία. Ένα σας λέω, είμαστε μεγάλα κορόϊδα. Ούτε στικάκια, ούτε συμβατά λειτουργικά συστήματα, τα πράγματα όπως θα 'πρεπε να είναι. Καλησπέρα σε όλους!
  10. Δημήτρη, για να εκδόσεις ΟΑ πρέπει να εκδόσεις ηλεκτρονική ταυτότητα, και ηλεκτρονική ταυτότητα δεν βγαίνει σε δύο ΚΑΕΚ. Να σας πω ένα παράδειγμα να μου πείτε λύση: Δήμος έχει αποκτήσει με διάφορους τρόπους (απαλλοτριώσεις, αγορές, κλπ) όλα τα ακίνητα σε ένα ΟΤ (χαρακτηρισμένο σχολικό χώρο). Έχει μαζέψει 15 ΚΑΕΚ δικά του, το καθένα με άλλο τίτλο. Πως θα κτιστεί το σχολείο;
  11. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα με απασχολεί το τελευταίο διάστημα... ... (αν μπορεί και ο Δημήτρης να μας δώσει τα «συμβολαιογραφικά» φώτα του)... αυτό το «ως τοις πράγμασιν συνενωμένα» προκύπτει από κάποια νομοθεσία; Καθώς, απ' όσο ξέρω, η έκδοση ΟΑ δεν μεταγράφεται και δεν δημιουργεί τίτλο, ενώ δεν βλέπω πως μπορεί να βγει ΗΤΚ πάνω σε δύο ΚΑΕΚ. (ξέρετε, ο αντίλογος είναι ότι ένα κτίριο δεν μπορεί να πατάει σε δύο ΚΑΕΚ, και ας είναι του ιδίου, και είτε θα κολλήσει στο κοινό όριο ή θα αφήσει Δ/δ, κάνω κάπου λάθος εγώ ή η ΥΔΟΜ που μου τα λέει αυτά;) Και γιατί δεν μπορεί να γίνει συμβολαιογραφική συνένωση επί ομόρων ίδιου ιδιοκτήτη; (Ή κατάτμηση ενός μεγάλου ΚΑΕΚ σε δύο μικρότερα άρτια ίδιου ιδιοκτήτη, όπως με πληροφόρησε εσχάτως συμβολαιογράφος...) Καλημέρα σε όλους!
  12. Σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω την συμβολή του akis73, απλά λέω ότι υπάρχει πλέον και αυτό: https://maps.gsis.gr/valuemaps/ Επίσης, επειδή υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι ψάχνουν τιμές ζώνης για 4495, έχουμε καταλάβει ότι ψάχνουμε τιμές ζώνης για το 2016; (έχουν αλλάξει δύο φορές από τότε)
  13. η απάντηση έχει δωθεί με εγκύκλιο του ΥΠΕΝ (ΥΠΕΝ/ΔΔΕΥ/123007/3541/21-12-2020 (ΑΔΑ: Ω9ΩΓ4654Π8-ΖΦ2) « Οι ανωτέρω περιοχές, θα συμπληρώσουν τον δασικό χάρτη σε επόμενο στάδιο, αφού πρώτα εξασφαλιστεί η ακριβής χωροθέτηση και ψηφιοποιημένη απεικόνιση των εκτάσεων που εμπίπτουν στις αντίστοιχες διοικητικές πράξεις με σαφή αναφορά στην κάθε μια εξ αυτών και στη συνέχεια θα τύχουν του προβλεπόμενου εκ των κειμένων διατάξεων ειδικού (άρθ. 24 ν.3889/2020) ή συμπληρωματικού χειρισμού (ανάρτηση).»
  14. Φιλικά πάντα, και από την μεριά μου, δεν συμφωνώ. Το σχόλιο του DIMTRA με έσωσε χθες βράδυ. Έχω φάει άπειρες ώρες να σετάρω τα token και τότε και τώρα, σε πείσμα τόσο της διαδικασίας από την μεριά της ΑΠΕΔ όσο και του εκβιασμού της κάθε εταιρείας προκειμένου να αγοραστεί η υπηρεσία. Τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα από την μεριά της ΑΠΕΔ αυτή τη φορά. Τελοσπάντων, Firefox και πάλι Firefox από μένα, και αν έχει κάποιος λύσεις για Linux ή Windows XP για τα δύο tokens, εδώ είμαστε. Καλό σαββατοκύριακό σε όλους!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.