Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

giannisp

Core Members
  • Περιεχόμενα

    791
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    2

giannisp last won the day on Μάιος 28 2017

giannisp had the most liked content!

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

giannisp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

200

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδια καλησπέρα, για να μεταφέρω 4178 σε άλλο μηχανικό πρέπει να τη μεταφέρω πρωτα στο 4495;;; Δεν μπορεί μου λέει να τη βρει;;
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση! Λάθος έθεσα εγώ την ερώτηση, δεν εννοώ άδεια προσθήκης αλλά άδεια ώστε να υπαχθει το κτήριο στις διατάξεις του ΝΟΚ ( για να κερδίσει αυτά τα τμ bonus) ενώ έχει κατασκευαστεί με τον ΓΟΚ.
  3. και εγώ απορώ γιατί δεν υπάρχουν σχόλια…. Μάλλον δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ακόμα!!!
  4. Καλημέρα συνάδελφοι, τελικά το μεταφράζω σωστά ή είναι ένα ακόμα πυροτέχνημα; Έγινε τελικά δεκτό το αίτημα του τεχνικού κόσμου περι δόμησης με υπολογισμό του όγκου;;; «Τα νέα στοιχεία ελέγχου του διαγράμματος κάλυψης Καθορίζονται τα νέα στοιχεία ελέγχου των διαγραμμάτων κάλυψης. Ειδικότερα, ορίζεται πως το διάγραμμα κάλυψης συνοδεύεται υποχρεωτικά από υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α’ 75), περί συνδρομής των επιμέρους προϋποθέσεων. Η σχετική νομοθετική ρύθμιση του νομοσχεδίου (αρθρο 151) με τίτλο: «Διάγραμμα κάλυψης – Τροποποίηση της παρ. 3 του άρθρου 39 του ν. 4495/2017» προβλέπει ότι: Στην παρ. 3 του άρθρου 39 του ν. 4495/2017 (Α’ 167), περί της κλίμακας των υποβαλλόμενων διαγραμμάτων κάλυψης, α) στην περ. β) διαγράφεται ο υπολογισμός της επιτρεπόμενης δόμησης, β) στην περ. γ) ο όρος της δόμησης αντικαθίσταται από αυτόν του όγκου, γ) μετά την περ. η) προστίθεται αυτοτελές εδάφιο και η παρ. 3 διαμορφώνεται ως εξής:»
  5. Νομιζω οτι ειναι ξεκάθαρο οτι μπορεί να γίνει νομιμοποίηση αυθαιρεσιών ή αλλαγών χρήσεων που διαπιστώθηκαν μετά την έναρξη του παρόντος, σύμφωνα με τις διατάξεις του 4067/12 με τις τροποποιήσεις του 4759/20.
  6. καλησπέρα ύστερα από ερώτηση μου σε υδομ η απάντηση πάνω σε αυτό το θέμα είναι ότι για τις αυθαίρετες κατασκευές που κατασκευάστηκαν, βεβαιώθηκαν κλπ μετά την ισχύ του παρόντος νομού (9-12-2020) μπορει να εκδώθεί άδεια νομιμοποίησης βάσει των διατάξεων του 4759........ ποια είναι η γνώμη σας??
  7. Ετσι ακριβως, ολα με αναστολη ξεκινησαν για αυτο δεν βγηκαν και αντισυνταγματικα..... Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  8. Και έγω το βλέπω σχεδόν σίγουρο οτι θα αλλάξει η κόκκινη γραμμή στο εγγύς μέλλον.... Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  9. Νομιζω ειναι ξεκαθαρο αυτο, ναι τοποθετειτε ελευθερ
  10. Πραγματικά δεν ξέρω τι τους εμποδίζει να βγάλουν 5-6 αρθρα ξεκάθαρα και να δουλεύουμε πάνω σε αυτα.;;;;...καπου στο Σύνταγμα αναφέρεται οτι η ποινή για κάποιο αδίκημα εξετάζεται ειτε με το νομο που ισχυε κατα τη τελεση του ειτε αν ειναι ευνοικοτερος ο εν ισχυ νομος εξεταζεται με αυτον.... ισχυει Δημητρη;;; Το αναφέρω γιατί μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορεί να υπαχθει ένα υφιστάμενο ακίνητο στις διαταξεις ενος ευνοικοτερου νεοτερου νομου;;;
  11. τελικά τι πιστεύετε? μπορείς να βγάλεις νεα αδεια πχ αλλαγών στην αρχιτεκτονική μελετη και μετάβαση στις διατάξεις του νεου ΝΟΚ από τον παλιο ΓΟΚ?
  12. Γιατι αν βγαλεις νεα αδεια διαρρυθμισεων (δλδ πχ να κατασκευασεις ενα τοιχο)δεν μπορεις να μπεις στις διαταξεις του 4759;; «ή οικοδομικές άδειες που εκδίδονται για κατασκευές που πραγματοποιούνται και κτίρια που ανεγείρονται μετά την έναρξη ισχύος του παρόντος.» :)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.