Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

giannis0petridis

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

giannis0petridis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας! Θέλω να ρωτήσω το εξής: Γίνεται στο AutoCAD να διαιρέσουμε μια επιφάνεια σε επιμέρους αριθμό ίσων επιφανειών, ορίζοντας επιθυμητές κάθε φορά διευθύνσεις διαίρεσης, χωρίς να χρειάζεται να βάλουμε κάποιο AutoLISP; Ευχαριστώ!
  2. Σ ευχαριστώ πολύ! Έκανα αυτά που είπες και μου έβγαλε. Όμως τις έβγαλε με γωνίες. Ξέρεις πως μπορούν να καμπυλοθούν; Επίσης ξέρεις πως μπορώ να αλλάζω την ισοδιάσταση και να ορίζω πότε θα βάζει κύρια ισουψή;
  3. Γειά σας! Θέλω να φτιάξω ισοϋψείς καμπύλες στο Autocad Civil 3d 2011 ή όποια άλλη έκδοση Autocad Civil 3d (φαντάζομαι θα γίνεται παρόμοια), έχοντας ως input τα σημεία εδάφους με κωδικό και Χ, Υ, Ζ. Θα ήθελα αν γίνεται αναλυτικά τα βήματα (α > β > γ > δ > ....) και θα παρακαλούσα να έχω μόνο απαντήσεις που δίνουν σίγουρο και σωστό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ!
  4. Επειδή είμαι νέος χρήστης του forum και έχω θέμα με τα copy paste link στον επεξεργαστή κειμένου εδώ στέλνω με συνημμένο Word την απάντηση μου.. reply.docx
  5. Χαίρετε! Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής Τοπογράφος και μου ανατέθηκε σε ένα μάθημα ένα ενδιαφέρον θέμα που όμως δυσκολεύομαι να βρω υλικό. Το θέμα είναι ποντίσεις καλωδίων και δικτύων κοινής ωφέλειας, όσον αφορά τα όργανα που απαιτούνται, τις επιδιωκόμενες ακρίβειες, τις προδιαγραφές χάραξης. Οποιαδήποτε άποψη - οδηγία που θα μπορούσε να βοηθήσει μου είναι ευπρόσδεκτη!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.