Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παναγιώτης Παπασωτηρίου

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Παναγιώτης Παπασωτηρίου's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο! Όλα αυτά τα χρόνια μοιράζεσαι τη γνώση σου αφιλοκερδώς και πάντα άμεσα. Respect!
  2. Θα το ξαναπώ και εγώ όπως άλλοι τόσοι συνάδελφοι.. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο!!! Πραγματικά!!
  3. Ευχαριστουμε και πάλι!!! Πόσο μας έχετε βοηθήσει δεν λέγεται!!
  4. Και απο εμενα ενα μεγαλο ευχαριστω! δεν υπαρχουν λογια, πραγματικα!!!!
  5. Το να πουμε ευχαριστώ ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε!!!
  6. Ευχαριστούμε!!! Είναι πραγματικά το λιγότερο που μπορώ να πω για την βοήθεια που προσφέρετε απλόχερα με όλη τη σειρά των αρχείων και τη προσφορά γνώσης ελεύθερα προς όλους..
  7. Η απάντηση σου είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα. δεν είναι κάποιο δικό μου έργο αλλά ένας φίλος έχει ένα πρόστιμο από το ΙΚΑ για κατασκευή wc στο υπόγειο μεζονέτας το οποίο το θεωρεί το ΙΚΑ χώρο κύριας χρήσης. Με την επεξήγηση του κτιριοδομικού για τους χώρους κύριας χρήσης και τις εγκυκλίους για το βοηθητικό wc προσπαθώ να τον βοηθήσω ώστε να θεωρηθεί ο χώρος βοηθητικής χρήσης. Το πρόστιμο σωστά μπήκε αλλά η χρήση του είναι όντως βοηθητική.
  8. Pavlos 33 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και παράθεση της εγκυκλίου! Όπως την ερμηνεύω εγώ και από ότι διάβασα και άλλοι συνάδελφοι αυτό που επεξηγεί και διευκρινίζει είναι ότι αν υπάρχει ένα λουτρό / wc στο ισόγειο της κατοικίας και οι κύριες ανάγκες των χρηστών καλύπτονται από αυτό τότε το wc στο υπόγειο δεν προσμετράτε στη δόμηση. Είναι θεωρείς αυτή η ερμηνεία σωστή?
  9. Καλημέρα συνάδελφοι, ψάχνω να βρω την εγκύκλιο 2390 του ΥΠΕΧΩΔΕ η οποία αναφέρεται στα WC υπογείων χώρων κατοικίας. Σε ένα δυο post υπάρχουν link για την εγκύκλιο στο ΤΕΕ αλλά όταν προσπαθώ να πάω στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μου βγάζει bad getway. (δηλαδή δεν υπάρχει πια). Έχει κανένας το έγγραφο η' μπορεί να με βοηθήσει να το βρω? Ευχαριστώ! Υ.Γ. δεν γνωρίζω ημερομηνία έκδοσης..
  10. Συνάδελφοι αν και έχω δουλέψει στο εξωτερικό χρόνια έχω έρθει πρόσφατα και στην Ελλάδα και επειδή δεν γνωρίζω αν κάποια standard που δουλεύω έξω ισχύουν και εδώ θα ήμουν ευγνώμον για υπόδειξη σε κατασκευαστικές λεπτομέρειες (βιβλία - ιστοσελίδες - εταιρίες κτλ). Εν προκειμένω ψάχνω όπως λέει και ο τίτλος μου κατασκευάστηκες λεπτομέρειες εσωτερικών - εξωτερικών κουφωμάτων. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.