Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

zografos_k

Core Members
  • Περιεχόμενα

    225
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

zografos_k last won the day on Ιούλιος 29 2014

zografos_k had the most liked content!

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ελλάδα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.204 profile views

zografos_k's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

94

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αφού κλείσαμε και αλλάξαμε χώρα, τώρα θυμήθηκαν το κλείσιμο βιβλίων χωρίς συνεχή ασφαλιστική επιβάρυνση, χωρίς διαγραφή από ΤΕΕ και επίδομα ανεργίας. Τόσα χρόνια που βγάζαμε 5 και δίναμε 10 ήταν καλά. Ρε ούτε για διακοπές ξανά. Ούτε για διακοπές.
  2. ....επειδή στην Ελλάδα όλες οι πολιτικές έχουν ορίζοντα τετραετίας ή μέχρι τις εκλογές, δε θα έχει αποτέλεσμα. Απλά θα βολευτούν κάποιοι γιοι και κόρες κάποιων πολιτικών κ συναφών για όσο διαρκέσει. Οι επιστήμονες που εργάζονται είναι καταδικασμένοι στην φυγή στο εξωτερικό.
  3. Ο φόρος περιουσίας είναι το τεκμήριο ή κάνω λάθος? Τεκμήρια στην Ευρώπη υπάρχουν ή είναι ελληνική πατέντα?
  4. Δε με πειθει τιποτα. Ο δρομος ειναι μονοδρομος για εξω. Ουτε για διακοπες εδω.
  5. ....ας σκαβουμε τις αποθεσεις. Δεν εχει σημασια. Το θεμα ειναι να ανοιξει το ορυχειο για να ικανοποιηθουν τα παρασιτα της ΔΕΗ.
  6. Ο απολογισμός μετριέται σε αριθμό διαγραφών μηχανικών λόγω χρεών προς το τσμέδε ή αριθμό διορθώσεων του νόμου για τα αυθαίρετα.
  7. Τεχνολογικη αναβαθμιση υπηρεσιων που το προσωπικο που τις απαρτιζει χτυπαει το ποντικι στο γραφειο για να επιταχυνθει το σερφαρισμα στο διαδικτυο.
  8. Όλα ξεκινούν από το κτηματολόγιο και τις χρήσεις γης. Και σε αυτό η Ελλάδα είναι χρόνια πίσω.
  9. Και νομισα πως αυτα θα τα εβλεπα μονο στα παιχνιδια οπου εχτιζα Wonders.
  10. Μεχρι το 2020 δε προκειται να εχουν κτηματολογιο οι περιοχες με αναδασμους και σωστες διανομες. Μεχρι το 2100 ισως να χουν καμια δεκαρια συμπληρωματικες διανομες μονο στη περιοχη μου. Για οριστικες δε το συζηματε καν. Το 3000 και αν....
  11. Οταν ελεγα να μετακινηθει η Βεργινα για να αναδειχθει ολος ο χωρος γυρω απο τον ταφο του Φιλιππου μεχρι το νεκροταφειο τυμβων και το ανακτορο, με κοιτουσαν σαν αγελαδες. Φατε τωρα γκρικ γκιρο και μουζακα απεναντι απο καθε χωρο πολιτισμου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.