Μετάβαση στο περιεχόμενο

panagism9

Members
  • Περιεχόμενα

    153
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

panagism9's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να περνάω μόνος μου τις ενδείξεις. Για να δούμε...
  2. Ανέφερα όλο το ιστορικό κ με οαρεπεμψαν οι του δεδδηε στη ΔΕΗ... Ναι θα βγει πιστωτικος σωστά! Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται κάθε δύο λογαριασμούς να μου έρχεται να πληρώνω 200αρια. Ξανά λέω ότι ο πρώτος μ ήρθε 192€ ο δεύτερος που έβαλα εγώ τις μετρήσεις ήρθε - 48€, κ ο τρίτος 239€. Στον πρώτο μου έβαλαν 1041kwh k στον τρίτο 1239kwh κ οι δύο έναντι.
  3. Απαντώ 1. Αρχικά επικοινώνησα με τη ΔΕΗ η οποία με παρεπεμψε στο δεδδηε. Έπειτα επικοινώνησα με δεδδηε ο οποίος με τη σειρά του μου είπε ότι αρμόδιος γι αυτό είναι ο παροχής που έχω συμβόλαιο. Η επικοινωνία έγινε γραπτώς και οι απαντήσεις ήταν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της περιοχής μου. 2. Το γνωρίζω. Για ρυθμιζόμενες χρεώσεις με 400kwh έχεις διαφορετική χρέωση σε σχέση με 1239kwh και πόσο μάλιστα όταν είναι έναντι. Μεχρι τώρα παραπάνω από 300kwh το μήνα δεν καταναλώνω. 3. Ο μέτρησης είναι με νυχτερινό. Δεν αναφέρομαι σε εγγύηση καθώς έχει πληρωθεί ξεχωριστά όταν έκανα το συμβόλαιο. 4. Το συμβόλαιο είναι το my home enter με 0.105 τη μέρα και 0.078 τη νύχτα.
  4. Κοίτα όπως είπα κ στο πρώτο μήνυμα το ρολόι είναι καινούργιο. Για να καταλάβεις το διαμέρισμα που μένω είναι δίπλα τους δικούς μ στον δεύτερο όροφο. έχει περίπου 91τμ και το διαμέρισμα από δίπλα που μένω και ολοκλήρωσα είναι περίπου 54 και έβαλα ρολόι Δεη για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο οπότε προηγούμενος δεν υπάρχει. Αν πεις ότι βάζει έναντι σχετικά με το τι γίνεται τον προηγούμενο χρόνο ούτε στους δικούς μ υπάρχει κάτι περίεργο. Οι έναντι καταμέτρησεις τους είναι δε φυσιολογικα επίπεδα .
  5. λες να το αναφέρω κατευθείαν στον Συνηγορο του Καταναλωτη ή να πω στην ΔΕΗ ότι θα απευθυνθώ στον Συνήγορο του Κατ.?? εννοείται πως αμα περιμένω από κάποιον να ασχοληθεί ζήτω που καήκαμε...
  6. Καλησπέρα, θα ήθελα να πω σχετικά με τις καταμετρήσεις έναντι σε συμβόλαιο της ΔΕΗ. Τον περασμένο Δεκέμβριο κατάφερα και ολοκλήρωσα ένα διαμέρισμα που μου έδωσαν οι δικοί 54τμ για να μείνω και σε συνέχεια έκανα εγκατάσταση καινούργιου μετρητή ΔΕΗ καθώς και συμβόλαιο με την ΔΕΗ. Από τότε μου έχουν έρθει δυο λογαριασμοί έναντι, ο ένας 1041kwh και ο άλλος 1239kwh, καθώς και ένας εκκαθαριστικός. Πρώτος 192Ε, δεύτερος -48Ε και ο τρίτος 239Ε. Έχω στείλει μαιλ σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ για να το αναφέρω και ο ένας με παραπέμπει στον άλλο. Εδώ να πω ότι από τον δεκέμβριο μέχρι τώρα έχω καταναλώσει 890kwh. Είναι τραγικό να βάζουν τόσες πολλές kwh σε έναντι λογαριασμό.Δηλαδή τι να πω?χρεώνουν ότι θέλουν για να ανεβαίνουν οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις.
  7. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Θα κοιτάξω πάλι στον μηχανικό για να δω τι ΣΔ ισχύει και αν έχει αλλάξει.
  8. Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πως μπορώ να δω αν υπάρχει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης? Δεν κατάλαβα το "θα πρέπει να είναι σε συνέχεια της κάτω στάθμης της" Εννοώ τι χρειάζεται από γραφειοκρατικης φύσεως αλλά το Τ9 με πρόδωσε. Φίλτατε όσο αφορά τη θέση μηχανικός υπάρχουν αρκετές ειδικότητες μηχανικών νομίζω το γνωρίζεις . Εδώ δεν είμαι πολιτικός μηχανικός ώστε να γνωρίζω τι χρειάζονται για τέτοια θέματα και γι αυτό ρώτησα.
  9. Χαιρετώ την ομάδα Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται από γραφείο κρατικής φύσης για κατασκευή σοφιτας σε διωροφης οικοδομής. Η οικοδομή έχει πρώτο και δεύτερο όροφο και θα ήθελα να εκμετάλλευτω τον αέρα. Μίλησα με ένα μηχανικό και δεν μου γεμίζει το μάτι με αυτά που μου έλεγε. Χρειάζεται άδεια για σοφίτα; πόσα τμ είναι εκμετάλλευσιμα από τα 180τμ της ταράτσας; ειναι μεμονωμένη η κατασκευή η θα πρέπει να συνδεθεί με τον από κάτω όροφο. Αυτά για αρχή Ευχαριστώ
  10. Αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Να πω ότι η κατοψη του ορόφου φαίνεται ότι υπάρχουν δύο διαμερίσματα με μικρές μικρο αλλαγές του τύπου διαφορετικών τμ στο ένα με το άλλο. Επισημαίνω ότι από τα 150τμ μόνο τα 81τμ κατοικούνται κ ηλεκτροδοτουνται ενώ τα υπόλοιπα όχι. Για να πάρω ρολόι για τα υπόλοιπα τι χρειάζονται; επισημαίνω ότι στην εφορία δηλώνεται 150τμ. Επίσης μπορώ να το σπάσω στο ε9 σε δύο? Παιδιά συγνώμη αλλά οι μηχανικοί τρέχουν κ δεν φτάνουν και ακόμα περιμένω απάντηση για να ραντεβού για το τι θα κάνω γι αυτό ρωτάω αρχικά εδώ.
  11. Αυθαίρετα δεν χτίστηκε, όλος ο όροφος κτίστηκε από την αρχή απλά τα 81τμ τελείωσαν ώστε να κατοικηθουν ενώ τα υπόλοιπα έμειναν γιαπι. Και τελείωσαν σαν διαφορετικό διαμέρισμα αργότερα. Νομιμα στην εφορία δηλώνεται όλος ο όροφος όλα τα τμ σαν ένα.
  12. Καλησπέρα σε όλους, Ελπίζω να ειναι το σωστό topic για την ερώτηση μου. Θα ήθελα την βοήθεια σας πριν πάω σε μηχανικό για μα έχω ένα μπούσουλα που λένε. Οι γονείς μου έκαναν αγορά πρώτου ορόφου εδώ και περίπου δεκαπέντε χρόνια. Από τα 150τμ που είναι ο όροφος από την αρχή χτίστηκαν τα 81 όπου κ κατοικούν. Τα υπόλοιπα λόγω έλλειψης χρημάτων χτίστηκαν αργότερα σαν δεύτερο διαμέρισμα . Αλλά... Στην Δεη υπάρχει ένα ρολόι δηλωμενων μόνο 81τμ. (το συμβόλαιο αναφέρει αγορά 150τμ ενιαίος οροφος). Τι διαδικασίες απαιτούνται για να ενταχθούν και τα υπόλοιπα τμ σαν ξεχωριστό πλέον διαμέρισμα που υπάρχει ώστε και να ηλεκτροδοτηθει ξεχωριστά με άλλο ρολόι.;; . Ευχαριστώ
  13. Δεν γνωρίζω αν έχουν κι άλλοι το ίδιο θέμα. Στον 4ο πάντως που είναι ο διαχειριστής και πληρώνω τα κοινόχρηστα δεν το έχω παρατηρήσει ... Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  14. Η πολυκατοικία είναι δεκαετίας. Εγώ απλά νοικιαζω το διαμέρισμα κ μένω ένα χρόνο εδώ. Όταν λες προβληματική τι θες να πεις; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.