Μετάβαση στο περιεχόμενο

bobzavras

Members
  • Περιεχόμενα

    68
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.852 profile views

bobzavras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Σε μία αιτηση για το Εξοικονομώ ΙΙ του Α κύκλου, κατά τον έλεγχο τελικής εκταμίευσης εστάλη το εξής μήνυμα: ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Στην αίτηση σας έχετε δηλώσει 153,41 τετραγωνικά μέτρα κυρίων χώρων για τα οποία έχει γίνει τακτοποίηση. Στην επισυναπτόμενη βεβαίωση περαίωσης αναφέρονται 69,55 τετραγωνικά μέτρα. Παρακαλώ διευκρινίστε. Όπως έγινε ύστερα αντιληπτό, στην υποκαρτέλα ''Στοιχεία Ακινήτου'' της καρτέλας ''Βασικά στοιχεία αίτησης'' στο πεδίο ''Τετραγωνικά μέτρα ακινήτου (για τα οποία έχει γίνει τακτοποίηση) * '' δηλώθηκαν εκ παραδρομής αντί για 69,55m2 που είναι τα πραγματικά τακτοποιημένα ,153,41! που είναι τα συνολικά. Βέβαια στο επισυναπτομενο αρχείο της οικοδομικής άδειας στις παρατηρήσεις αναφέρεται ότι τα τακτοποιημένα τετραγωνικά μέτρα είναι 69,55. Συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος εάν μπορεί να ''σωθεί ΄΄ με κάποιο τρόπο η κατάσταση;
  2. Εγω σε μια δηλωση που εληγε στις 18/8/19 εκανα αιτημα διμηνης παρατασης στις 9/8/19 και στις 12/8/19 εγκριθηκε.Το αιτημα παρατασης το εκανα ως ωφελουμενος. Στον οδηγο διαβασα πως το αιτημα της παρατασης πρεπει να γινεται καποιες ημερες πριν την ληξη της προθεσμιας. Δε θυμαμαι ποσες ημερες πριν.
  3. Χαίρετε, Στην περίπτωση κεντρικού συστήματος θέρμανσης αντλίας θερμότητας (αέρα-νερού), η θερμικής ισχύς του δικτύου διανομής είναι ταυτόσημη με την ονομαστική θερμική ισχύ του συστήματος παραγωγής δεδομένου ότι δεν υπάρχει υπερδιαστασιολόγηση;
  4. Καλησπερα. Εαν γνωριζει καποιος συναδελφος... Στην περιπτωση αντικαταστασης κουφωματος για το εξοικονομω ο προμηθευτης υποστηριζει οτι περαν απο την Αποδειξη Λιανικης Πωλησης δεν απαιτειται Δελτιο Αποστολης και αρνειται να εκδωσει? Ισχυει κατι τετοιο ή θα υπαρξει θεμα κατα τον ελεγχο?
  5. Χαίρετω και ερωτώ το εξής: Στην περίπτωση συστήματος θέρμανσης με Monoblock αντλία θερμότητας αέρα νερού που έχει ενσωματωμένο κυκλοφορητή και δεν υπάρχει ηλεκτροβάνα, ανεμιστήρας κλπ θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν βοηθητικές μονάδες οπότε και εισάγουμε την τιμή (0) ή μήπως θεωρείται ως β.μονάδα ο ενσωματωμένος κυκλοφορητής; Μολις ειδα οτι το ερωτημα μου εχει απαντηθει λιγες σελιδες πριν. Αδικαιολογητος!
  6. Εαν ημουν στη θεση σου θα εσπαγα τον τοιχο σε κομματια.Μαλιστα οσο περισσοτερα τα κομματια τοσο πιο κοντα θα ειναι και το αποτελεσμα στην πραγματικοτητα. Με αυτο τον τροπο θα προεκυπτε για καθε κομματι κι ενα τοξο, του οποιου την χορδη θα χρησιμοποιουσα για να βρω το προσανατολισμο.
  7. Εικαζω πως εαν προσθεσεις στα σεναρια εξοικονομησης ενεργειας την αντικατασταση του λεβητα απο αντλια θερμοτητας θα ανεβεις κατηγορια.Δοκιμασε το και πες μας...
  8. Για αυτα τα υπολοιπα(κοστος εγκατασταση,λοιπος εξοπλισμος)που θα γινουν με δικα του εξοδα θα χρειαστει να κοπει και να παρουσιαστει τιμολογιο?
  9. Καλησπερα. Διαβασα τον οδηγο του προγραμματος αλλα δεν βρηκα απαντηση στο ερωτημα μου. Εστω οτι εχει εγκριθει με το πρωτο ΠΕΑ η τοποθετηση αντλιας θερμοτητας αρα 9400+700 για αυτοματισμους συνολο 10100. Στη συνεχεια ο ιδιοκτητης αλλαζει γνωμη και θελει να αλλαξει και 3 κουφωματα με κοστος 4000. Μπορει με τα εναπομειναντα 6100 να αγορασει αντλια θερμοτητας και τα παρελκομενα της και την εγκατασταση να την κανει με δικα του εξοδα εκτος προγραμματος? Για την εγκατασταση της οποιας το κοστος θα αναλαβει εξολοκληρου θα του ζητηθουν παραστατικα+τιμολογια?
  10. Γνωριζει καποιος μεχρι ποιο σταδιο μπορει να γινει αλλαγη συμβουλου?
  11. Τελικα χρειαζεται αδεια μικρης κλιμακας για την περιπτωση αντικαταστασης λεβητα με αντλια θερμοτητας;
  12. Καλησπερα, Γνωριζει καποιος εαν η αντικατασταση λεβητα απο αντλια θερμοτητας στα πλαισια του προγραμματος εξοικονομω κατοικον απαιτει ΕΕΜΚ; Απο οτι καταλαβα για την θερμομονωση δωματος ή στεγης ακομη και για το εξοικονομω πλεον δε χρειαζεται,σωστα;
  13. Οσο και να περιμενεις δε θα αλλαξει κατι.Εγω θα ελεγα να κανεις μια επισκεψη στον λογιστη για να εντοπισει το λαθος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.