Μετάβαση στο περιεχόμενο

karapapas2

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. όντως αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο... το άλλο όμως είναι το θύμα να είναι ο πολίτης... οπότε ίσως να ψάχνω να μάθω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από ανιδιοτελείς πολίτες γνώστες του αντικειμένου.... Όπως και να χει σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους!!
  2. Σωστά...θα ρωτήσω και στη ΔΕΗ.... Καταρχάς ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και κατά δεύτερον συγνώμη αν έγινα πιεστικός....
  3. Όμως οι πληροφορίες είναι γνωστές από το έγγραφο της ΔΕΗ. Γιατί να μπορεί μόνο ο αρχικός μηχανικός και όχι οποιοσδήποτε?
  4. Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.... Αυτή την υπεύθυνη δήλωση δεν μπορεί να την υπογράψει μεν μηχανικός αλλά όχι αυτός που έκανε την τακτοποίηση?
  5. Αγαπητέ yian: respect Έχω ρωτήσει τρεις μηχανικούς και κανείς δεν το ήξερε. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ... Κάτι ακόμα σχετικά. Μαζί με αυτή τη βεβαίωση, για την ηλεκτροδότηση του σπιτιού απαιτούνται δύο ακόμα έγγραφα (έτσι μου είπαν τουλάχιστον) από πλευράς μηχανικού. Μια υπεύθυνη δήλωση που να αναφέρει ότι έχει προχωρήσει σε υπαγωγή του σπιτιού στον 4014 και μια αεροφωτογραφία με ένα πλαίσιο για να δείχνει που περίπου είναι το σπίτι. Αυτά τα υπόλοιπα δύο έγγραφα μπορεί να τα κάνεις άλλος μηχανικός από τον αρχικό? Και εν τέλει η υπεύθυνη δήλωση απαιτείται αφού φαίνεται από το έγγραφο της ΔΕΗ η τελική τακτοποίηση?
  6. Έχω τακτοποιημένο αυθαίρετο σύμφωνα με το Ν 4014/2011 αρθ. 24. Ο μηχανικός που έκανε την τακτοποίηση δεν μου έχει βγάλει τη βεβαίωση για τη σύνδεση του σπιτιού με τη ΔΕΗ. Έχω πληρώσει εφάπαξ το πρόστιμο. Υπάρχει δυνατότητα να συνδεθεί το σπίτι με τη ΔΕΗ χωρίς να εμπλακεί ο μηχανικός που έκανε τη τακτοποίηση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.