Jump to content

Guidelines

Προσοχή: Τα μέλη του Michanikos.gr καλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σελίδα αυτή καθώς η συνεχής χρήση της συνεπάγεται ότι αποδέχονται αυτές τις αλλαγές. Αν κάποιο μέλος του Michanikos.gr δε συμφωνεί με τους Κανόνες Συμμετοχής, τους Όρους χρήσης ή τους Όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις σελίδες/υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.

Κανόνες Συμμετοχής

1. Επιδιώκουμε να είναι ευανάγνωστα τα κείμενα σε μηνύματα και τίτλους.

 • Το κείμενο των δημοσιεύσεων μας πρέπει να είναι ορθογραφημένο και με τόνους.
 • Δεν γράφουμε με κεφαλαία για να είναι το κείμενο μας ευανάγνωστο. Τα κεφαλαία σε σε γραπτό λόγο στο διαδίκτυο σημαίνουν ότι φωνάζουμε.
 • Τα greeklish απαγορεύονται.
 • Δεν κάνουμε κατάχρηση των σημείων στίξης.
 • Δε κάνουμε κατάχρηση της μορφοποίησης κειμένου με χρωματισμό και δεν χρησιμοποιούμε χρώματα στα γραπτά μας διαφορετικά του μαύρου και του μπλε, ώστε να είναι εύκολη η ανάγνωση.
 • Δεν κάνουμε κατάχρηση της έντονης (bold), πλάγιας (italics) και υπογραμμισμένης (underlined) γραφής γιατί τότε το κείμενό μας γίνεται κουραστικό και δίνουμε την εντύπωση ότι προσπαθούμε να επιβάλλουμε στους άλλους τις απόψεις μας και όχι να παραθέσουμε απλώς τα επιχειρήματά μας.

2. Αναρτούμε ουσιώδη μηνύματα.

 • Οι τίτλοι των θεμάτων όπως και το κείμενο των δημοσιεύσεων πρέπει να είναι περιγραφικά, ουσιώδη και να συνεισφέρουν στην συζήτηση.
 • Φροντίζουμε οι τίτλοι των θεμάτων που ανοίγουμε να είναι περιγραφικοί περιέχοντας λέξεις "κλειδιά" που θα βοηθήσουν στην μελλοντική ανεύρεσή τους μέσω της αναζήτησης.
 • Επίσης μπορούμε σε κάθε θέμα που δημοσιεύουμε να προσθέτουμε και ορισμένες ετικέτες (tags) σχετικές με το θέμα μας. Οι ετικέτες γράφονται με πεζά γράμματα, τονισμένες λέξεις, κόμμα μεταξύ ετικετών και κενό ανάμεσα σε δυο λέξεις της ίδιας ετικέτας. Οι ετικέτες γράφονται στον ενικό και χρησιμοποιούμε τις ήδη υπάρχουσες ετικέτες που εμφανίζονται κατά την πληκτρολόγηση.
 • Η σωστή ορθογραφία και οι τόνοι συμβάλλουν σε καλύτερα αποτελέσματα στην λειτουργία αναζήτησης του forum.
 • Δεν αναρτούμε το ίδιο ερώτημα σε παραπάνω από ένα θέμα καθώς δημιουργούμε σύγχυση στους συμμετέχοντες και διαμοιρασμό των απαντήσεών τους.

3. Πριν ανοίξουμε καινούργιο θέμα χρησιμοποιούμε την αναζήτηση.

 • Έτσι αποφεύγουμε να ανοίγουμε θέματα που υπάρχουν ήδη και συμβάλουμε στην μείωση της όχλησης του περιεχομένου του forum. Επιπλέον είναι πάρα πολύ πιθανό να βρούμε την απάντηση που ψάχνουμε στις ήδη υπάρχουσες συζητήσεις.

4. Προσέχουμε να ανοίγουμε το θέμα στη σωστή θεματική κατηγορία ή/και υποκατηγορία.

 • Είναι σημαντικό τα θέματα να είναι τοποθετημένα στις σωστές κατηγορίες και υποκατηγορίες του forum. Η επιλογή της κατηγορίας δεν έχει να κάνει με την ειδικότητά μας, αλλά με το περιεχόμενο του θέματός μας. Παράδειγμα: ένας Πολιτικός Μηχανικός δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στη θεματική κατηγορία "Πολιτικοί Μηχανικοί".

5. Δεν κάνουμε διαδοχικές δημοσιεύσεις στο ίδιο θέμα.

 • Αποφεύγουμε τις διαδοχικές δημοσιεύσεις σε ένα θέμα και χρησιμοποιούμε την "επεξεργασία" για να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο ή να προσθέσουμε κάτι στις δημοσιεύσεις μας.
 • Μπορούμε να τροποποιήσουμε τις δημοσιεύσεις μας σε χρόνο εντός δύο (2) ημερών. Αφού έχει παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα, επικοινωνούμε με τους αρμόδιους συντονιστές ή υπέρ-συντονιστές.

6. Δεν παραθέτουμε ολόκληρα μηνύματα για λόγους οικονομίας του forum.

 • Δεν κάνουμε παράθεση ολόκληρων μηνυμάτων, καθώς έτσι το forum μεγαλώνει χωρίς λόγο, γίνεται πιο αργή η περιήγηση και ταυτόχρονα αυξάνεται το κόστος συντήρησής του. Από το παρατιθέμενο μήνυμα μπορούμε να κρατήσουμε μόνο τα τμήματα που αφορούν στην απάντησή μας.

7. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις.

 • Αγγελίες πώλησης εξοπλισμού ή/και λογισμικού επιτρέπονται χωρίς όμως να δημοσιεύονται τηλέφωνα επικοινωνίας.
 • Αν αναρωτιόμαστε για το αν κάτι αποτελεί διαφήμιση ή όχι, ρωτούμε τους αρμόδιους συντονιστές μέσω προσωπικού μηνύματος.
 • Η απαγόρευση ισχύει τόσο για το κείμενο μιας δημοσίευσής μας όσο και για την "υπογραφή" μας. Απαγορεύονται στην "υπογραφή" μας οι παραπομπές (σύνδεσμοι) σε προσωπικές ιστοσελίδες που σχετίζονται με την επαγγελματική δραστηριοποίηση των μελών.
 • Απαγορεύεται η αναζήτηση μηχανικών, τεχνικών γραφείων, ατομικών επιχειρήσεων και εταιρειών πάσης φύσεως παροχής υπηρεσιών, κατασκευαστικών προσφορών, σύνταξης μελετών, παροχής συμβουλών κ.λ.π., όπως και η χορήγηση πληροφοριών με σκοπό την προώθηση οποιασδήποτε ατομικής ή εταιρικής επιχείρησης.
 • Οι αναφορές σε αμοιβές για την παροχή υπηρεσιών μηχανικού καλό είναι να αποφεύγονται καθώς οι γενικεύσεις οδηγούν σε στρεβλώσεις για την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 • Επιτρέπονται οι αγγελίες πώλησης εξοπλισμού (σχεδιαστήρια, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και περιφερειακά, λογισμικό, τοπογραφικά όργανα) αρκεί να μην αναφέρουμε διευθύνσεις και τηλέφωνα. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μόνο μέσω προσωπικού μηνύματος και email. Οι αγγελίες θα κλειδώνονται απ' τους συντονιστές γιατί δεν αποτελούν θέματα συζήτησης.
 • Διαβάστε τους ειδικούς Κανόνες για τις Αγγελίες

8. Έχουμε καλή συμπεριφορά, επιδιώκουμε την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και την ήρεμη ατμόσφαιρα στις συζητήσεις.

 • Συμπεριφερόμαστε κόσμια, κάνουμε προσεκτική επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιούμε, δεν βρίζουμε, δεν αναρτούμε άσεμνο υλικό, δεν προκαλούμε ούτε μέσω του avatar του προφίλ μας και επιδεικνύουμε σεβασμό προς τους συνομιλητές μας και τα συλλογικά όργανα (T.E.E., E.E.ΤE.M., Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., Παρατάξεις κ.λπ.). Τα γραπτά μένουν!
 • Φροντίζουμε να τεκμηριώνουμε όσο γίνεται καλύτερα τις θέσεις μας, ώστε να είναι σαφείς και κατανοητές.
 • Εκφράζουμε ελεύθερα την όποια άποψή μας σεβόμενοι τους Όρους Εγγραφής και τους Κανόνες Συμμετοχής.

9. Προσέχουμε να μην παραβιάζουμε την νομοθεσία.

 • Τηρούμε τη νομοθεσία, γιατί διαφορετικά μπαίνουμε σε νομικές περιπέτειες και εκθέτουμε τόσο το forum που μας φιλοξενεί, όσο και τους Διαχειριστές του.
 • Δεν ζητάμε "σπασμένα" προγράμματα, οδηγούς χρήσης κ.λπ. που πωλούνται από εταιρείες και δεν διατίθενται δωρεάν.
 • Σε περίπτωση που η δημοσίευσή μας (ολόκληρη ή τμήμα της) προέρχεται από κάποιο άλλο διαδικτυακό τόπο ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή, κρίνεται σκόπιμο να γίνεται αναφορά στην πηγή για να είναι σύμφωνη με τον Ν.2121/93 περί Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
 • Δεν προβαίνουμε σε δημοσιεύσεις στοιχείων που αφορούν σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που μπορεί να θίγουν τα συμφέροντά τους ή να δημοσιοποιούν προσωπικά δεδομένα, άνευ της έγγραφης συναίνεσής τους.

10. Διατηρούμε μόνο έναν λογαριασμό χρήστη.

 • Ο λογαριασμός χρήστη πρέπει να είναι συσχετισμένος με έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερομηνία γέννησης (ως επιβεβαίωση ότι είμαστε ενήλικες).
 • Η ύπαρξη παραπάνω από ένα λογαριασμών επισύρει την επιβολή ποινής αποκλεισμού σε όλους τους λογαριασμούς του ίδιου χρήστη.

11. Συμπληρώνουμε την ειδικότητά μας στο προφίλ.

 • Η ειδικότητα πρέπει να συμβαδίζει με τον τίτλο του ιδρύματος αποφοίτησης.
 • Ψευδείς δηλώσεις τιμωρούνται με οριστικό αποκλεισμό του λογαριασμού από την κοινότητα.

12. Οι ιδιώτες μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους στην κατηγορία Θέματα Ιδιωτών.

 • Ως ιδιώτες χαρακτηρίζονται οι μη μηχανικοί και μη επαγγελματίες του ευρύτερου τεχνικού κλάδου.
 • Οι ιδιώτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες της κατηγορίες, αλλά δημοσιεύουν ερωτήσεις και απαντήσεις μόνο στην κατηγορία Θέματα Ιδιωτών.

Εφαρμογή των Κανόνων Συμμετοχής

Όλοι φροντίζουμε να τηρούμε τους Κανόνες Συμμετοχής. Για την τήρησή τους μεριμνά η Ομάδα Συντονισμού του forum. Οι κανόνες υπάρχουν προκειμένου να κάνουμε τη συμμετοχή μας στο forum ευχάριστη και την αναζήτηση παλιών θεμάτων και πληροφοριών ευκολότερη. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης κάποιου μέλους στους κανόνες αυτούς, τότε δέχεται παρατήρηση (δημόσια ή/και σε προσωπικό μήνυμα) από τα μέλη της Ομάδα Συντονισμού.

Η Ομάδα Συντονισμού χρησιμοποιεί για τη συμμόρφωση των μελών προς τους Κανόνες Συμμετοχής κίτρινες ή κόκκινες κάρτες και τη μέθοδο του αποκλεισμού. Αντίστοιχα σημαίνουν παρατήρηση, προειδοποίηση και αποβολή (ban) απ' το forum για ορισμένο χρονικό διάστημα. Η όποια διαφωνία σχετικά με ενέργειες της Ομάδας Συντονισμού επιλύεται μόνο με προσωπικά μηνύματα και δεν είναι θέμα δημόσιου διαλόγου.

Όταν εντοπίζουμε κάποια δημοσίευση, η οποία παραβαίνει τους Κανόνες Συμμετοχής, τότε χρησιμοποιούμε το πλήκτρο "Αναφορά" που βρίσκεται κάτω δεξιά μέρος κάθε δημοσίευσης. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνουμε το έργο της Ομάδας Συντονισμού, ώστε να αποφεύγονται οι προβληματικές καταστάσεις.

Για περαιτέρω εξηγήσεις, διαφωνίες, παράπονα, απορίες κ.τ.λ. μπορείτε αρχικά να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο συντονιστή της αντίστοιχης θεματικής κατηγορίας μέσω προσωπικού μηνύματος. Το μήνυμά σας μπορεί να μην απαντηθεί ακαριαία. Τα μέλη της Ομάδας Συντονισμού δεν βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο στον υπολογιστή. Αν δεν ικανοποιηθείτε από την απάντηση που λάβατε μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν Υπερ-συντονιστή (super mod), και αν και πάλι δεν ικανοποιηθείτε από την απάντηση που λάβατε, τότε και μόνο επικοινωνείτε με το Διαχειριστή (admin), πάντοτε μέσω προσωπικού μηνύματος.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: Αναφορά παραπόνων - δημοσιεύσεων λόγω παράβασης των Κανόνων Συμμετοχής

Όροι χρήσης του ιστοτόπου, δήλωση περιορισμού και αποποίησης ευθύνης

Το Michanikos.gr διατηρεί χώρο συνομιλιών στο διαδίκτυο σύμφωνα με τους ειδικότερους Κανόνες Συμμετοχής που αναφέρθηκαν παραπάνω ή περιλαμβάνονται σε ειδικά θέματα στις αντίστοιχες θεματικές κατηγορίες. Επιπλέον διαθέτει αρχεία για μεταφόρτωση από τους χρήστες και άλλες εφαρμογές-υπηρεσίες. Οι χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες συμμετοχής. Η χρήση των σχετικών υπηρεσιών σημαίνει αυτόματη αποδοχή των κανόνων αυτών.

Δεδομένα

Για την χρήση της ιστοσελίδας μας, μας γνωστοποιείτε προσωπικά σας δεδομένα όπως την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), την ημερομηνία γέννησής σας (ο οποία είναι μη ορατή και ζητείται μόνο για την επιβεβαίωση ότι είστε ενήλικας) και προαιρετικά την τοποθεσία σας εφόσον την έχετε συμπληρώσει στο προφίλ σας. Η γνωστοποίηση αυτών των δεδομένων γίνεται οικειοθελώς. Η ημερομηνία γέννησής σας και η τοποθεσία σας σε καμία περίπτωση δεν επαληθεύονται ή ταυτοποιούνται από εμάς.

Με κάθε επίσκεψη σ’ αυτήν την ιστοσελίδα και στα περιεχόμενα της  αποθηκεύονται από την ιστοσελίδα μας και εν μέρει από τρίτους δεδομένα πρόσβασης με τη μορφή δεδομένων πρωτοκόλλου.

Τα δεδομένα πρωτοκόλλου περιλαμβάνουν την ιστοσελίδα, μέσω της οποίας εσείς επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, τη διεύθυνση ΙΡ, την ημερομηνία και την ώρα πρόσβασης, πληροφορίες για τον Browser και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε.

Χρήση Ιστοτόπου

Το Michanikos.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις που εκφράζονται από τους χρήστες. Οι χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας των μηνυμάτων τους.Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από το λογαριασμό χρήστη τους (user account).

Τα μέλη πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά όταν επιλέγουν Όνομα Χρήστη (username). Συγκεκριμένα το όνομα χρήστη (username) δεν επιτρέπεται:

 • να περιέχει λέξεις ή φράσεις, οι οποίες είναι τροποποιημένες ή μη, επωνυμίες νομικών προσώπων και εταιρειών, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους.
 • να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, υβριστικές, ρατσιστικές.
 • να είναι παραποίηση ενός ονόματος χρήστη (username) που χρησιμοποιείται ήδη με σκοπό την προσβολή, ειρωνεία ή το χλευασμό άλλου μέλους.

Το Michanikos.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.

Το Michanikos.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στο forum του.

Συνεπώς, η χρήση των υπηρεσιών του Michanikos.gr γίνεται με πρωτοβουλία του εκάστοτε χρήστη/επισκέπτη, ο οποίος αναλαμβάνει τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.

Δικαιώματα

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης. Έχετε δηλαδή το δικαίωμα να λάβετε, κατόπιν αίτησης, πληροφόρηση για τα αποθηκευμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Περαιτέρω έχετε δικαίωμα να προβάλλετε, κατόπιν αιτήματος, αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, με ισχύ για το μέλλον.

Επιπρόσθετα έχετε, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις, δικαίωμα διόρθωσης, δέσμευσης (κλειδώματος) και διαγραφής των εν λόγω δεδομένων. Παρακαλούμε σ’ αυτές τις περιπτώσεις να απευθυνθείτε μέσω email στο Michanikosgr ή μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Σε περίπτωση που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη ενημερωτικών emails, μπορείτε να την ανακαλέσετε οποτεδήποτε, επιλέγοντας τη διακοπή της λήψης αυτών μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που θα εμφανίζεται στο εκάστοτε ενημερωτικό email που λαμβάνετε ή μέσα από τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων.

Διαχείριση δεδομένων

Κάνουμε χρήση των δεδομένων σας μόνο για τους σκοπούς, για τους οποίους μας τα έχετε μεταδώσει. Στα πλαίσια δηλαδή της επεξεργασίας των ερωτημάτων σας και για τη διευκόλυνση σας κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας ορίζουμε εν μέρει παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι λαμβάνουν και χρησιμοποιούν τα αναγκαία δεδομένα αποκλειστικά για την εκτέλεση των εν λόγω εντολών. 

Αποθηκεύουμε τα δεδομένα πρωτοκόλλησης και τα λοιπά σχετικά δεδομένα για την προστασία των συστημάτων μας και για αναγνώριση τυχόν επιθέσεων σ’ αυτά. Δεν έχουμε δυνατότητα να διαπιστώσουμε την ταυτότητα συγκεκριμένου προσώπου από τα δεδομένα πρωτοκόλλησης. Επίσης δεν πραγματοποιούμε διασύνδεση με άλλες πηγές δεδομένων.

Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας έχουν δοθεί οικειοθελώς από σας και χρησιμοποιούμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για την αποστολή ενημερωτικών emails μόνο εφ’όσον το επιλέξετε (ενημέρωση για θέματα στα οποία έχετε γραφτεί συνδρομητής) ή για τη διευκόλυνσή σας, όπως για παράδειγμα για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασής σας και μόνο  εφ’ όσον ζητήσετε ρητά κάτι τέτοιο.

Από τη στιγμή που δε χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς για τους οποίους είχαν συλλεχθεί, τα διαγράφουμε άμεσα, εφόσον δεν υφίσταται κάποια νομική υποχρέωση τήρησης τους.

Άλλα

Το Michanikos.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων για τους οποίους δεν μπορεί ελέγξει το περιεχόμενό τους. Επιπρόσθετα, δεν φέρει και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα. Σε περίπτωση όμως δημοσίευσης τέτοιων μηνυμάτων, αν είστε ο κάτοχος των δικαιωμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail Διαχείρισης μας ώστε να αποσυρθούν άμεσα.

Οι χρήστες/επισκέπτες διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας που εκφράζουν με τα μηνύματα, προσωπικά ή δημόσια, που δημοσιεύουν στο Michanikos.gr, καθώς και τα άρθρα, τα σχόλια και οποιασδήποτε άλλης μορφής κείμενο, που δημοσιεύεται σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του Michanikos.gr, της οποίας όμως τη δημοσιευμένη υπόσταση παραχωρεί στο Michanikos.gr και δεν μπορεί να αποσύρει σε καμία περίπτωση.

Τα αρχεία που αποστέλλουν τα μέλη στα Downloads πρέπει να μην υπόκεινται σε περιορισμούς πνευματικής ιδιοκτησίας. Για να αναρτηθούν στο Michanikos.gr εγκρίνονται πρώτα από κάποιον διαχειριστή. Μετά την ανάρτησή τους, αναφέρεται το όνομα του μέλους που απέστειλε το αρχείο, αλλά δεν μπορεί να αποσυρθεί.

Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν ή να πωληθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή οι συντονιστές δεν φέρουν την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.