Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δευτέρα 24/11 στις 2,00μμ, κινητοποίηση στο ΤΣΜΕΔΕ (Κολοκοτρώνη 4)


SynelefsiMixanikon

Recommended Posts

http://synelefsimixanikon.espivblogs.net/%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-2411-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-200%CE%BC%CE%BC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%83/

 

Ύστερα από την απόφαση που πάρθηκε κατά την περασμένη συνέλευση, θα συναντηθούμε λίγο νωρίτερα από τη ΔΕ ΤΣΜΕΔΕ για να συντονιστούμε και με όσους έχουν πάρει απειλητικά- προειδοποιητικά σημειώματα από τη διεύθυνση εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ.

 

Θα επισκεφτούμε ύστερα από αρκετή απουσία μας τη ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ, για να ξαναθέσουμε τα σοβαρότατα ζητήματα που πλήττουν τον κλάδο των μηχανικών και όσους είναι ασφαλισμένοι-ανασφάλιστοι στο ΤΣΜΕΔΕ.

 

Παρακαλούνται όσοι έχουν λάβει προειδοποιητικό σημείωμα σαν αυτό : rabasaki lekka, να ενημερώσουν τη συνέλευση για να μπορέσουμε να δούμε την έκταση του προβλήματος, αλλά και να έρθουν στις σχετικές κινητοποιήσεις τη Δευτέρα 24/11 στις 2,00μμ στο ΤΣΜΕΔΕ και την Τρίτη 25/11 στις 6,00μμ στο ΤΕΕ.

 

Μπορείτε να στείλετε σχετικό mail στη διεύθυνση της συνέλευσης: [email protected]

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.