Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΤΟΕ 73.95


artpave

Recommended Posts

Ψάχνω την περιγραφή του

ΑΤΟΕ 73.95 Σχετ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΕΠΙΠΕΔΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΟΞΙΚΟΥ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

 

ΟΙΚ 7373.1

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Βρήκα αυτό :

 

ΝΑΟΙΚ Α\73.93

 

Κατασκευή αντιολισθηρού βιομηχανικού δαπέδου με έγχρωμο εποξειδικό ρητινοκονίαμα τριών στρώσεων, συνολικού πάχους 8,0 - 10 mm, με κοκκώδη υφή και εμφάνιση ανάγλυφη, σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη και τις προδιαγραφές της προμηθεύτριας εταιρείας. α) Περιλαμβάνεται η προετοιμασία του υφιστάμενου δαπέδου από σκυρόδεμα: Ητοι φρεζάρισμα με ειδικη φρέζα δαπέδων (δύο φορές σταυρωτά) ή με μηχανή σφαιριδιοβολής ειδικά για δάπεδο). Στη συνέχεια αναρροφάται η παραγόμενη σκόνη, και καθαρίζεται σχολαστικά το δάπεδο. Στοκάρονται τυχόν ρωγμές και οπές με εποξειδικά υλικά. Μετά τον έλεγχο ότι το δάπεδο είναι καθαρό και στεγνό με υγρασία που δεν υπερβαίνει το 3% και πριν την εφαρμογή του συνθετικού δαπέδου, τοποθετείται ειδική στεγανοποιητική στρώση, όταν η υγρασία της υφιστάμενης πλάκας ξεπερνά το 3%. β) Περιλαμβάνεται επίσης η προμήθεια και η διάστρωση του βιομηχανικού δαπέδου σε τρεις στρώσεις και συγκεκριμένα: Αστάρωμα, βασική στρώση πάχους 8 10 mm, τελική σφράγιση κλειστόπορη, με αγώγιμη, ομοιογενή, διαφανή, ματ, επιφάνεια, σύμφωνα με την μελέτη και τίς αντίστοιχες προδιαγραφές της εταιρείας. Η διάστρωση θα γίνει σε ζώνες, σύμφωνα με την μελέτη, όπου σημειώνονται οι αρμοί διακοπής εργασίας διάστρωσης. Στους αρμούς προβλέπεται η αγορά και τοποθέτηση κατάλληλων γωνιών αλουμινίου, όπως επίσης γωνίες ή λάμες αλουμινίου προβλέπονται στα τελειώματα του βιομηχανικού δαπέδου και στις όμορες περιοχές με διαφορετικό υλικό, οιουδήποτε σχεδίου (ευθύγραμμου ή καμπύλου) και οιωνδήποτε διατομών. Σημειώνεται ότι στα σημεία επαφής του βιομηχανικού δαπέδου με τα φρεάτια θα υπάρξει το παραπάνω κατασκευαστικό τελείωμα. Προβλέπεται επίσης η συντήρηση της τελικής επιφάνειας και για επτά ημέρες, με την κάλυψη αυτής με νάϋλον. Πλήρης περαιωμένη εργασία, υλικά και μικροϋλικά επί τόπου, σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη, τις προδιαγαφές της εταιρείας, για την επίτευξη του επιθυμητού αισθητικού αποτελέσματος, και των απαιτούμενων μηχανικών αντοχών.

 

Η τιμή αυτού για το Δ' 2008 είναι 59,60 Euro/m2

 

Πιστεύω να σε βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

Μου έχουν δώσει το ΑΤΟΕ 7395 αλλά δεν μπορώ να το βρώ στο ΤΕΕ.

73.95 Σχετ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΕΠΙΠΕΔΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΟΞΙΚΟΥ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

 

Κωδικός Αναθεώρησης ΟΙΚ7373.1

 

Κατασκευή ρητινούχου, έγχρωμου στην μάζα του, εποξικού ρητινούχου αυτοεπιπεδούμενου δαπέδου πάχους 1-5 mm με την προετοιμασία του, και τον επιμελή καθαρισμό του υφιστάμενου δαπέδου, το επιμελές στοκάρισμα τυχόν οπών και ρωγμών με εποξικά υλικά. Μετά τον έλεγχο του δαπέδου και στεγανότητα υγρασίας με όριο το 3%, τοποθετείται το εποξικό αστάρι με κατανάλωση 250-350 gr/m2 ανάλογα της απορροφητικότητας του υποστρώματος. Μετά τον πολυμερισμό του ασταριού τοποθετείται αμινο- εποξική κόλλα δύο συστατικών. Ακολουθεί επίπαση αδρανών υλικών ασβεστολιθικό ή γρανιτώδη , σπαστά (λατομείου πλυμένα) συνολικού πάχους 1-5mm σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη και τις προδιαγραφές της προμηθεύτριας εταιρείας .

Μετά την παρέλκυση 2 ωρών ακολουθεί η απομάκρυνση της επιπρόσθετης ποσότητας των αδρανών υλικών, δίνοντας έτσι στην επιφάνεια του δαπέδου την τελική του αντιολισθητική ικανότητα.

 

Τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο (m2) 45,00€

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξα ξανά αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάτι.

 

Πάντως , οι κωδικοί ΑΤΟΕ έχουν εγκαταλειφθεί. Τώρα χρησιμοποιείται ονοματολογία ΝΑΟΙΚ Α\χχχχ ή ΝΑΟΙΚ Β\χχχχ όπου τα Α ή Β έχουν να κάνουν με τον προϋπολογισμό του έργου.

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον σου λένε 73.95 αναφέρονται στα νέα τιμολόγια. Στον παλιό(αρχαίο) ΑΤΟΕ υπάρχει άρθρο ΑΤΟΕ 7395 αλλά αφορά πλαστικούς αρμούς μωσαΪκών.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.